Poradna duly
Jana Čurdová
no já ani nejsem moc nabitá ale já jsem nezvracela vůbec jen mi bývalo blbě a teď už jen občas a malinko ![]()
asi si to těhu konečně začnu užívat ![]()
a možná se mi zlepšila i nálada těma dvouma kontrolama tento tejden
uvidím mimi tak se těším (su jak prdlá to tu píšu už asi potřetí
)
Ahoj Capri, vítám tě u nás
Napiš něco o sobě (viz tabulka) a můžu tě přidat! Dneska večer budu aktualizovat, až se nám vrátí lenajs z kontroly a prozradí datum další KO ![]()
Kajjko, z toho si opravdu nic nedělej, jsou to kravky závistivý, bobek na ně hodit!
Klidně doslova ![]()
No mně blbě neni od 6tt, ale unavená teda jsem! Včera na cvičku byla členská schůze, která mě nějak zmohla, že jsem si pak doma po obědě musela dát „na chvíli“ šlofíka
Pak jsem byla unavená i po probrání, ale v noci jsem kupodivu usla a na wc jsem šla AŽ v 5 ráno, tak jsem se krásně vyspala po dlouhý době ![]()
Holky, tak já učím ještě dvě hodiny, pak si valím k obvoďačce ukončit nemocenskou a pak na kotrolu, jsem nervózní úplně šíleně, tak držte palce. Večer se sem asi nedostanu, tak kdyžtak až zítra, papa.
No jo Kajji, teď dvě v jednom týdnu a pak měsíc nic…Ch jo chjo ![]()
Já mám zítra screening a na KO ke gyn jdu příští středu, tak to mám trochu rozvržené ![]()
Ahojky, moc prosím o změnu data v tabulce. Jsem to nemohla vydržet až do 17.12. na screening, tak sem se přeobjednala na 10.12. - děkuji za změnu ![]()
Jinak už se mi také ty nevolnosti zmírňují a jsem schopna i doma něco udělat. Tak sem dneska makala jak divá a mám umytá okna, vyprané záclony, zabalené dárky pro syna…no asi hnízdící syndrom nějak předčasně
![]()
Všem kdo mají dnes a zítra kontroly,přeji ať si to krásně užijete a slyšíte jen pěkné zprávy!
Ahoj, jsem tady poprvé, tak nevím jak to tady chodí. Tak snad se k vám můžu přidat. Čekáme druhé mimi. První budou 23.12. dva roky a druhé čekáme na začátek června.
Ahoj okay, krásná přezdívka ![]()
Vítej mezi červňátky… U příspěvků Res (RESARANY) je odkaz na naši tabulečku, tak jestli budeš chtít dohodit svoje údaje, tak jí to písni, bude tuším dneska aktualizovat ![]()
Kajjka: z toho si opravdu nic nedělej, jen ti závidí. Já mám v práci starší kolegyňky než jsem já a ty mě zas říkají, že si mám užívat klidu a spánku dokuď můžu, protože pak s dětmi to nebude možné.
Navíc dnes jsem měla hovor se šéfem a kdybych nečekala miminko, tak mám nejspíš výpověď. Není totiž už žádná práce, tak ještě že tak.
Kiwi: jj asi pak bude větší přestávka ale mezi tím budou Vánoce tak to snad nebude tak hrozný ![]()
Okay: Vítej mezi nás, čím víc tím líp
tak nám hezky popiš jak zatím probíhá tvoje těhu ![]()
Určitě napíšu vše co je do tabulky třeba. Moc ráda.
// 29.9.09
T.P. 7.6.2010
Počet dětí 1
KO 22.12.2009
Screening 25.11.2009
Věk 27
Míst Třebíč
To bude asi všechno
ahoj holky,
zdravím při pondělku.
kajko - jsou to hloupé nanynky, které ti mooc závidí. Kašli na ně.
druhý trimestr - je fakt super, člověk se cítí hrozně hezky
práce - já ve čtvrtek nastupuji zpět do práce. měla jsem dvouletou mateřskou. NO uvidíme, jak to půjde.
Jinak jsem taky dost unavená, když Filip spí po obědě, tak chodím občas s ním. Naštěstí nevolnosti už nejsou, jen občas. No a kontroly se taky nemůžu dočkat, je to fakt děs.
tak všem hezký večer. já se teď napráskala a jdu do vany ![]()
Ahoj holky!
Teda vy jste toho zase nakecaly, vůbec nestíhám dočítat. Chci se Vás zeptat…dneska jsem byla na kontrole a brali mi i stěr z čípku. Bolelo to jak prase a doteď krvácím. Jsem z toho příšerně nervózní. navíc si to z prvního těhu vůbec nepamatuju. Měla jste to některá taky tak??? teda doktor říkal, že to je normální,že mi tam cosi narušil, aby mohl vzít dostatek tkáně, že to mimi neohrozí, že to je prostě jen z té ranky. Ale stejně není příjemné špinit v těhu. A musí se to vůbec brát?
Zdravím všechny a doufám, že se máte hezky!
Jo - kdo už máte za sebou screening - řekli Vám, co to bude
? jestli klučina nebo culíkatá
?
Kájo, teď pročítám o tvých kolegyních, to je ještě horší než u nás
Jak je někde babinec, tak se tomu asi nedá moc vyhnout. Ale řekla jsi jim to perfektně! To já bych určitě mlčela a byla jen smutná ![]()
Já mám také tento týden dvě kontroly, zítra u gynekoložky a v pátek na UZ u dr. Břešťáka
Už jsem vlastně 3 týdny mimiska neviděla, tak mám docela obavu, aby bylo vše ok. Nejraději bych ty kontroly tak každý týden jednu haha to bych byla klidná ![]()
Holky, máte ještě některá nějaké těhu příznaky jako na začátku? Mně už zůstala snad akorát nechuť na sex
teda ne vyloženě nechuť, ale prostě není chuť. Ani tlačenku si už naštěstí nekupuji denně ![]()
Prosím Vás, držte mi palečky na zítřejší kontrolu, hrozně se bojím, aby bylo vše dobré
Jestli ano, dostanu už také těhu průkazku ![]()
Vidím, že nám přibyly další těhulky! Tak moc gratuluji, to se nám to pěkně rozrůstá ![]()
Perulko, mně ten stěr z čípku dělala doktorka také, už teda myslím při předminulé kontrole a řeknu ti upřímně, že mi to bylo také hodně nepříjemné, úplně jsem se držela. Také mi říkala, že můžu krvácet (mám ten čípek nějaký celý divný už dlouho), ale to jsem pak zase nekrvácela. Tak nevím, jak to je, ale když ti doktor říkal, že ok, tak to tak snad bude.