Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Res, ta tabulka je boží, jsi šikovná, fakt moc!
Moje údaje:
// 21.10.
TP zatím 24.6.
KO 30.11.
screening doplním v úterý, to jdu na krev
věk: 26
bydliště Ostrava
děti zatím žádné
Kiwi já se neplašim, já se jenom stresuju
Ba ne, kecam. Já vím, že to nic neznamená a že to neni nic neřešitelnýho, tak jsem v klidu
Spíš to trošku zamrzí, že nespadám do většiny, ale v klidu jsem.
Res, já nevím z čeho jsi určila, že jsi RH-? Nějak jsem z té poslední Tvojí zprávy o kontrole pochopila, že to není čitelné a žes tam našla nějaké ERy nebo co - ale to vůbec nemusí být ono ![]()
Kajjko, to popisuješ mě! Na záchodě jsem tak často, že přemýšlím, jak ho vymalovat
Taky víc piju, mám věčně sucho v krku ![]()
Další těhulky doplněny v tabulce, tak pište pište další
Dokud to mám otevřený, pak budu líná všechny ty programy zase otevírat ![]()
Kiwi, když nemám protilátky, tak je to negativní tudíž -, ne? Nebo že by to bylo jinak? ![]()
Veru, to břicho je asi normální, už jsme to tu řešily, jedná zřejmě o zvětšování dělohy a s tím související natahování vazů, které dělohu přidržují a to je to jak bolí břichoň ![]()
Takže neboj.
Tady se standardně chodí na ko:
do 23.týdne každé 4 týdny,
24.-32.týden každé 3 týdny,
33.-36.týden každé 2 týdny,
37.-40.týden každý týden.
Res: myslím, že na tom budem v tomto ohledu za chvíli všechny stejně
mamka mi říkala, že koncem 3 měsíce taky trávila hodně času na WC, ale pak že to přešlo a vrátilo se to, až když byla v pokročilejší fázi těhu
si připadám jako průtokáč se napiju a za chvíli už valím … ![]()
Res a nemáš to už v průkajdě? Je tam přimo kolonka Rh matky a Rh otce… Protilátky Ery můžou být cokoliv (haha, nejsem doktor
)
Kajjko, to máš svatou pravdu, už aby tohle čůrací období pominulo, už mám všechny nerovnosti a vzdálenosti spár mezi jednotlivejma dlaždičkama okoukaný
Ten průtokáč je trefnej
![]()
Kiwi, ty kolonky mám prázdný, doktorka ty výsledky ještě neviděla. No uvidíme, co mi zíta řekne, až jí to tam zanesu ![]()
res ale pokud máš výpis výsledkůtěch prvních odběrů na něm bys to měla najít sem se teď na to dívala a je to tam aspoň u mojich zřetelně a srozumitelně napsaný ![]()
Holky, tak s čůráním jsem na tom stejně! Během dne, v noci, prostě pořád! Ale je fakt, že v prvních dvou týdnech, co jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, to bylo ještě horší, to jsem chodila čůrat i 4× za noc a dost mě bolelo břicho. ![]()
Jak tak koukám na tu tabulku, tak červen bude jó hodně populačně silný měsíc, co? Jsme asi všechny neměly koncem září co dělat ![]()
už to tak vypadá
ale myslím léto je ideální čas na mimi. Já sem taky červňátko a prej jak mě chtěli do něčeho teplýho, jako zavinovačku a tak, zabalit tak sem se z toho v momentě vysukovala sem byla naposeda
takhle nebudem muset mimča tak moc navlíkat ![]()
Já jsem taky v červnu! Narozky mám 21.6., tak třeba bude mimčo takový fajn narozeninový dáreček ![]()