Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
19.11.09 13:48

ahojky :-D vítej mezi nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.11.09 14:21

Ahojky, vítám zahraniční těhulku!! :kytka:

To je tedy hrůza, že je to v Anglii s prenatální péčí tak smutné.. :-( A ty ses tam vdala?? Jestli tedy nejsem moc zvědavá.. :roll:

a holčiny k těm tchýním, nesmíte se dát… je to hlavně váš život, tak si do toho nenechte kecat. Je pravda, že by v těch ožehavějších chvilkách měl asi nastoupit manžel a zastat se VÁS! nejhoší jsou takoví ti maminčiny mazánci, kteří jí všechno odkývou, to je pak hotová pohroma.. Já s tchýní tedy problémy nemám, ale nevím jestli je to tím, že bydlí 100km od nás nebo je prostě v pohodě. I když ona je učitelka a teď bude mít svoje první vnouče, tak snad se nebude moc míchat do výchovy … když má na to ty školy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
19.11.09 15:09

Ahoj holky,
teda koukám, že si ty tchyně „užíváte“.
Kajjko, drž se, hlavně si říkej, že hlavně abys ty byla v pořádku a ostatní ať si trhnou. Ale chápu, že se to snadno řekne.
Musím to zaklepat, ale moje tchyně je úplně zlatá. Jestli to nebude tím, že ona měla dost strašné zážitky se svou tchyní, takže se snaží být úplně jiná. (Vždycky si vzpomenu, jak mi líčila, když se jí k dvouleté dceři narodila dvojčata, a tchyně jí nikdy s ničím nepomohla, akorát domů (bydleli společně) vodila svoje kamarádky a ukazovala jim, jak to mladá ale vůbec nezvládá :twisted: )

My jsme dnes byli na kontrole. Manža se taky podíval na UTZ a myslím, že se doteď nemůže vzpamatovat :lol: Už máme 2 cm :dance: A 2.12. v první poradně dostanu těhu průkazku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.11.09 15:25

Tak to já musím říct, že tchýně se nám do svatby fakt nemotala :palec: v tomto byla fakt skvělá, i teď kolem bydlení je uplně v klidu. Nemůžu říct křivého slova. Pomohla s čím mohla, ale jen pokud jsme chtěli, ona má spíš panický strach, aby nebyla ta „typická tchýně“. Snad to tak bude i pak s prckem :?:
Ale kdyby byl problém, tak tuším, že z manželovy strany bych se asi velké pomoci nedočkala, on si k rodičům moc nedovolí, oba jsou k rodičům až neobvykle uctiví… to já jsem teda větší držka :mrgreen: často se musím moc držet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.11.09 15:47

jj já mám taky problém se udržet ale pro klid v rodině se krotím.
Můj se z mamkou kvůli tomu už hodněkrát chytl, svatba není první takový problém. Chtěla nám kecat do výběru bytu, že s námi půjde na prohlídky,no tehdy sem se neudžela a pořádně jí to od plic vysvětlila. :evil:

no já sem totiž taky držka a nestydím se za to nikdy sem díky tomu neměla problém si cokoliv pořešit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.11.09 16:38

Kajjko, já jdu na screen do Plzně, to je jenom „kousek“ :lol: Já jdu na devátou, tak to jsme na tom i na čas skoro stejně :wink: To si musíme navzájem držet palečky, se mnou jde i ten můj, tak jsem zvědavá, co na to řekne :-) To máte tu svatbu za chvíli, pánejo! Hezky si to koukej užít po svém a nenechej ji do toho moc kecat, je to tvoje svatba, ne její :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.11.09 16:46

jj určo na tebe budu myslet, já si svojeho beru taky s sebou je zvědavej na mimčo :lol: zatím viděl jen tu mini fazolku na 1. fotečce :-) a já už se taky nemůžu dočkat až ho zase uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.11.09 16:53

pro dnešek se loučím za chvilku padla v práci a pak frrrr k našim. Maminka už čeká s véčou :lol: mňamka :mavam:
Hezky se vyspinkejte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.11.09 19:43

Ahojky, ne nejsem tady vdana… Mam za sebou jedno manzelstvi, brali jsme se mladi, nevim, co jsme od toho cekali, ex se chtel vratit do CR (hlavne jeho maminka to chtela :lol: ) no a ja chtela jeste poznavat, vzdelavat se a pripadala jsem si mlada mit v 21 dite… No po sesti letech ho cekam… Mam super pritele, Anglicaka a je to opravdu uzasnej muzskej. Brat se zatim nebudeme - je to smutny, ale pokud budu „svobodna matka“ tak aspon dostanu nejaky ten pridavek na dite, jinak by to bylo vsechno na manzelovi. Takze svatba je posunuta az bude mit prcek aspon 4. Jinak tady je materska 52 tydnu a z toho je placenych 36. Takze je to tady fakt uzasny ve vsech smerech. Ale vybrala jsem si, tak musim bojovat. Penize nejsou vsechno, hlavne aby to malicky bylo v poradku, aby se nam dobre vedlo… Posledni dobou me trosku poboliva podbrisek, tak mam obcas strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
19.11.09 19:59

Ahoj angličanko! Vítej! I když já jsem tu čerstvá stejně jako ty. A máš i nějaké normální jméno :lol: ? přecejen webparazit není nic moc :lol:
No jo, tady si pořád stěžujem, že nám stát nedá, přitom v porovnání s okolním světem jsme na tom mimořádně dobře. Hlavně že jsi tam šťastná.
Kajjko - tak to máš teďka dost akční období! Tak to hlavně zvládni ve zdraví!A třeba se fakt na Veveří potkáme? Odkud vlastně jsi?
Maxi - gratuluju ke kontrole i dojatému taťkovi! ten náš půjde až na ten screening. Ono je to tam i mnohem líp vidět. Minule mi na ultrazvuku doktor asi 3× vysvětloval, co to tam vlastně je. Vůbec to nešlo rozeznat. A prej vidíte to srdíčko, jak ťuká? No neviděla jsem vůbec nic, jen šedočerné zrnění. Minule jsme v tom 12.týdnu na Veveří už dokázali sami spočítat i prstíky! Bylo to fakt úžasný!
Jdu se umýt a spát…tak dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.11.09 20:53

Ahoj holky, hlásím se po screeningu a děkuji za držení palečků. Vše vypadá OK, ještě budou kombinovat výsledky utz a krve, tak kdyby něco bylo špatně, zavolají příští týden. :dance: Fotečku 3D nemáme, mimčo si pořád zakrývalo ručičkama tvářičku, nemělo by to docela smysl. Tak jsem řekla, že to necháme na příště. :wink: Manžel se překvapivě s přehledem orientoval. :lol: A říkal, že tam viděl svojí vytouženou holčičku… :lol: Trdlo.. Jinak bylo hezky vidět prstíky, je jich pět, juchůůů :potlesk:

Vítám novou těhulku a držím palečky všem, které screening čeká!

Helco věci na mimi ještě nekupuju a protože to zatím skoro nikdo neví, ani nic nedostávám. (Ale nebránila bych se. :lol: ) S kupováním bych chtěla ještě aspoň měsíc počkat, a pak se jen vrhnout na případné slevy v Tescu (miluju Cherokee :-) ) - radila mi kamarádka mamina, ať využívám slev na bodynka a overalky. Zbytek, jak píše Kajjka, až budeme vědět, co to bude. Manžel mi zrovna včera říkal, že bych to měla nechat na později. On se bojí pořád radovat… :-(

Kajjko, na zelenou tchýni opatrně! :mrgreen: S tím bydlením blízko tchýně…au au… :-( Ale jde to vyřešit, jen si stanovit hranice, klidně i za cenu toho, že bude dusno a chvíli se třeba nebudete stýkat. Souhlasím s Kiwi, nenechat si do svatby kecat, je to jen VAŠE svatba, tak si ji udělejte podle sebe a hlavně si to užijte! :palec: Ráda vzpomínám i na ty přípravy, ikdyž v tu chvíli jsem nevěděla kam dřív skočit (byla jsem na to úplně sama), bavilo mě to. Mě se do toho trochu pletla moje máti, tchýně je úžasná. Těším se na fotečky, budeš krásná nevěsta (soudím podle fotky u Tvého profilu :wink: ). A co šatičky? Už máš vybráno?
My se brali 30. května 2009 a vypadá to, že kolem 1. výročí dostaneme ten nekrásnější dáreček na světě. :dance: (Jen pro zasmání, já měla svatbu laděnou do zelena.. :lol: To by měla tchýně radost! 8-) :lol: )

Mějte se krásně holky a opatrujte se, dneska byl náročný den, jdu do vany a spát. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
19.11.09 23:57

Ahojda holky,

Vítám těhulku a Anglie :kytka:
Jinak so jsem tak slýchala od ostatních zahraničních mamin a vlastně i z novin, tak v Čechách je jedna z nejlepších péčí o těhule a potažmo o novorozence.

Kajko - Manža je z Počenic :-)

Co se týče tchýně, tak si ji nemůžu vynachválit. Je naprosto úžasná. Až lituji, že bydlí tak daleko od nás. Nikdy mi do ničeho nekecá a co se týče malé, tak je super babička. Když byla Viki, ještě prcek a já řešila jídlo, tak se mi vždycky ptala, co jí může dát a co ne. Žádný cpaní čokolády za mými zády. Navíc když přijedou sem, nebo my tam, tak mám opravdu prádzdniny. Celou dobu se Viki věnuje na 100%.

Kajko - ty se drž a přeji pevné nervy a málo stresu s tchýní. Mysli na bobánka, to je teď nejdůležitější. A každopádně přeji ať svatba proběhne jen a jen podle vašich představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.11.09 06:50

Dobré ránko děvčata :-D tak už sem zase v rachotě.

Perulka: já jsem momentálně z Chropyně ale pocházím z Milovic.Tak třeba na sebe budem mít opravdu štěstí a potkáme se, kdyžtak se přihlas nevím jak vypadáš, ale mě podle fotky určo poznáš :wink:

Zuzlík: moc děkuji za kompliment :hug: šatičky už mám vybraný snad do ledna moc nepřiberu ale sou povolovací tak to půjde.No už se moc těším. Včera mi i můj doporučil ať su v klidu, má o mě strach a aby nebylo mimi pak nervní, s tchýňkou to zítra pořešíme a bude klid.

Moni:já jezdila od malička do Prasklic na prázdniny k tetě, to je jen kousek. A v Tetěticích mám dobrou kámošku :lol: no svět je malej, možná sme se někdy třeba potkali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
20.11.09 08:32

Ahoj holky,
vidím, že nám přibyla další těhulka, tak moc gratuluji! Ta přezdívka webparazit je opravdu trochu divná :-? Ale proti gustu… :-D
Moni, takovou tchyni ti teda opravdu závidím! To je úplně sen - ideální tchýně :-) Já se do rozhovoru o tchýních zapojit nemůžu, protože tchyni bohužel už nemáme. Je to zajímavé, můj předchozí partner o matku také přišel, tak si říkám, jestli mi prostě není souzený život bez tchýně? 8-o
Kajo, to je bezva, že bude svatba! Já bych se také tak vdávala! Ale když to doma naznačím, tak vždy slyším jen - Luci a ty máš zbytečných 100.000,–kč? hmm a jsme tam, kde jsme byli:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
20.11.09 08:48

100.000 ??? 8-o no to ani omylem, pak vám sem pisnu na kolik nás to vyšlo, ale nevím, za co bych utratila tolik peněz, na to bysme teda fakt neměli.
sháněli sme se po co nejlepších cenách. I šaty sem si sehnala za slušný prachy a to mi ještě zůstanou a nechám si je asi pak upravit na plesovky :wink: a nebo je někomu střelím.
Jediný problém sou pro mě bytičky nemůžu žádný normální sehnat nevíte o nějakým internet. obchůdku? Nemůžu moc vysoký podpatky a raděj širší a hlavně kkulatější špičku ty bodla co teď letí se mi ani trochu nelíbí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí