Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
24.11.09 17:20

Hesinko - já jsem dneska 10+4, takže jsem jen kousek od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
24.11.09 18:01

moni.cz Ahojda, tak ja jsem dneska presne 10+4, predpokladany den porodu 18 cervna 2010.
3.prosince jdeme na ultrazvuk, tak uvidime, jestli nam to posunou a jak rosteme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
24.11.09 18:22

Hesi, já jsem dneska teprv 9tt+5 a podle UTZ ještě o víc jak týden mladší, tak neboj, já tak rychle do 2. trimestru nezmizím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
24.11.09 18:50

Ahoj holky,
taky teď nějak nestíhám. koukám, máte dobré téma - Julinky :lol: . Chlámu se tu jak praštěná - a to hned dvojnásob. můj muž chce za každou cenu Julii, vůbec o tom nediskutuje, prostě vždycky prý chtěl Julii, já pojmenovala první dítě, tak bude prý Julinka. To je jediný důvod, proč bych radši kluka, protože s Julčou se nějak nemůžu ztotožnit :lol: . No a u nás se dámskému přirození pro změnu říká ještě jinak - prcinka nebo prcka :lol: .
Jo a nechci strašit - ale my jsme v prvním těhotenství čekali dvojčátka a právě na screeningu ve 13.týdnu nám řekli, že bude jen jedno, že druhé mimi se přestalo asi v 10.týdnu vyvíjet :-( . Zbytek těhotenství jsem byla hysterická, protože strašili tím, že kdyby se to mrtvé děťátko rozhodlo jít ven, mohlo by s sebou stáhnout i Eminku. Ale že většinou se to v pořádku samo vstřebá. No dopadlo to dobře, máme jednu zdravou holčičku. Ale tehdy jsem byla taky vyřízená - vědět, že mám v sobě mrtvé děťátko… Takže teďka mám rozpolcené pocity: jednak se na ten utz strašně těším a na druhou stranu se strašně bojím :cry: . No ještě týden!
Mějte se krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
24.11.09 18:58

Petrulko, tak to máš dobrý. U nás je Julie vyloučená – Julčo, jdi si umýt julču – to už by bylo trochu moc. :mrgreen: :mrgreen:
Zato Julčo jdi si umýt prcinu, jde dobře :mrgreen: :mrgreen:

Jo jinak je to stranda. Mám kamošku co šamša říkají pindíkovi a zase pro mého manžela je prcina zadek.

Fakt se tu s vámi bavím :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
24.11.09 19:26

Hesinka: já jsem dneska 10+5, takže kousek od tebe. Termín mě zatím vychází 17. června 2010. V pátek konečně dostanu těhu průkazku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
25.11.09 12:03

Holky, já tu teď nevidím u nikoho metříky. Ani u sebe. Máte to taky tak? nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
25.11.09 12:25

asi nechca kliklas na nezobrazovat podpisy nahoře u nastavení diskuse a pravidla :-D už se mi to taky stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
25.11.09 13:13

A jo! Díky, máš pravdu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
25.11.09 14:06

Ahojky holky,

RES Jj, mám borderku, dokonce dvě a kokra k tomu :-) Jsem takový psí blázen… Takže Ty máš taky… a odkud a tak a nemáš psií webovky, že bych mrkla?
No já pokud dobře počítám, tak bych měla být dneska 12+4, je to mazec, za chvilku 14 tt :-) Dneska v noci mě chytl krk, to mám z toho čumění do kompu furt, ach jo, tak jdu dneska hned na masáž, paní mi do teelefonu říkala, že mi to spraví, tak jsem zvědavá :-D snad ještě není pozdě, jednou už mě to chytlo a nedovedu si představit přežít bez prášků od bolesti…
U nás se zadnici říká dupa a můj přítel z Holomóca to taky nemohl rozchodit… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.11.09 14:42

Ahoj holky! Tak jsem zase mezi váma.. :lol:

Včera jsme byli na tom screeningu a doktorka říkala, že je všechno v pořádku. Mně tedy z těch všech čísel šla hlava kolem, ale budeme jí věřit :think:
Slyšeli jsme jak nahlas bije srdíčko a prcek už má 6,5cm (to je obr :mrgreen: )

Koukám, že máte bezva téma … my tomu doma taky říkáme většinou pipinka. Ale julinka je taky hezký!
Já mám malou neteřinku a od malička jí říkáme, že má pipinku. A jednou přišla od sousedů, co mají stejně starou holčičku Olinku a začala říkat prcka. Mojí ségře se to moc nelíbilo, tak se jí to snažila vysvětlit… a nakonec to mladá uzavřela, že kluci mají pindíka, holčičky pipinku a Olinka ať si prý má co chce! Bylo to hrozně vtipný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
25.11.09 14:48

Heli a kdy máš teda termín? Já mám podle MS i podle posledního UTZ 4.6. 2010, a Ty jsi ještě o týden dopředu - máš termín na konci května?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.11.09 15:14

Kiwi: Já bych měla mít termín 2.6. podle PM, ale sestřička mi nějak zvrtala průkazku a napsala mi termín 29.5. Myslím, že ty 4 dny snad nehrajou moc roli a navíc se mi to docela hodí, protože 14+0 budu teď v sobotu a mužu se jít v klidu s manžou zaregistrovat do porodnice. Jinak bych tam musela letět ve středu ráno před prací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
25.11.09 15:44

Ahojky holčiny,
Moni, Didi, Angličanko :-) díky za upřesnění, tak to jsme od sebe fakt jen kousek…jen podle UTZ zatím naše mimi vypadalo ještě o týden mladší…
Leni - myslím, že jsme na tom úplně stejně, Také je mimi o něco menší, dle rozměrů, co naměří vždycky UTZ to vychází cca o týden míň…
Zítra jdu konečně na kontrolu, tak doufám, že vše proběhne dobře a mimi bude ok :roll:
Jinak abych také přispěla k aktuálnímu tématu - u nás se používá pipinka, ale „julču“ znám taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
25.11.09 15:49

Hesi, to jsem ráda, že nejsem sama, docela se bojím, aby to mimi dohnalo a bylo v pořádku, přeci jen, člověk nikdy neví…dokud nebudu mít po screeningu, tak asi nebudu klidná, pak zas přijde něco jiného, prostě tak.

Holky, dotaz, jak to máte s vitamíny? Já brala před snažením a během něho calibrum baby plan a kyselinu listovou forte, pokračovala jsem i po otěhotnění a teď jsem si koupila Gravilakt (od Med Pharma, jako mám listovku). Není to moc? Nemůžu se třeba předávkovat? Nezůstat teď radši jen u té listovky a vitamíny brát až později? Jak to máte vy? Mám totiž pocit, že každý říká něco jiného a čert aby se v tom vyznal, fakt. :-(

Taky koukám, že už je nás taky pěkně hodě, holky, nechtěla byste některá udělat tabulku s našimi údaji, jak je to v jiných diskuzích, ať se trochu orientujem? Protože já v tom mám celkem guláš. Já bych se toho chopila, ale jsem strašný technický antitalent a netuším, jak na to. Tak jestli se vám některé chce, bylo by to super. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí