Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
25.11.09 20:33

Luci, čáp je taky fajn, ale já k tomu chci ještě dodat takovou roztomilou průpovídku a vzhledem k ní to musí být něco pro miminko. :lol:
S Tvou kamarádkou mě to moc mrzí… :-(
A taky se přidávám k názoru, že jsi fakt sekáč, porodit v 17 letech! Joj já byla úplné děcko. :lol: A stará na mimi opravdu nejsi, však se rozhlédni kolem sebe, v dnešní době je naprosto běžná věc rodit první (!) dítě kolem třicítky. :wink: Upřímně mě je 28 let a jsem tak trošku mimoň, že „UŽ“ čekám mimi… :lol: Mé vrstevnice o tom ještě ani neuvažují.

Ještě k těm vitamínům… Slyšela jsem že se po nich rodí velké děti. :lol: Nevíte, co je na tom pravdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
25.11.09 20:39

ahoj holky,

jsem po KO a je vše v pořádku, spadl mi obr kamen ze srdce. Mimčo má 29,4 mm. Tak zbývá už jen měsíc a začnu se pořádně radovat, teď se ještě bojím

vitamíny - já beru femibion 800, ten se jako calibrum baby plan bere už měsíc před početím a je teda drahý, 30 tablet za 330. Ale Dr mi ho doporučila, protože mám za sebou 2 SP, tak ho beru. Pak budu brát, co má doma nějaké zbytky, něco jsem dostala k časopisu a pak budu kupovat, ale ne každý den, tak 3 do týdne

utz x MS - j á při prvním UZV měla mimi o 1 den mladší a teď byl o 4 dny starší, neřeším to, hlavně, že je v pořádku

screening v 1 trimestru - já jdu do Apolináře a mám žádanku od Dr. a tak je prý zadarmo. Už jsem tam byla v těhu s Fildou a ten uzv maj fakt krásnej.

luci - to je mi moc líto

tabulka - já bych i udělala, ale nebudu to časově zvládat.

moni - dcerka je moc šikovná. A díky za nápad, jak vysvětlit dítěti příchod miminka na svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
25.11.09 23:09

Tak jo holky, ukecaly jste mě. Jenom se za tu tabulku stydím, tak se mi moc nesmějte, ale tabulky vůbec neumím a pachtila jsem to přes hodinu. Jména jsou podle abecedy, tak by se v ní mělo líp hledat. Tak mi napište nějaký ty údaje o vás, ať jí můžu trochu zaplnit, zpětně se mi to vyhledávat nechce :roll: Jestli se tam někdo nenašel, ať mi dá hned vědět a doplním :wink:

Luci, to je hrozný co se stalo tvojí kámošce! Úplně mi to připomnělo něco podobného, co se stalo mojí kámošce. Ta večer stála na tramvajovém ostrůvku se svými přáteli a nějakej magor přes ten ostrůvek přejel autem a všechny je srazil. Kámoška to nepřežila :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
25.11.09 23:11

Jo a ten seznámek najdete v podpisu, zneužila jsem k tomu svoje psí stránky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
25.11.09 23:34

Res - supeeeeeer. Díky moc, že jsi se toho ujmula.
Příští KO mám 21/12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.11.09 08:31

Res: ta tabulka je fakt super a přehledná :palec:

Ještě k těm vitamínům, mě gyndař doporučil GSmamavit + kyselinu listovou, tak to poctivě každý ráno sezobnu a hotovo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.11.09 08:53

Ahoooj holky :-)

tak mi teda krom doktorky všichni říkají, že po vitamínech jsou mimča hrozně velké, takže jsem se rozhodla je jíst jen do konce 1. trimestru. Snažím se ale jíst docela pestře. No já jsem totiž na ty tabletky vcelku lump, zapomínám na to, beru to tak jednou za tři dny, když si vzpomenu :-? a to se fakt snažím :-D :lol: :-D
RESTabulka je super, pošlu Ti do schránky moje údaje :-)
No možná jsme byly spolu i v kontaktu, protože ta merle borderka Maiden, co ji máš taky na stránkách, je ségra z vrhu od mého Roníka - je to taky M Bohemia Alké. Ta moje merle borderka je Kiwi (a little Kiwi from Valachian Highlands). No a dívala jsem se i na psí mimísky, tož ta druhá fenka, ta co je ještě volná, s tím černým flekem, ta je super, tu bych brala hned :-) protože s černým flekem jsou nejlepčí :-D (Kiwča taky má…). No já mám taky webovky, akorát jsem teď přecházela pod jiného poskytovatele a ještě jsem nestihla je zpátky nahrát, natož udělat nějakou aktualizaci, hahaha. Takže až je nahraju, tak napíšu, ale adresa je www.hafani.net, pokud hledáš borderky občas na netu, tak jsi u nás možná už byla - ale teď tam fakt nic není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.11.09 09:00

