Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
30.11.09 20:40

Myslíte, že se dá už ve 12 nebo 13 týdnu poznat, jestli to bude klučík nebo holčička????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
30.11.09 22:38

Ahojky, já osobně s tím zkušenost nemám,ale kamarádce v tom 12-13tt kluka řekli právě na tom screeningu - asi že tam mají lepší utz, sice to není nikdy na určito,ale viděli tam pindíka :wink:

Tož se na těch screeningách poptejte,třeba se mimča dobře natočí a budete to vědět :-)

Také vítám novou těhulku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
30.11.09 22:47

Vítám nové těhulky – je fajn, že se rozrůstáme :-)

Holčiny co mají zítra KO, držím palečky.

Jinak u mě novolnosti přetrvávají stále. Dneska jsem zase třikrát zvracela – hnus. Fakt se už nemůžu dočkat, až to přejde. Nechuť na sex má tedy taky. Vůbec si neumím teď představit, že by se mnou manža „kvdedlal“ - chudák. Ve druhém trimestru mu to musím vynahradit. Je ale zlatíčko, vůbec si nestěžuje – no ono popravdě, není nic sexy vydět několiíkrát denně svou ženušku s hlavou v záchodě, vydávající také pěkné zvuky.

Petrulko - stěry na čípku mě nedělali, ani předtím, ani teď. Ale nenervuj se, alespon budes mít jistotu, že vše je ok.

Co se týče pohlaví ve 12tt., tak vidět je - problém ovšem je, že holky a kluci vypadají dosti podobně, takže je pak snadné se splést. Mojim dvou kámoškám na 1.screeningu řekli, že budou mít obě kluka — jedna má kluka, druhá holku .. takže počítám, že šance určit pohlaví je tak 50 na 50 – což zvládneme samy i bez UTZ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
30.11.09 23:19

Tak jsem to ještě dneska stihla tu aktualizaci, tak si to překontrolujte, jestli je to správně a jestli jsem na někoho nezapomněla. Kdyby jo, tak se omlouvám a zítra napravím :-D Dneska jsem toho měla nějak víc než jsem sama původně chtěla, ale i po kině se ještě chvilička našla :wink:

Vítám též nově příchozí a okay už má také svoji kolonku v tabulce na uvítanou :lol: :kytka:

Kámoška mi říkala, že její kámošce na screeningu v 12tt řekli, že bude mít kluka a kluka měla. Řekla bych, že poznat kluka bude snažší než poznat holku. Té nic „nevisí“ :mrgreen: Ale Moni to napsala výstižně, že je to 50 na 50 a že to si můžeme určit sami i bez utz :mrgreen:

Držím všem palečky na kontroly a screeny tento týden! Určo bude vše v poho! Jsem zvědavá, kdo bude ten první šťastlivec, kterému doktoři prvně řeknou pohlaví :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
1.12.09 08:06

Já jsem tajně doufala, že aspoň nějaký tip toho pohlaví dají na NT, ale nedali :-( ani se tam tím ultrazvukem nepodívala :-( přitom bylo natočené zrovna fakt dobře bych řekla :mrgreen: achjo, taky už bych to chtěla vědět, už chci něco začít nakupovat :mrgreen:

Stěr z čípku mi gyndr. nedělal, a jsem rozhodnutá si to nenechat, kdyby to chtěl udělat. Mám s čípkem problémy, a krvácet fakt nechci… a letos už mi stěry bral, tak snad to nebude nutné. Minule mi sice vysvětloval, že miminko to rozhodně neohrozí, ale já poslední dobou když vidím krev… :cry: no čistě psychika

co se týče sexu, už ani nevím co to je :lol: naštěstí manžel nenaléhá, je zlatý… snad se to brzo spraví a chuť se zas vrátí, občas by i byla, ale chodím tak brzo spát, že ani nevím kdy si přilehne… :oops: to už tvrdě spím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.12.09 08:36

Holky vy jste mě ale rozesmály s tím určením pohlaví 50 na 50 :-) ale když tedy nějaká naděje je, budu se v pátek doktora Břešťáka hned ptát, jestli klučík nebo holčička, doufám, že to bude správně natočené :-) A s tím sexem, to slyším ještě raději, že jste na tom podobně :wink: já už jak na smilování boží čekám, až se to změní. Leontýnko, taky chodím spát první a když si drahý přilehne, neprobudím se.
Moni, tobě je pořád tak špatně? To bude asi extra zdravé mimi! Já jsem nezvracela ani jednou, tak jestli to zase není nějaké divné :-? Moni, podle toho, co jsem četla o doktoru Břešťákovi, říkám si, že on by to pohlaví poznat mohl, co myslíš? Zeptáš se ho v pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
1.12.09 09:00

ahoj holky,

držím palce na dnešní kontroly a screeningy a vítám nově příchozí.

sex - u nás to stejné. Od té doby, co jsem zjistila těhu, tak nic. No snad se to zlepší. Manžel si už včera dělala srandu, jestli vůbec někdy nějaký bude.

pohlaví - já jsem se dozvěděla už v tom 12. týdnu ještě i na normální UTZ u doktora, Filda byl pěkně natočený, takže jsem to poznala i já. máme dokonce i fotku! Tenkrát jsem byla v naší diskusi první. Teď už na to nijak nespěchám, hlavně aby bylo v pořádku.

tak hezký den všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.12.09 09:49

Ahojky děvčeta :-D
tak teď sem dorazila od gyndaře.
Normálně mi aj slzička ukápla.Viděla sem mimi a krásně si plave a kope nožičkama :-D ještě teď sem z toho naměko.
Jinak stěry mi dělal na začátku listopadu a taky sem trochu krvácela, ale všechno je OK výsledky v poho, tak žádný strach :palec:
Jeto nutné zlo ty stěry ale člověk je hned klidnější když ví že je zdravej :wink:
no já na zítřejší screen ani nedospím :lol:
A to mi ještě udělal doktor mega radost, protože mě objednal na další prohlídku na 22.12. takže ještě před Vánocema mimi znovu uvidím :-D
Prostě i když to počasí dneska není nic moc tak pro mě je krásnej den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
1.12.09 10:04

Ahojda,

Lucy, jj, to víš, že se Břešťáka poptám na pindíka nebo julinu. Segře taky potvrdil kluka při tom prvním screeningu. Spoléhám na ten je super mega UTZ. Tedy jestli mimi bude spolupracovat. Ale to je jen takové třešnička na dortu, to pohlaví, hlavně aby vše bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
1.12.09 10:48

Já jsem neměla odvahu se zeptat, já jsem si říkala, že by to vypadalo jakoby mě to zajímalo stejně jako zdraví miminka a to jsem nechtěla, doufala jsem, že mi to řeknou sami (to pohlaví), sakriš, jestli vám to řeknou budu moc závidět :mrgreen:
No snad to půjde brzy vidět i na normálním ultrazvuku… já jsem tak nedočkavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
1.12.09 10:52

No já bych tu třešničku docela ráda už znala :lol: Taky už mě to nutí něco začít kupovat, ale když nevím co, respektive jaký barvy, tak si připadám jak se svázanýma rukama :-)

No chuť na sex mám tak nějak pořád, i když podstatně menší. To jsme do toho zkusili v neděli s manžou praštit a bylo to stokrát lepší než posledně, ani to nebolelo, tak už asi začíná svítat na lepší časy :mrgreen: On je sice takovej, že se o mimi bojí, tak kvůli tomu i sám nechce, ale pak mě provokuje, že i já když jsem se bála, tak jsem ho musela nakonec znásilnit, páč už se to nedalo vydržet :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.12.09 10:57

Res: s tím sexem chuť je furt a nejvíc přes týden když je můj pryč v pátek večer když se vrátí většinou sem grogy protože za celej tejden v práci mám fakt dost ale v sobotu to se u nás řádí :lol: chudák soused
můj má taky strach aby malinkýmu neublížil ale já sem ho ujistila že je to v poho a že nesmí zanedbávat svoji ženu tak je u nás o víkendu hotové rodeo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
1.12.09 11:02

Kajj, to u nás to rodeo nebylo, u nás to vypadalo spíš jako poprvý dva nezkušený :mrgreen: Hezky pomaloučku polehoučku, ale už bude líp, už si brzy troufnem na „víc“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
1.12.09 11:07

Res: to my sme s mojim polehoučku nikdy neměli u nás je to vždycky jako uragán.
No a proto se můj tak bál :mrgreen:
ale budem to muset nacvičit pro pozdější použití :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
1.12.09 11:30

Kajj, no u nás to byl před těhu uragán taky, při těhu začátečníci, před porodem zase to bude uragán, v šestinedělí nucená absence a pak se uvidí, jak to půjde :lol:

Holky, uvažujete o screeningu v druhém trimestru? Já si říkám, že jestli dopadne dobře ten první, tak na druhý nejspíš nepůjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí