Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7373
14.11.09 17:37

Vítám kajjku a gratuluji :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
14.11.09 17:37

Maxi – s tou porodnící, zaleží, jakou si vybereš. Určo to najdeš na jejích stránkách. Myslím že ve většině pražských nemocních registrují když jsi 14+0. V podolí tedy určitě takhle. Mají limit 12 rodiček za den, proto tam všechny ty těhule jezdí už tak brzy ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.11.09 08:45

Moni, to je teda síla, to abychom naběhly na šestou také. Ty porodní pokoje jsem viděla na netu a také se mi moc líbily. S ostatníma porodnicema se to nedá vůbec srovnat. Tak snad to dobře dopadne a zaregistrují nás :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.11.09 09:50

Čauky děvčata jaká je neděle? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.11.09 11:15

Já jsem se dneska tak úžasně vyspala, až je to divné. Po dlouhé době jsem se nevzbudila mezi 3. a 4. ráno, ale až v 7 8-o Teď vařím, ale za chvilku dám asi zase šlofíka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella75+10tt
15.11.09 15:03

pozdrav

Ahoj holky, můžu mezi vás?

Pročítala jsem vás a zjišťuju, že prožíváme podobné věci a je lepší v tom nebýt sám. Mám za sebou taky dvě špatné zkušenosti a teď mám strach, aby bylo vše v pořádku.

""http://lbdf.lilypie.com/BNqGp1.png:http://lbdf.lilypie.com/BNqGp1.png

• Citovat
  • Upravit
3184
15.11.09 20:10

je to fakt super když si tu můžem navzájem poradit a já jako prvorodička sem za to moc vděčná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.11.09 20:22

Ahoj Ello,
vítej :kytka:
Se špatnými zkušenostmi je každé další těhotenství náročné hlavně na psychiku, ale chce to pozitivní přístup :-) (vím, o čem mluvím). Jak říká moje kamarádka" „jestli se má něco pos..t, tak se to pos..e i beze mě“ a s čím nemůžu nic udělat, s tím nemá smysl se trápit. No, lehko se to řekne a hůř udělá, ale snažím se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
15.11.09 22:26

Ahojda Ello,

vítej mezi námi :kytka:

Doufám, že to tu všechny doklepem spolu až do června - července :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
16.11.09 07:14

Ahojky holky :-D
já už fakt nevím nejdou mi nastavit ty metříky neporadíte mi podrobný postup (nejlíp jak pro blbce :lol: )sem to zkoušela i s mojim a nešlo nám to :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
16.11.09 09:32

Metřík

Ahojky, já jsem na tom úplně stejně. S metříkem nehnu. Už jsem si ho tedy někde našla, adresu zkopírovala, ale vůbec nevím, kam ho vložit. Mám pocit, že to okénko, o kterém se tu všude píše (to nastavení někde nahoře u každé diskuze), se mi vůbec nezobrazuje:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
16.11.09 10:12

Holky, tak ráda bych vám poradila, protože jsem s metříkem taky bojovala - jenže tady v tom novém systému sama nevím kde se to vkládá :nevim:

Ha, teď jsem na to asi přišla - když vkládáte nový příspěvek (třeba tady tu odpověď), tak se vám tam ukáže volba „přidat podpis“ a za tím je něco jako „podpis lze změnit v nastavení“ a to nastavení je odkaz, na to když kliknete, tak se vám ukáže políčko, kam ten podpis (metřík) vložíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
16.11.09 10:16

no já to zkoušelauž snad stokrát padla i nějaká nevybraná slova, ale ani to mi nepomohlo prosím někdo kdo s tím nemá problém poraďte nám :wink: metřík bych si chtěla vložit ale když už se mi to snad podařilo vložit jak má být tak mi to háže chybku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
16.11.09 10:17

Možná jsi v tom nevinně a tady ten systém prostě ještě nefunguje jak má :nevim: My jsme to všechny vkládaly ještě do starých stránek emimina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
16.11.09 10:18

Kajka - napiš ten kód toho metříku na zkoušku rovnou tady do příspěvku, jak píšeš text

Ale musí to být ten kód, ne www adresa toho metříku ani obrázek. Musí to začínat závorkou < a např. „a href…“ prostě dlouhá změť nepochopitelného textu :-)) a zase končit tou závorkou > to musíš celé zkopírovat, zobrazí se to jako poslední krok u té tvorby metříku

Příspěvek upraven 16.11.09 v 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital