Poradna duly
Jana Čurdová
Hesinko - já jsem dneska 10+4, takže jsem jen kousek od tebe.
moni.cz Ahojda, tak ja jsem dneska presne 10+4, predpokladany den porodu 18 cervna 2010.
3.prosince jdeme na ultrazvuk, tak uvidime, jestli nam to posunou a jak rosteme. ![]()
Hesi, já jsem dneska teprv 9tt+5 a podle UTZ ještě o víc jak týden mladší, tak neboj, já tak rychle do 2. trimestru nezmizím ![]()
Ahoj holky,
taky teď nějak nestíhám. koukám, máte dobré téma - Julinky
. Chlámu se tu jak praštěná - a to hned dvojnásob. můj muž chce za každou cenu Julii, vůbec o tom nediskutuje, prostě vždycky prý chtěl Julii, já pojmenovala první dítě, tak bude prý Julinka. To je jediný důvod, proč bych radši kluka, protože s Julčou se nějak nemůžu ztotožnit
. No a u nás se dámskému přirození pro změnu říká ještě jinak - prcinka nebo prcka
.
Jo a nechci strašit - ale my jsme v prvním těhotenství čekali dvojčátka a právě na screeningu ve 13.týdnu nám řekli, že bude jen jedno, že druhé mimi se přestalo asi v 10.týdnu vyvíjet
. Zbytek těhotenství jsem byla hysterická, protože strašili tím, že kdyby se to mrtvé děťátko rozhodlo jít ven, mohlo by s sebou stáhnout i Eminku. Ale že většinou se to v pořádku samo vstřebá. No dopadlo to dobře, máme jednu zdravou holčičku. Ale tehdy jsem byla taky vyřízená - vědět, že mám v sobě mrtvé děťátko… Takže teďka mám rozpolcené pocity: jednak se na ten utz strašně těším a na druhou stranu se strašně bojím
. No ještě týden!
Mějte se krásně!
Petrulko, tak to máš dobrý. U nás je Julie vyloučená – Julčo, jdi si umýt julču – to už by bylo trochu moc.
![]()
Zato Julčo jdi si umýt prcinu, jde dobře
![]()
Jo jinak je to stranda. Mám kamošku co šamša říkají pindíkovi a zase pro mého manžela je prcina zadek.
Fakt se tu s vámi bavím ![]()
Hesinka: já jsem dneska 10+5, takže kousek od tebe. Termín mě zatím vychází 17. června 2010. V pátek konečně dostanu těhu průkazku!
Holky, já tu teď nevidím u nikoho metříky. Ani u sebe. Máte to taky tak? nechápu…
asi nechca kliklas na nezobrazovat podpisy nahoře u nastavení diskuse a pravidla
už se mi to taky stalo
Ahojky holky,
RES Jj, mám borderku, dokonce dvě a kokra k tomu
Jsem takový psí blázen… Takže Ty máš taky… a odkud a tak a nemáš psií webovky, že bych mrkla?
No já pokud dobře počítám, tak bych měla být dneska 12+4, je to mazec, za chvilku 14 tt
Dneska v noci mě chytl krk, to mám z toho čumění do kompu furt, ach jo, tak jdu dneska hned na masáž, paní mi do teelefonu říkala, že mi to spraví, tak jsem zvědavá
snad ještě není pozdě, jednou už mě to chytlo a nedovedu si představit přežít bez prášků od bolesti…
U nás se zadnici říká dupa a můj přítel z Holomóca to taky nemohl rozchodit… ![]()
Ahoj holky! Tak jsem zase mezi váma.. ![]()
Včera jsme byli na tom screeningu a doktorka říkala, že je všechno v pořádku. Mně tedy z těch všech čísel šla hlava kolem, ale budeme jí věřit ![]()
Slyšeli jsme jak nahlas bije srdíčko a prcek už má 6,5cm (to je obr
)
Koukám, že máte bezva téma … my tomu doma taky říkáme většinou pipinka. Ale julinka je taky hezký!
Já mám malou neteřinku a od malička jí říkáme, že má pipinku. A jednou přišla od sousedů, co mají stejně starou holčičku Olinku a začala říkat prcka. Mojí ségře se to moc nelíbilo, tak se jí to snažila vysvětlit… a nakonec to mladá uzavřela, že kluci mají pindíka, holčičky pipinku a Olinka ať si prý má co chce! Bylo to hrozně vtipný ![]()
Heli a kdy máš teda termín? Já mám podle MS i podle posledního UTZ 4.6. 2010, a Ty jsi ještě o týden dopředu - máš termín na konci května?
Kiwi: Já bych měla mít termín 2.6. podle PM, ale sestřička mi nějak zvrtala průkazku a napsala mi termín 29.5. Myslím, že ty 4 dny snad nehrajou moc roli a navíc se mi to docela hodí, protože 14+0 budu teď v sobotu a mužu se jít v klidu s manžou zaregistrovat do porodnice. Jinak bych tam musela letět ve středu ráno před prací..
Ahojky holčiny,
Moni, Didi, Angličanko
díky za upřesnění, tak to jsme od sebe fakt jen kousek…jen podle UTZ zatím naše mimi vypadalo ještě o týden mladší…
Leni - myslím, že jsme na tom úplně stejně, Také je mimi o něco menší, dle rozměrů, co naměří vždycky UTZ to vychází cca o týden míň…
Zítra jdu konečně na kontrolu, tak doufám, že vše proběhne dobře a mimi bude ok ![]()
Jinak abych také přispěla k aktuálnímu tématu - u nás se používá pipinka, ale „julču“ znám taky ![]()
Hesi, to jsem ráda, že nejsem sama, docela se bojím, aby to mimi dohnalo a bylo v pořádku, přeci jen, člověk nikdy neví…dokud nebudu mít po screeningu, tak asi nebudu klidná, pak zas přijde něco jiného, prostě tak.
Holky, dotaz, jak to máte s vitamíny? Já brala před snažením a během něho calibrum baby plan a kyselinu listovou forte, pokračovala jsem i po otěhotnění a teď jsem si koupila Gravilakt (od Med Pharma, jako mám listovku). Není to moc? Nemůžu se třeba předávkovat? Nezůstat teď radši jen u té listovky a vitamíny brát až později? Jak to máte vy? Mám totiž pocit, že každý říká něco jiného a čert aby se v tom vyznal, fakt. ![]()
Taky koukám, že už je nás taky pěkně hodě, holky, nechtěla byste některá udělat tabulku s našimi údaji, jak je to v jiných diskuzích, ať se trochu orientujem? Protože já v tom mám celkem guláš. Já bych se toho chopila, ale jsem strašný technický antitalent a netuším, jak na to. Tak jestli se vám některé chce, bylo by to super. ![]()