no jinak holky, jak jste tu psaly o těch kámoškách, to je děs, děs děs. To si vůbec neumím představit.
Přesto Luci Pozitivní myšlení v těhu je skoro to nejdůležitější, takže mysli na to, jak miminko bude zdravé a všechno bude v pořádku a ono to dobře dopadne, neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.11.09 09:04

RES

Poslala jsem Ti tu zprávu s údajema, přidáš- li je do tabulky, budu ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.11.09 09:23

Díky holky, ještě se budu červenat :lol:
Kiwi, jo tak to jsi ty! Jo jo, psaly jsme si, posílala si mi dokonce fotky Roníka! Ještě jsem to tam měla blbě napsaný to jméno, tak jsem to opravila snad už správně na Morecambe Bohemia Alké :oops: Já věděla, že je mi ten merlák podobnej! :-D Už se těším, až budeš mít zprovozněný stránečky, ráda se na ně mrknu! Já mám zaregistrovanou novou doménu, ale nejde mi tam nahrát obsah, tak jak jsem zvyklá to teďka nejde, tak nevím co s tím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
26.11.09 09:41

Zuzlík: já jsem to taky slyšela, ale nevím co je na tom pravdy. Pro jistotu ty vitamíny neberu každej den.

Resarana: Super, jsi hodná, že ses toho ujala!!! Tady pár informací o mě:
// 23.10.
TP 17.6. 2010
Nemám ještě žádné děti
KO 8.12
Je mi 28 let a jsem z Tišnova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.11.09 09:43

Holky, posouvají se vám ty metříky? Já ho mám od včera furt stejný a 12+5 jsem dneska, tak to moc nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.11.09 09:54

Ahojky holky, máte krásné pejsky! :palec:

Res tabulka je super! Jestli můžu poprosit o doplnění:
TP prý pořád 28.5. je to termín podle poslední MS, ale vím, že ovu byla později. Jak to, že Vám říkají velikost podle utz tak přesně? 8-o Mě ten termín dr. nechal, tak nevím… :-? Jsem z toho zmaten.. :nevim: :lol:
KO 2.12.
Počet dětí: zatím 0 :wink:
Screening: 19.11.
Věk: 28
Město: Frýdek-Místek

Kuju moc! :kytka:

Konečně budeme mít přehled, je nás tu tolik, úplně se mi to motalo, kdo už má dítko, kdo ne, atd. :roll:

Jdu venčit pejska, zatím pa holky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
26.11.09 10:04

Ahojky Resi,
je super, že jsi se tabulky ujala, i já moc uvítám její přehlednost vzhledem k množství červňátek :-D
Také bych prosila přidat do tabulky, tady jsou info:
KO a UTZ 26.11.
Počet dětí: zatím 0
Screening: 18.12.
Věk: 33
Město: Praha
// 19.10.
TP 26.6.2010 - zatím :wink:

Moc děkuji, dnes po kontrole případně doplním více… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.11.09 10:55

To se nám to hezky zaplňuje :lol: Jenom ten poslední sloupeček nám zatím zůstává prázdný, tak toho holky nechte a vyklopte to, co nosíte pod srdíčkem, jestli kluka nebo holku :mrgreen:
Já jsem dneska byla pro složku u tý původní doktorky. Sestřička předemnou tu složku hezky roztrhala, no to byla sranda :lol: Jenom ty výsledky krve nejsou vůbec čitelný, došla jim barva v tiskárně :twisted: Chtěla bych se zeptat na ten RH faktor, je dobře když je negativní nebo pozitivní? Já se v tom vůbec neorientuju :roll: Mám tam napsáno „protilátky proti ERY (nevím to jistě, špatně čitelné) neprokázány“. To je dobře nebo špatně? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí