Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
10.12.09 19:13

Leňi děkuji za tvou radu,ale už od začátku jsem si říkala jak mám super doktorku,ale teprve včera se mě sestra ptala jestli se „budu“ vážit u nich :-? a nějaké měření a moč,to jsem ještě ani nezažila,tlak mi měřili jak jsem zjistila těhu takže 3.11. :think: Takže jak tak vidím,budu si na ně muset došlápnout a otravovat s otázkama a vším kolem,protože to není normální!!! :-( Na KO jdu 23.12. takže budu zlej!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
10.12.09 19:27

Deni, já jsem na poslední kontrole práve vyfasovala průkazku a s ní i zkumavku na moč, co musím pokaždé přinést a vážit se budu pokaždé a taky mi vždy změří tlak. Všechno se to zapisuje do té průkajdy. Takže takový kolotoč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
10.12.09 20:07

luci - neboj vše bude ok. hlavně se neboj ozvat nebo zeptat, pak by ti to bylo líto. Třeba mě automaticky nepřiložili fildu k prsu hned po porodu, u císaře je to na požádání a já to nevěděla. Tak mi to pak bylo líto.
Tenkrát ti pravděpodobně dělali hamiltona, urychluje to otvírání a odtok vody a pekelně to bolí a nebo rovnou píchali vodu. A co se týče tvé dr. tak jí normálně změn. To je její povinnost ti sdělit, kdy se máš objednat na kontrolu ne tvoje?? Normálně bych si na ní stěžovala. Myslím, že celý druhý druhý trimestr se chodí po 4 týdnech, ale nejsem si jistá

res - mě tenkrát to CVS dělal doc. Calda, on je v oboru fakt jednička a právě říkal, že je to šetrnější protože nejdou až do té plodovky. Ale čert ví. pokud mi testy vyjdou špatně, tak půjdu, protože bych nechtěla, aby mimi mělo těžkou vadu a pak bude muset třeba muset mít spousta operací a bolesti.

abinto - super zpráva!!! moc gratulujeme

listerioza - není se třeba bát, nesmí se jíst nepasterizované a u nás se všechny povinně pasterizují. Teď v zimě vůbec, spíš v létě bych se bála kvůli skladování, ale to je stejné s majonézovými saláty. Komu to chutná, tak je lepší si doma vyrobit. Kupované bych radši nejedla.

těhotenská poradna - normálně u své dr., od určitého týdne už je to prostě poradna :-). Já už jsem minule neplatila těch 30 kč, takže to beru tak, že je to jako těhu poradna.

denska mi kamarádka sdělila, že je taky těhotná, má termín o týden později (tak já ji za to taky sdělila naší novinu). Dobrý je, že má syna o den staršího než já a už jednou jsme spolu byly těhotné a obě potratily. To jsou fakt náhody. Jo a seznámily jsme v porodnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
10.12.09 21:59

Ahojda holky,

lenajs - já jsem při prvním těhu nosila svoje kalhoty ještě v 6.měsíci :mrgreen: , a pak jsem se jednoho dne probudila (na začátku 8.mesíce) a měla jsem pupek jako hroch. Ne vážně jsem měla posit, že mi narostl přes noc. Však se neboj, bříška si užiješ až až, v 9.měsíci se už budeš těsit na porot :mrgreen: :mrgreen:

Res - to je dobře, že jsi klidná a že jste se dohodli.
Jo a jám nový termín KO 21.12, a velký UTZ 26.1.

Didi - tady je ten článek
http://www.levret.cz/…3/clanek.php?c=1

Jinak gratuluji ke všem KO

Lucy – teď je na řadě triple test z krve v 16. týdnu, ten je dokonce povinný - takže to už by byl vrchol, kdyby se na tebe tvoje dr. vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
10.12.09 22:00

A jinak jsem se konečně jsem se dokopala, že už musím dořešit vánoce - zbývají mi ještě nějaké drobnosti. Tak jsem se v sedm večer, když dorazil domů manža, vydala do nákupního centra. Jen co jsem si něco vybrala a postavila do fronty, tak hlásili „Vážení zákazníci, opusťte urychleně prostory nákupního střediska“ A furt do kolečka to tam opakovali. Asi nějaký blb volal, že tam je bomba, nebo něco podobnýho. No nicměné, lidi poslechli, po chodbách spousta policajtů. Ale aby alespon jeden ten policajt, šel řídit dopravu při výjezdu z podzemní garáže, tak to je ani nenapadlo :pocitac: :pocitac: :pocitac: , hrůůůůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.12.09 08:18

Leni, Raduš, to je fakt, že těhotenská poradna je asi odvozená od PORADIT! to si dr. Nouzová asi neuvědomila :-D Jí to asi na další kontrole vysvětlím :lol: V nejhorším dr. změním, stejně to po vánocích řeknu v práci a pak už snad budu mít nárok na volno na ty návštěvy lékaře i v pracovním čase. Tady jsem totiž na kontroly mohla chodit i na 19,30 večer, což se mi líbilo a nic jsem nemusela prozrazovat. Dnes mě jde přítel registrovat k Apolináři, tak doufám, že to dobře dopadne. Jsem trochu nervózní. Jak ho znám, dorazí tam na poslední chvíli a bude plno :-? Raduš, ten Hamilton, to jsem ještě neslyšela, musím to naštudovat. Ta voda mě také napadla, ale zase nechápu proč by to dělali, když mi odtekla doma v obýváká :-) možná teda ne všechna že ano..
Ježiš já myslela, že mimi k prsu přikládají hned po porodu automaticky! Raději si budu postupně vše zapisovat, abych pak na něco nezapomněla, až přijde ten náš den D! To pak ještě všechno podrobně probereme, že ano :think: :-) S tou listeriózou jste mě holky uklidnily, děkuji. Tak snad bude vše ok, když i ta toxo se mi vyhnula. Raduš, to máš super, že máš těhotnou kámošku a zrovna takovou, co jste spolu už něco zažily! Já takovou žádnou nemám, což je škoda. Bylo by to určitě příjemnější s někým si pěkně poklábosit o všem u kávičky.
Moni, ten tripple test je povinný? Já jsem si zrovna říkala, že ho ani snad nechci, když je tak nespolehlivý a screening I. mi vyšel tak pěkně. Stejně jestli se k doktorce dostanu v půlce ledna, tak už to bude nějaký 19.tt, tak nevím, zda se to bude dát dělat. Ty už máš všechno na vánoce nachystané? To ti teda závidím. Já mám tak 1/3 cukroví a 1/3 dárků :-( hrůza. Jo a těhu kalhoty zatím asi také nepotřebuji, mám nějaké nižší, tam se hezky vejdu, ale halenky potřebuji nutně, mám ve všech tričkách a košilích už bříško! Dcera včera celý večer vyzvídala, jestli už nejsem v tom! NO jsem zapírala, co mi zbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
11.12.09 10:29

Moni, díky za odkaz na ten článek
Leni, taky moc děkuji. Já jen, že je mi divné, když mi dělali ten screening, proč mi nevzali i tu krev. A vůbec je divný, že mi ji ještě nebrali ani jednou od začátku těhotenství. Asi si myslí, že když je mimi v pořádku, tak mi ji brát nemusí nebo fakt vážně nevím.
No uvidím toho 22.12. se zeptám.
Abinto moc gratuluji ke screeningu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
11.12.09 13:14

Děkuji moc za gratulky, fakt mi spadl kámen ze srdce a jsem šťastná,že se to bříško neprokázalo a zatáhlo se jak má!!! :oops:
Jo a ani sem se nepochlubila,že nám předpovídají druhého chlapečka :wink: No sice sem si přála více páreček,ale co už…hlavní je to,že je zdravoučký!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
11.12.09 16:20

Ahojky holky :mavam:
Tak sem tu pár dní nebyla není čas. Běhala sem kvůli bytu, ale teď už nám zbývá jen podepsat předání a vlastnictví na byťáku a je náš :dance:
Sem z toho mega vyšťavená!!!
Res: sem ráda, že ti to nakonec takhle dobře dopadlo a uvidíš že všechno bude OK :hug:
Jinak ještě sem nedočetla co se tu událo tak to jdu dohnat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.12.09 16:59

Didi, to je vážně divné, že ti nebrali vůbec krev. Já bych se na to raději zeptala.
Abinto, já bych si tak přála chlapečka, úplně ti závidím! Mně bohužel doktor nic neřekl, prý to nepozná ve 13.tt :-( Já budu mít určitě zase dvě holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
11.12.09 17:06

registrace U Apolináře

Chci poreferovat o dnešní registraci U Apolináře. Můj drahý dorazil hodinu a čtvrt před otevřením kartotéky a volá mi, že je tam jen jedna těhule a nemusela jsem ho tam honit tak brzy. Chvíli na to se tam ale prý objevilo asi 40 dalších těhulí, párů a jeden další tatínek. Každý se prý poctivě ptal, kdo je poslední, takže vše ok. Ve 13 hod vyšla sestra a řekla - tak pojďte a najednou běžela k okénku nějaká holka, co přišla mezi posledníma, takže ostatí se také rozběhli a nějaké pořadí příchodu nikdo nerespektovat. Jako v džungli. Můj drahý se naštěstí nenechal moc odstrkovat, takže jsem byla registrována jako třetí :palec: No ještě že jsem tam nemusela osobně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
11.12.09 17:35

Ahoj holky,

Luci, gratuluju k registraci, máš šikovného chlapíka, že to tak zařídil :wink:

Didi, s tou krví je to opravdu podivné :-(

Co se týče pohlaví, tak já mám zatím z toho co čtu pocit, že při tom prvním screeningu to vždycky vypadá na chlapečka. Protože holčička se prostě tak brzo nepozná. Takže nevím, jak moc spolehlivé to je. Ale na druhou stranu mojí nejlepší kámošce při prvním screeningu řekli, že by se hodně divili, kdyby to kluk nebyl a má kluka jak buka.

Já jsem dneska nějaká přepadlá, to počasí mi moc na náladě nepřidává, u nás bylo dneska hnusně pošmourně a já nemám do ničeho chuť, nic se mi nechce, doma binec…navíc dneska v práci jsem se ze sedu zvedla a strašně mě píchlo na pravé straně podbřišku. Bylo to jako by do mě někdo vrazil nůž, tohle jsem teda ještě nezažila. Byla jsem docela vylekaná, teda hned to přešlo, ale stejně mám takový divný pocit pnutí v břiše, tak snad to bude v pohodě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
11.12.09 18:37

ahojky
Abinto moc gratuluju k super výsledkům :dance: :palec:
A k pohlaví, mě na screenu tehdy řekli že to bude holčička a taky byla, právě ted hledím že pořád říkají že je to brzo, no jsem teda zvědavá na příští týden co mi řeknou.
Lenajs to bude v poho, to počasí je fakt děsné :evil:
My dneska byli nakupovat a malá mi vytuhla na vozíku, celý obchod nás měl za exoty no to bylo opravdu úžasné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
12.12.09 11:40

Hezké sobotní dopoledne přeju :lol: Holky co jste se už registrovali, co všechno jste k tý registraci potřebovali? Stačila vám těhu průkajda, nebo je na to ještě nějaký spešl papír? Já su dneska 14tt a až teď mi to trklo hlavou, co je k tomu všechno zapotřebí :-? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
12.12.09 12:16
Lucie77 píše:
Chci poreferovat o dnešní registraci U Apolináře. Můj drahý dorazil hodinu a čtvrt před otevřením kartotéky a volá mi, že je tam jen jedna těhule a nemusela jsem ho tam honit tak brzy. Chvíli na to se tam ale prý objevilo asi 40 dalších těhulí, párů a jeden další tatínek. Každý se prý poctivě ptal, kdo je poslední, takže vše ok. Ve 13 hod vyšla sestra a řekla - tak pojďte a najednou běžela k okénku nějaká holka, co přišla mezi posledníma, takže ostatí se také rozběhli a nějaké pořadí příchodu nikdo nerespektovat. Jako v džungli. Můj drahý se naštěstí nenechal moc odstrkovat, takže jsem byla registrována jako třetí :palec: No ještě že jsem tam nemusela osobně :dance:

tak to jsi mě nepotěšila :-). Já mám jít 30.12. a navíc je to v dobu, kdy nemám vycházky, takže doufám, že to nedopadne tak, že mě nevezmou a ještě mi přijde kontrola :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí