Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda holky, nestíhám dočítat, jsem tu jen na skok. Dočtu večer.
Jen se hlásím z NT screenigu. Vše naprosto ok, mimi 6,7 cm, srdíčko buší, NT 1,7cm, Down - 1:9217, Edwars - 1:108784, Patton 1:256084, prcek se pekně vrtěl, pan dr. moc milej. fotky nám nahrál na CD za 100Kč. Rovnou jsem se k němu objednala na ten velký UTZ ve 20tt.
Musím mazat, stavím se večer.
Lucy ať vše dobře dopadne na NT
Simčo, díky moc za ochotu odpovědět! Já jsem na neschopence kvůli práci, dělala jsem se zvířatama. Pak jsem začala špinit a neschopenku bych dostala tak jako tak. Tak říkáš, že se nemam bát? Jak dlouho si potom musela být v klidu, po tý amnio? Je mi moc líto, co tě potkalo, ale jsem si jistá, že teď už bude vše v poho a budeš mít krásné zdravé mimi ![]()
Res, v klidu - teda jestli se tomu vůbec dá tak říkat, protože já jsem byla jak na trní, jsem nebyla ani týden. V pátek mi vzali plod.vodu, ve středu mi zavolali tu špatnou zprávu, ve čtvrtek jsem už nastupovala do nemocnice a v neděli mě pustili domů. Tobě se, ale tohle nestane!
Moni, taky ti musím pogratulovat k super výsledkům, kéž by to potkalo nás všechny.
Moni, to jsou ale nádherné výsledky! Veliká gratulace!
Co manžel, byl nadšený, že mimiska viděl? Já se teď psychicky připravuji. Mám ten screening v 16,00 tak za chvíli asi vyrazím. Dala jsem si kafčo, aby mimisek nespal, tak doufám, že už se pomalu probouzí ![]()
Didi, dovči mám na rozdávání, protože nemám šanci si ji vybrat, šéf vždycky nadává, tak mám strach si o ní i říct ![]()
Martino, Helčo, ta registrace v Podolí je teda opravdu strašidelná! Pokusím se přemluvit přítele, aby šel příští pátek se mnou, to je dobrý nápad Marti ![]()
Leni, ty sleduješ Davis cup? Já jsem z těch sportovních přenosů na mrtvici, jak to začnou dávat, nesmí u nás na TV běžet nic jiného
Kéž by mě to také bavilo ![]()
Res, názor tvého manžela chápu. Můj přítel toto říká už od začátku také
Nějakou logiku mi to ale dává, ale asi to je spíš chlapský přístup. Já si ale stejně myslím, že ženská se musí rozhodovat podle sebe.
Tak já se jdu oblékat, za půl hodinky uvidím mimi. Jsem už hrozně nervózní
Držte mi prosím palce!!!!
Ahojky, gratulace k dalším pěkným výsledkům!!!
A Luci přeji také krásný zážitek,který zrovinka ted asi prožívá ![]()
Res, prosím o maličkou změnu v tabulce…mam prohozené termíny KO a NT - na screening jdu 10.12. a na KO 17.12. - děkuji moc, samo až budeš mít otevřené prográmky ![]()
Mám udělaná 3 těsta na cukroví,tak na to asi večer vlítnu…mějte se pěkně!
Simčo, no právě, teď je to docela těžké být v klidu. Docela mě překvapuje, jak si šla brzy na ten zákrok. Ale ono to tak asi bylo lepší, než zbytečně čekat. Jseš statečná, to ti závidim!
Luci, já ho taky chápu, já bych na to taky neměla sílu, já spíš narážela na to, jakym stylem to řekl takovou věc, mohl to říct nějak vhodněji.
Abi, tabulka je zaktualizovaná, tak už by to snad mělo být v pořádku. Taky si to ostatní radši zkontolujte! To je tak, když mi začnou koktat prsty ![]()
Res, původně jsem měla nastoupit do nemocnice hned v tu středu, ale v nemocnici neměli místo tak mi řekli ať příjdu ve čtvrtek ráno. Ono nebylo na co čekat jak mi sám doktor řekl.
Tak hurá, už mám také po screeningu
Bylo to tedy rychlejší než jsem čekala. Mimiska celého jsme viděli jen opravdu krátce, když ho doktor měřil, pak už jen zvětšoval různé orgány, což sice komentoval, ale pro nás to byly jen šedé stíny. Nemohlo to celé trvat déle než 10 min. Výsledek byl ale dobrý, trizomie 21 1:13180, trizomie 18 1:155550, trizomie 13 1:366174. Doktor říkal, že můžeme být rádi, že výsledky jsou výborné a čekáme zdravé miminko, tak se nám ulevilo. OHledně pohlaví jsem se ptala, ale nechtěl říct vůbec nic. Prý se to nepozná
Na fotečky jsme úplně zapomněli, tak jsem se pro ně pak ještě vracela, ale pan doktor měl záznam v pc, takže nebyl problém mi to nahrát. Už jsme objednaní na 20.tt
Takže už můžu také koukat po kočárkách jo a po internetu jsem teď objednala 3 plyšové čápy! ![]()
Lucy - to nevím kam posílají. Já asi kdyžtak pojedu do motola, když budu rodit v tom týdnu malování. Motol mám kousek, i když k němu nemám takovou důvěru.
Lucy - to je nááááádhera, takový výsledky. Dneska tu byl opravdu dobrý den.
Nebojte holky, bude pro všechny! Věřím tomu, že se všechny společně dočkáme zdravých miminek.
Res - věřím, že je to složité rozhodování. Asi bych si přeci jen nechala poradit od dr. Co vím, tak po amniu je opravdu důležité ležet a nic nědělat, takže když to dodržíš, tak všechno mělo být ok.
Moni, jsem fakt ráda, mám úplně jiný pocit než z úterní kontroly, co jsem probulela večer. Teď si tak doma prozpěvuji a dělám těsto na cukroví:-) Mimi má 6,33 cm. To už není myšička, to už bude takové koťátko ![]()
já tam asi v pondělí zavolám a zeptám se, kam posílají, když malují nebo je plno. Dle UZ u dr. Břešťáka je moje mimi o možná i 5 dní mladší než dle doktorky, takže by se narodilo ne 11.6., ale nejspíš toho 16. co zrovna malují
to je ale smůla. Jsem se těšila na ty pěkné porodní pokojíčky a místo toho bude zase nějaká příšerná porodnice, kde rodí tři maminy zároveň ![]()