Poradna duly
Jana Čurdová
Tak pražandy, právě jsem se dozvěděla, že v Podolí od 13-21.6 malujou
, tak nevím nevím, co mám dělat.
Ahoj holky,
RES amnia se neboj, i když je tam velké riziko, myslím, že jsi mladá, silná a všechno zvládneš. Myslím, že je fakt důležité potom dodržovat klid na lůžku a pak to je všechno v pohodě
Leni díky za tip na ten Firkon. Docela jsem se na to dívala a líbí se mi to. Do toho Těšína to asi zajedem zkouknout - je to sice celkem daleko, ale co už ![]()
No jinak někdo se tu ptal na ty nevolnosti - tak mě už to snad nějak přechází, teda doufám, už mi je pár dní líp
takže vydržte, já jsem teď tuším 13+5 a je to lepší…
Všem co byli na screeningu a KO gratuluju ke skvělým výsledkům ![]()
Leni Jo, nejdřív asi zajedem do té Poruby a kdybychom se pro to rozhodli, tak Těšín až pak… Moc díky za tip ![]()
Ahoj holky,
jen v rychlosti…Firkon je dost těžkej kočár. A popravdě se mi ani moc nelíbí. nevím odkud jste (jestli město nebo dědina), ale na to, že je nehoupací a celkem nízkej, tak kromě ceny nevidím žádné moc výhody.
otázka je, co hledáte. Jesli kočár do terénu nebo spíš do města. Pokud terénní, doporučuju Inglesinu Magnum (to mám já) a nedám na ni dopustit. prostorný, houpací (má křížovou konstrukci), nafukovací kola, přitom skladný a kvalitní. Nebo ještě Roan Marita. Anebo pak bych šla do trojkombinací jako třeba Jané, X-lander nebo i ten Implast.
Perulko, my mluvíme o Firkonu Verano. Ten je vysoký, lehoučký, jedná se o trojkombinaci, není to takový ten nízký, těžký neskladný kočár jak myslíš.
Kiwi, můžeš mi ještě napsat, jaký byl u toho screeningu ten Pětroš? V pohodě?
Perulko, mi se třeba docela líbil Dorjan Danny sport, ale zdá se mi strašně úzký, jak korbička, tak sporťák. Ten Firkon jsem zatím naživo neviděla, je fakt, že to Veneto je vyšší, než všechny ostatní typy. Má docela velkou korbičku a s tou váhou by to podle výrobce nemělo být tak hrozné. Já bydlím na malém městě, mám psy, takže budu nevíc lítat po terénu, ale asi zase žádný superterén to nebude, spíš lesní cesty a tak. Mi třebas jako tanky připadají ty inglesiny, vím, že josu houpací, ale já to zase moc nechci, stačí, když bude kočár dobře odpružený, nemusí být houpací. Na inglesině mi třebas vadí nezatáčecí přední kola - tohle jsme měli možnost si vyzkoušet a bylo to opravdu prima, kočárek se na pětníku otočil a ještě vrátil drobné a dalo se to krááásně řídit jednou rukou, když budu potřebovat mít některého ze psů na vodítku…
Ale samozřejmě, díky za tip, rozhodnutá teda nejsem, to vůbec ne, hlavně jsme si s manžou stanovili, že kočár, než ho objednáme, tak si ho naživo osaháme a vyzkoušíme…
Leni promiň, jo měla jsem z něj docela dobrý pocit, všechno nám ukázal a vysvětlil, jediné, co si fakt myslím, že mlžil, bylo to pohlaví
Ale usmíval se, nepřišlo mi, že by se s námi nechtěl bavit, spíš naopak, je to takový mladý kluk
Ale třebas se fakt jenom dobře vyspal - to ale neposoudím ![]()
Leni mi se líbí tento zelený s kolečkama…
http://www.batolatko.cz/…I-MODEL-2009-!!!-FIRKON-VERANO-SET-KOMBINOVANY-KOCAREK-S-AUTOSEDACKOU-,4106.html
Ahoj všem,
jsem tady nováček a ráda bych se k vám přidala na diskuzi. Ještě jsem nestihla zjistit, kdy má kdo termín a nějaké podrobnosti, ale zaregistrovala jsem, že je někde nějaká tabulka. Poradíte mi, kde ji najdu a jestli se tam také můžu zapsat? Jsme v 14+2tt a TP máme na 2.6.2010. Registraci do porodnice už jsme úspěšně absolvovali. Netušili jsme, jaká to bude fuška. Rozhodli jsme se pro Podolí v Praze a byla to opravdu síla. Jinak první krevní testy i screening už máme v pořádku za sebou a moc se těšíme na přírůstek.
Přeji krásný den. ![]()
Vítám Martinku ![]()
Kiwi, tak to jsem ráda, že byl doktor v pohodě, snad se vyspí dobře i na nás. Vzhledem k tomu, že jsem se mu tam vecpala navíc jako čtvrtá nad rámec času, tak snad nebude protivný, doufám
A to Verano má fakt tolik barevných kombinací, že až oči přecházejí. Já jsem těžce zatížená na červenou, tak jestli to bude kluk, tak bude chudáček, fakt ![]()
Marti vítej ![]()
sleduju, že je nás opravdu dost, to bude v červnu úrodička ![]()
Děkuji za přivítání ![]()
My jsme měli kočárek vyřešený tak rychle, že jsem se nestihla ani rozhlédnout. V polovině listopadu jsme měli svatbu a kočárek dostali jako svatební dar. Byl to poměrně šok, zvlášť když si člověk představuje, jak si bude vybírat. Ale už jsem se s tím sžila. Dá se lehce sundat korbička a celý složit. Je to Peg-Pérego v červeno-šedé barvě. Takže jestli to bude kluk (v rodině manžela ani nic jiného neumějí), tak se vážně nasměju. A už kupujete nějakou výbavičku? My pořídili zatím jen dva dudlíky, chrastítko na kočárek a tři bodíčka. Říkáme si, že je ještě chvilku čas. Máte nějaký tip na postýlku?
Vítám tu novou těhulku - mmartinecka. Tabulečku u nás dělá RESARANA, kde u jejich příspěvků najdeš i odkaz. Tak ji napiš své údaje