Poradna duly
Jana Čurdová
aha no to je škoda metříky sou hezký no tak snad nám pomůže admin ![]()
Mrkněte se prosím sem: https://www.emimino.cz/faq/. Dva nejčastější problémy jsou tam řešené, pokud by někomu stále nefungoval metřík tak mi napište SZ nebo na info@emimino.cz.
Ták se mi to konečně povedlo
metřík je na světě ale narazila sem na dva podobné ale byl rozdíl v délce těhotenství o dva dny … ale na tom už nesejde ![]()
Kajjka: Vidím že si také měla problém s metříkem, já taky, pomohl mi až admin a nemám tušení co udělal s tím kódem, že to pak šlo, ale rozhodně mu děkuji
Možná to byl zrovna Radek
Vidím že ti už metřík krásně jde a že jsme na tom úúúplně stejně! ![]()
Kájo, tak já pořád nevím, kde je chyba. Metřík vkládám do toho nastavení - podpis uživatele v diskuzi, hranaté s těmi závorkami, ale není mi to nic platné. Jestli nepomůže admin, tak se budu muset smířit s tím, že budu bez metříku ![]()
tak sem ti to Luci hodila do zprávy snad aspoň trochu pomůžu ![]()
Ahoj, děkuji za přivítání. ![]()
Zjistila jsem, že když ráno déle spím, tak mi není špatně. Jinak jsem naštěstí ještě nezvracela, snad ani nebudu. U syna mi taky nic nebylo ![]()
Káji, moc děkuji za radu! takže teď pokus, jestli metřík funguje. Pravdou je, že jsem dávala jiné závorky než ty hranaté. ![]()
tak pokud si můžeš přispat tak to máš super
já bohužel ještě chodím do práce a vstávám v 5 hodin ale o víkendü si to vynahrazuju ![]()
Hurá, Kájo, takže to vážně funguje! Jsi geniální, nikdy bych na to nepřišla
Děkuji
Takže už mám také metřík, tak jsem zvědavá, zda bude ukazovat správně. Aspoň si ty dny teď nemusím pořád počítat! ![]()
Luci : to sem ráda že se povedlo já sem se s tím trápila celej víkend ![]()
Kájo, odkud vlastně jsi? Už přemýšlíš o porodnici? Teď koukám, že budeme mít asi hodně podobný termín porodu ![]()
jsem od Kroměříže
porodnici taky volím Kroměříž a doufám, že budu tak spokojená jako moje kamarádka, která tu rodila ![]()