Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Linduš
17.12.09 08:18

Ja sem začátkem října taky objevila dvě čárečky. Teď jsem ve 13. týdnu, takže čekáme baby taky v červnu. Četla jsem, že teď by se měly nálady ustalovat, zmírňovat přecitlivělost, ale u mě to asi neplatí. Rozbrečím se i u reklamy na plenkové kalhotky. Asi je to klasika.
Mějte se všichni krásně.

• Citovat
  • Upravit
3184
17.12.09 08:48

Ahojky holky :mavam:
Liduš : co máš z toho já jsem taky měkota :mrgreen: a v úterý u gyndaře si pobrečím zase, jak vidím prcka tak sem dojatá jako blázen :mrgreen:
a ty blížící se Vánoce to taky udělá svý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
17.12.09 09:05

Linduš, tenhle „problém“ tu máme snad všechny :mrgreen: Mně stačí slyšet nějakou pěknou písničku a už mám na krajíčku :lol:

To jsem se na něco chtěla zeptat. Dělá vám mudra ještě vnitřní utz nebo už jenom vnější? Nebo od kdy se dělá jenom vnější? Mně na poslední kontrole dělala vnitřní, tak jsem docela koukala.

Téda, včera mě ty záda chytly ještě víc! Jsem řvala bolestí o pomoc, docela masakr. Chvíli po tom, co to přešlo a manža usnul (bylo kolem osmé večer), tak najednou zvonek - tchýně nám udělala přepadovku! To jsem jí hned řekla, že lepší den si nemohla vybrat :-? Přijela tak hezky neohlášeně, copak jsme na vesnici? :mrgreen: Jessina byla štěstím bez sebe že jí vidí a když odjela, tak její odchod náležitě celou noc oplakala :-x Měla z toho takový nervy, že se třásla a vypadala na infarkt. Dokonce se z toho poblila. To jsem to nevydržela, tchýni zavolala a řekla jsem jí, ať už radši nejezdí dřív jak za pár měsíců, než si pořádně zvykne a na ní snad trochu zapomene. Tak z toho byla tchýně tak špatná, že jsem ji v závěru musela nakonec utěšovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
17.12.09 10:35

Res, mě minule doktor řekl, že vnější UTZ přes ten můj špek nejde :wink: Ale screening mi už dělali z vnějšku. Další UTZ budu mít stejně až ve 20tt, tak ten už bude určitě z vnějšku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
17.12.09 10:35

Raduš, co výsledky? Jsem napjatá a držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.12.09 10:39
lenajs píše:
Raduš, co výsledky? Jsem napjatá a držím palce!

pořád nedorazily, už jsem zase nervní jak pes. Už jsem dnes volala 2×, tak prý mám ještě zkusit v 11.00h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
17.12.09 10:49

Leni, no to ti snad neřekli! To jsou pacholci! Cop neví, že to nejsou špeky, ale těhotenská výbava? :mrgreen:

Radko, držím palce, už abys znala výsledky, že jsou negativní a uklidnilo tě to! A mě taky teda, mám nervy s tebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.12.09 11:17

Ahoj holky,

no já žasnu, jak často chodíte na ty kontroly ke gyndaři? Mě objedná vždycky jednou za 4 týdny - jdu zase až 13.1.. i když potom chvíli bych asi měla jít už na ten velký ve 20 tt.
RES je super, že Ti to tak dopadlo, gratuluju :-)
Mi už UTz dělali jen zvenku.
RADUŠ držím palce
No já jak se na sebe dívám do zrcadla, tak si říkám, že takový bachor jsem nikdy neměla, takže asi je vše ok :-) manža se směje a uklidňuje mě, že prý tam mám miminko, tak se nemám rozčilovat, ale je to sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.12.09 11:31

holkx je to OK a budeme mít holčičku!!!§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
17.12.09 11:45

Kiwi, dík :-) Jsem zvědavá, do kdy mi bude dělat vnitřní.

Radko, gratuluju!!!!!!!! Mám takovou radost :hug: Tak to vidíš, že je vše v pořádku a můžeš se těšit na svojí malou princezničku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
17.12.09 11:49

jé Radko tak to gratuluju :hug:
No mě dělal gyndař už na začátku prosince UTZ pře břicho
Lenajs: jakto že až ve 20tt??? 8-o mě dělá dr UTZ každou prohlídku.
Kiwi: já se taky furt prohlížím v zrcadle a sleduju bříško a roste :mrgreen: sem přemýšlela že už by se dalo udělat fotečku jak se pěkně kulatím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
17.12.09 12:45

Radi, tak to ti moc gratuluji!!!! No vidíš, nakonec to dobře dopadlo a ještě ses dozvěděla že čekáš holčičku. Docela ti závidím, také bych už chtěla vědět co to bude.
Leni mě dělali ultrazvuk jen 2×. Poprvé mi ho dělali vnitřně a po druhé už přes bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
17.12.09 13:18

Raduš, obrovská gratulace!!!!!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Kajko, no mě doktor tvrdil, že pojišťovna proplácí pouze 3 UTZ ze těhotenství, je to nějaké divné sice, protože co tak sleduju, tak každý doktor má trošku jinou praxi, oni jsou to většinou soukromníci a asi taky hodně záleží, kolik třeba platíš za rok…jinak když budu chtít UTZ extra, tak se platí 150,–, což zas není tak strašné. Musím se ho v pondělí zeptat, jak to vlastně funguje. Každopádně UTZ je fajn, je to super pocit vidět mimčo, ale já klidně počkám až na ten velký ve 20tt, stejně bych se do té doby asi nic nového nedozvěděla. Na kontrolu jdu v pondělí a pokud odmítnu tripply, tak mě stejně tak jak tak asi objedná až tak za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
17.12.09 14:08

Leni: tak to je mazec, no můj dr je taky soukromník ale o placení nebo o omezeném množství UTZ neříkal nic a co vím tak UTZ dělá všem při každé kontrole a to i těm netěhotným.
Je divný, že někdo může UTZ dělat furt a někdo jen omezeně to mi hlava nebere :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.12.09 14:35

Leni, já to mám stejné, mi říkali, že ten UTZ ve 13 tt se hradí… paní doktorka se smála, když jsem jí říkala, že ho chcu i když je placený a i když jsem byla minulý týden na screeningu… a pak říkala tak jo, mě to baví :-D
No já si taky počkám na ten 20tt, nebo tak nějak. vychází mi to kolem 20 ledna, což je za chvilu :-)já jsem klidná, břicho roste, tak si myslím, že se má prcek dobře…
Na ty tripply jdu… taky jsem měla ve zprávě ze screeningu že to nedoporučujou, tak jsem se na to mudry ptala a říkala, že to můžem udělat, že je to jen odběr krve. Je fakt, že já vůbec s žádnýma negativníma výsledkama nepočítám :twisted: , takže mi to nepřišlo jako nic podstatného, stejně bych vycházela spíš z hodnot toho screeningu, i když je fakt, že třebas nosní kůstku jsme neviděli, páč mimi sice bylo akční, ale ne natolik, aby se otočilo úplně… Ale beru to prostě jako rutinní vyšetření, kterému zas tak nepřikládám význam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí