Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
7.12.09 10:54

Mě už kalhoty začínají taky dost táhnout, měla bych začít shánět…
A ráda bych taky věděla to pohlaví, a pustila se do nákupů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.09 12:41

Ahoj holky, zdravím vás všechny po víkendu.
Doufám, že jste si užily Mikuláše. My už pekli první cukroví :-) A vzhledem k tomu, že u některých kalhot už mám problém dopnout knoflík, tak jsem si už pořídila těhu džíny. Zatím nepřibírám nijak razantně, ale bříško už začíná růst a je víc vidět :-) Jak jste na tom vy?
Jinak držím všem palce na kontroly. Nás čeká těsně před vánoci a už se nemůžeme dočkat až uvidíme mrňouska. Taky už bych chtěla vědět, co to bude. Manžel to chce jako překvapení, tak jsem zvědavá, jestli to vydrží :lol: Chtěla jsem se zeptat, jestli některou z vás taky pobolívá bříško. V prvním trimestru jsem měla pocit, jako když to mám dostat a teď to občas píchne nebo zkrátka zabolí. A to i v klidu. Říkám si, jestli to k tomu patří, jak bříško roste. Nechci zbytečně plašit.

• Citovat
  • Upravit
223
7.12.09 12:42

Koukám, že se nezobrazilo moje jméno, tak snad už se to povede lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
7.12.09 14:06

Ahojky holky, zdravím vás při pondělku!!! Zítra uvidím konečně tu naší fazolku, tak se strašně těším. Jinak zdravím novou těhulku - Deňulku!!!!
Moni a Lucko velká gratulace k dobrým výsledkům screeningu!
Resarano - mě je to jedno, jelikož oba termíny mám neurčitý. Je to sice ostuda, ale neznám poslední termín měsíčků. Po zánětu močáku se mi posunuly, tak jsem si musela nějaké datum namyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.12.09 16:42

Ahoj holky,
zdravím jen v rychlosti. Jsem trochu nachcípaná a sedlo mi to na průdušky, tak pracuju z domova (naštěstí mám pohodového šéfa a práci, která většinou jde dělat doma). Nesnáším, když někdo chodí do práce nemocný :twisted:
Blahopřeju všem ke kontrolám a screeningům a tak.

Prosím vás, kdo jste byl na screeningu u Břešťáka (nebo i jinde) - platí se něco? Já jen abych se připravila :mrgreen: Díky moc a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
7.12.09 17:16

Maxina: tak my jsme za screen a fotečku dali dohromady 1450 kč je to sice mega pálka ale stojí to za to, ale byla sem v Brně Veveří nevím jak to je jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
7.12.09 17:19

Ahojky holčiny,
konečně jsem se dostala, abych dočetla…v pátek jsem pekla cukroví a v sobotu jsem z toho byla úplně odrovnaná, prospala jsem skoro celý den… :roll:
Jinak Marti mně taky občas tak jako „tahavě“ bolí bříško, ale někde jsem četla, že je to tím, že se zvětšuje děloha. A některé dny jsou lepší. Většinou to mám, když hodně stojím nebo chodím…můj dr mi řekl, že mám víc odpočívat, no ono se to řekne, jenže doma to nějak ten můj miláček hůř chápe… :mrgreen: A čtyřnozí miláčkové to nechápou vůbec :-P
Holčiny co máte po kontrolách a utz, moc vám gratuluju a přeju, že už máte klid a můžete se těšit…já se snažím být v pohodě, ale někdy mi to jde hůř. Kontrolu u gyndr mám AŽ! 17.12. a screening 18.12. Ach jo… :-? už bych se taky ráda v klidu těšila, ale prošly jsme si tím asi všechny… :roll:

Také bych měla prosbičku - na ten odběr krve ke screeningu se musí na lačno nebo ne? :?: Mně u dr Břešťáka řekli, že když budu mít doporučení od svého gyndr, tak že nic platit nebudu. Mů dr mi ho v pohodě napsal :wink:

Co se oblečení týče, mám rozepnutý knoflík od kalhot snad od 5.tt :mrgreen: Ale píšou, že od 14.tt už to může být fakt vidět, že je bříško větší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
7.12.09 17:30

Ahoj holky, zdravím vás :wink:

Hesinko, na lačno se chodit nemusí, taky jsem si nebyla jistá, ještě jsem tam ten den volala. A chápu, že to čekání na screening je hrozné, já ho mám 15.12. a taky už se nemůžu dočkat a počítám dny. A co se týče pobolívání břicha, tak mě bolí poslední dny docela často, na obou stranách na střídačku, je to takové divné pnutí, jakoby natahování. Doufám, že je to jen tím, jak se roztahuje děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.12.09 18:24

Didi, já jsem to samé měla v prvním těhu, nevěděla jsem skoro ani měsíc, kdy jsem to měla naposledy, natož den :-) a ani podle pohybů ani podle UZ se dcera přesně netrefila a řeknu ti, že to bylo vlastně úplně jedno :-) Myslím, že o žádné ostudě nemůže být vůbec řeč! Nesleduji to celý život, přišlo mi to zbytečné a na kontrolách u gynekologa jsem si termín obvykle nějaký vymyslela, jen teď vlastně teď jsem počítala ovulaci, tak jsem to věděla :-D
Maxi, já byla u Břešťáka a platila jsem 1200,–. Vezmi si s sebou flešku a on ti obrázky nahraje, když ho požádáš. Btw taky nechápu, jak může někdo nemocný chodit do práce/školy, když může nakazit ostatní a je mu to jedno?! Moje kolegyně si minulý týden přivedla do práce nemocnou dceru s chřipkou. Myslela jsem, že vyletím z kůže, klepu se strachem, abych něco venku nechytla a ona to přivede do kanceláře! Naštěstí to dopadlo dobře a já být pořád zdravá :-)
Hesi, všchny těhule, co byly se mnou na UZ u Břešťáka, měly doporučení od gyn. jen já ne! Máš asi fajn doktora, viď.
Leni, já se taky maličko bojím, co tchán na naše těhu. On je takový hodně netaktní a protože jeho dcera (moje švagrová) se pokouší o mimi už dlouho a nic, tak mám obavu, že z našeho těhu moc radost mít ani nebude a spíš uslyšíme něco ve smyslu, že čekal mimi z té druhé strany a my jsme mohli ještě počkat…no uvidíme, možná se pletu. Kažodpádně se určitě najde spousta jiných lidí, kteří se budou s námi opravdu radovat, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
7.12.09 18:43

Luci, taky si myslím. I když od mých tchánovců to bude první vnouče a tak nějak jsem čekala trochu větší nadšení. Ale oni jsou moc velcí pragmaticky a berou to tak nějak samozřejmě - vdáš a se a hned otěhotníš. Nedochází jim, že dneska to holt není tak automatické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
7.12.09 18:58
lenajs píše:
Luci, taky si myslím. I když od mých tchánovců to bude první vnouče a tak nějak jsem čekala trochu větší nadšení. Ale oni jsou moc velcí pragmaticky a berou to tak nějak samozřejmě - vdáš a se a hned otěhotníš. Nedochází jim, že dneska to holt není tak automatické.

my jsme to včera taky oznámili tchyni a ta řekla:

no to snad ne?? To už nebude Filípek jedináček, to mu nedělejte!!

No já jsem to čekala a je mi to jedno. Oni pak roztajou, až se narodí. Neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.12.09 21:35

Leni, Raduš, to je teda fakt děsný, ale jak vidím, vůbec ne neobvyklý přístup. :-? Počkejte, ještě se zasmějete, až budu vyprávět, jak to o vánocích proběhlo u nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
7.12.09 21:37

Raduš, stejně to nechápu, místo aby měli radost, že se tak krásně zadařilo! když jiní prarodiče se vnoučátka ne a ne dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.12.09 22:00

Holky, díky za radu. Mám Břešťáka taky napsaného od mé MUDry, tak uvidím. Každopádně si penízky vezmu, i flashku (díky moc za radu).
Nevím nevím, ale mně roste bříško už teď a doktorka mi říkala, že už teď se děloha roztahuje, navíc plyny a tak… Klíííd, píchání a pobolívání je prý normální. Já se taky vždycky leknu, ale musíme si na to zvyknout :nevim:
A s těma tchánovcema to je na pěst :pocitac: Mně říká moje dobrá duše: Kašlete na lidi, hlavní jste teď vy a musíte být v pohodě, aby i miminko bylo v pohodě. Jasně že se to snáz řekne než udělá, ale za pokus to stojí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
8.12.09 08:35

Dobré ránko,
já ty vaše tchány taky moc nechápu, jak někdo nemůže přát mimi, hlavně v této době, když to jde tak těžko :think: to mi hlava nebere. Musíte to brát opravdu s rezervou a myslet si svoje :wink:
Jinak já už mám teda bandor, těhu kalhoty samo už dávno nosím, bude to i tím, že jsem měla trošku tukového základu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí