Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7373
26.11.09 17:36

Leontýnko, no u našich je to taky nějaký divný. Máma je RH+, tudíž se táta netestoval, ale když jsem RH-, tak musí být taky RH-, ne? No a já jsem taky druhé dítě, ale byla jsem tedy ten cizorodý parazit RH- v těle matky RH+. No už mi z toho jde hlava kolem :think: :lol: Jak je tedy možné, že jsem na světě, když po prvním porodu mámě nic nepíchali? Složitosti pro mě není nikdy dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
26.11.09 18:06

Res, nejdřív si u doktora ověř, jak to doopravdy je s tím Rh faktorem, ať neplašíš zbytečně, možná jsou to zbytečné nervy!

Jo a co si pamatuju, tak konec září/začátek října byl extrémně teplý, až 20 stupňů, vím, jak jsme s mamkou seděly u nás na zahradě do pozdních večerních hodin…A pak za týden udeřily mrazy a začalo sněžit, to byla půlka října :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.11.09 18:10

jj já si to taky pamatuju :-) sme s mojim jezdili na kolách jako divý až než došla ta kosa, no ale po večerech sme byli samozřejmě doma :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.11.09 18:33

Hesinko gratulace ke KO :kytka: :kytka:

Res - jj, to je asi jasný, že Rh- máš po taťkovi. Ale pokud matka je Rh+, tak to problem není žádný a nikdo ani nechce vědět, jaký rh má otec.

Holky co jste v červnu, přeji ať vám výjde ten datum narození na vaše narozky.
Mě se to povedlo poprvé – jako dáreček k manželovým narozeninám. DOkonce i 7 hodinu ranní jsem neuvěřitelně trefila :mrgreen: ,a to když my v půl sedmý píchali vodu, tak manža říka, že on se narodil v sedm, tak jestli se to stihne a dr. se na něj podíval a říkal, že takhle rychle to tedy určo nepůjde. Viktorka ale byla jiného názoru a byla venku nato tata :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.11.09 21:47

Už jsem to rozlouskla! Máma je tedy RH+ a já jsem po tátovi RH-, ALE! Starší brácha je RH+, tudíž jsem první potomek s RH-, tak proto jsem tu :mrgreen: Jo a určitě jsem RH-. Říkala jsem mámě o těch výsledcích a ona říkala, že to ví už dávno, že to mám napsaný v očkováku 8-o Jo tak je to tak, neplašim zbytečně, skutečně jsem RH-. No já teda ani neplašila, já se jenom chtěla trochu poinformovat :lol:

Moni, tak to se ti hezky povedlo! Taky by se mi to líbilo na výročí, ale mimi to určitě uvidí jinak :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
27.11.09 10:12

Resarana: Stejne je to zajimave, ze, jak je to zarizene a jak to funguje, ze nam v brisku vyrusta neco, co muze mit jinou krev. Ja se tomu porad musim divit 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
27.11.09 11:17

Leontýko - no jasně, vždyť je to jen z půlky tvoje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
27.11.09 11:17

Leontýnko, jo jo, taky se tomu divím. Příroda je holt mocná čarodějka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.11.09 11:28

ahoj holky, zdravím všechny při pátku :-)
Leontýnko, je to fakt zázrak, já to vnímám úplně stejně :-)
My jsme teď s manžou ve fázi, kdy vybíráme kočár, možná je ještě brzo, ale předpokládám, že budu vybírat ještě dlouho, hahaha, takže snad to do toho června zvládnem. Zatím máme nějaké favority, ale moc nevím, jak to řešit, náš prcek (stejně jako ti vaši) bude mít v prosinci půl roku a připadá mi lepší na zimu to mimčo ještě nechat v hluboké korbičce, jenže všechny jsou tak malé (pokud teda nechci tank :-) )Tak nevím :-) co vy, už jste se pustily do výběru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
27.11.09 11:35

Kiwi: já už koukám po netu, kde co mají, ale u nás v Kroměříži je docela velkej obchod s kočárkama a maj tam prý mega výběr, tak to asi půjdem omrknout tam, ale do svatby už nic obíhat nebudu. Mám v plánu relax a nohy na stůl :mrgreen: max poletování kolem Vánoc
Holky už pečete??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.11.09 11:40

Kaj, já nepeču :-) u nás se toho moc nesní, já nejím cukroví vůbec( maximálně na návštěvě, ale doma to může ležet na stole a je mi to úplně jedno - naštěstí :-) )a manža taky ne… Každý rok kupuju od sousedky - peče domácí, tak si beru kilo a stejně ještě zamrazujem na Velikonoce :-) Takže letos maximálně perníčky a to jen když se nadchnu a budu na to v optimálním fyzickém stavu… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
27.11.09 11:57

No my sme s mamkou každoročně dělaly moc druhů, sme mlsná rodina a i návštěvy si rády zobnou :lol: já to ale nebudu přehánět vaniláky, linecký, úlky, perníčky a rumový kuličky, snad budou stačit :wink: miluju cukroví, Vánoce pro mě asi budou zlomový ve váze myslím že asi něco určo přiberu, krom přírůstků kolem mimča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
27.11.09 12:01

Hezke rano, zdravim pri patku. Tak ja se dneska rozhodla do mesta na darky, tak za chvilku vyrazim. No vcera jsem mela zase cviceni bojoveho sportu - hazela jsem savle :mrgreen: , ale dneska je mi zatim ok, tak tu do sebe laduji mandarinku, ty muzu kdykoliv.

Na kocarky jsem se uz taky tak predbezne divala, me se tady zadne nelibi, vybrala jsem si v Cesku, tak jestli nenajdu nic hezciho, tak na konci unora-brezna, to budeme zrovna s pritelem v cechach si ho objedname, no a muj tatka pak nastartuje auto a priveze nam ho az sem na ostrov :wink:

Co se tyce cukrovi, tak jsem to letos vyresila, pristi nedeli letim na tyden do cech, tak jsem mamce rekla, jestli uz bude pect, ze bych ji pomohla, no a pak bych si neco odvezla s sebou :dance: Prece si nebudu spinit svoji kuchyn! hehe Jinak pritel ten muze cesky sladkosti porad, vcera tu do sebe pral Studenskou pecet, cukrovi mu taky moc chutna, tak na vanoce vubec nepecou, mozna tak krutu. Jedine co mi neji, tak jsou cesky polivky a nektery jidla, jako je spenat, koprovka, svickova a tak. No jo, nejsou tady zvykly na pravy vareny jidla doma, jen na ty hnusy mikrovlnovy, plny ecek, tuku a soli. Ale ja si ho pretvorim k obrazu svemu :pankac:

Mejte se krasne a preji vsem pohodovy patek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
27.11.09 12:11

A jsem zpatky! Vylezla jsem pred dum, chci nastartovat auto, prazdna baterka :evil: No a busem v tomhle chripkovem obdobi, jeste k tomu pres ctvrt, kde bydli pakistanci a cigosi, nepojedu.

Jo jinak kdyz jste se bavily o te skupine, ja mam 0minus, pritel ABplus, takze od 15 tydne mi budou brat krev a zjistovat, jestli si moje telo nedela protilatky proti mimi, jinak pak se to u porodu resi, ze se pichne nejaka injekce a druhe tehu je potom ok. U toho prvniho to tak moc stejnak nevadi, spis to jen hlidaji, kdyby nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
27.11.09 12:42

Kiwiovic: Já jsem si říkala, že až bude v Brně veletrh pro dítě, že bych se tam šla podívat. Je tam spoustu věcí pro děti, tak třeba nevyberu jen kočárek.

Kajjka: Já letos cukroví neřeším. Ještě nám totiž zbylo ze svatby, tak jsem je nechala zmrazit. Budou jako čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí