Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
18.11.09 16:04

Ahoj holčiny!!!
Taky se hlasím po prodlouženém víkendu, super jsem si odpočinula a dneska se mi vůbec nechtělo do práce… :-(
V pondělí jsem byla u doktorky na krvi a konečně jsem dostala tu vytouženou průkazku.. :-D Máme tam ale dost potrhlou sestřičku, tak se mi zdá, že mi to tam vyplnila nějak divně … :think:
A ještě jsem se tam předvedla jako správná hysterická těhule! V neděli mě celý den pobolívalo břicho, tak jsem tam na sestru tak smutně koukala, že mě vrzla do ordinace k doktorovi a ten mi udělal pro jistotu UTZ. Doktor si asi musel myslet své, ale pro mě bylo hlavní, že jsem viděla mimíska a je v pořádku.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.11.09 16:25

Ahoj holky, hlásím se po delší odmlce, vítám nově příchozí a gratuluju ke krásným kontrolám! :potlesk:

Průběžné info.. :-D Jsem stále na neschopence, ale ve vycházkách chodím do práce, abych se nezbláznila…
Doma probíhá menší zmatek, tvoříme novou ložnici a tím uvolňujeme budoucí dětský pokojíček.
Zítra mě čeká šílený den, tak snad všechno stihnu a hlavně zvládnu, protože se nestihnu odpoledne vyspat, jako každý den… Holky, připadám si tak nepoužitelná. :-( Dopoledne dobrý, ve dvě jsem doma a totálně mrtvá odpadám. Jak to jen děláte, že zvládáte celý pracovní den? Já se pak i po tom probuzení cítím jako po opici. 8-o
Zítra mě kromě jiného čeká screening. Těším se. Jdeme s manželem na 16:30, tak věřím, že vše bude OK a doufám, že půjde prcek hezky vidět, ať tam manžel nejde zbytečně. :wink: Mám totiž zakloněnou dělohu a asi ještě nebude srovnaná, může se stát, že mimísek nepůjde ještě přes bříško vidět.
Naši krásnou novinku pořád držíme v tajnosti, kromě lídí z práce a mých nej kamarádek to nikdo neví, chtěla bych rodičům dát to úžasné překvapení pod stromeček. Mám takový tajný plán. 8-) Jen se děsím situace, že by jim to někdo prozradil dříve. Nedejbože někdo úplně cizí…to by hlavně mamce bylo strašně líto. Znáte to, řeknete v práci, ať to nikomu neříkají, ale zpráva se stejně šíří… :-(
A s tím pohlavím Perul. Chceme si ho nechat říct, protože do té doby asi nebudeme řešit jména. A taky chci vědět, jakým směrem se mám vydat při zařizování pokojíčku a nakupování výbavičky.;-) No teda u holčičky mi klučičí barvy nevadí, ale u kluka je růžová divná. :lol: Jenže člověk v podstatě jistě neví až do porodu, že… Tak uvidíme. :wink: Znáte někoho, komu se narodilo opačné pohlaví, než předpovídali doktoři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.11.09 16:38

Jo holky, ještě jeden dotaz. Jak řešíte to mezidobí, kdy ještě nemáte žadné bříško, ale už vám jsou nepříjemné normální klasické kalhoty? Nosím teda většinou bederky, ale když sedím, dost to tlačí v podbřišku… Sedím rozepnutá, ale občas se zapomenu, když vstanu… Dneska jsem tak šla třeba na oběd… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
18.11.09 16:55

Zuzli - jo, znám pár případů, kdy se doktoři netrefili. Moje kamarádka měla 3× potvrzenou holčičku, odjakživa to byla Alexandra. A pak přišla z porodnice zpráva. Tak ta naše holčička - zatím Jáchym - už je na světě… Šok to byl pěknej! A mé sestřence tvrdili taky, že to bude holka až do 8. měsíce a na posledním utz najednou ejhle…Vojta. Ale já tomu stejně věřím a taky si to necháme říct:-).
A oblečení - dělám to jako ty…rozeplej knoflík, nebo nosím šaty. A hlavně většinu času su doma v teplákách :lol: .
A gratuluju ke kontrole! Já si tyk občas utz vynutím, když su nějaká deprimovaná. Z toho si nic nedělej, to snad každej:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
18.11.09 18:30

Holky, já to s tím oblečením vyřešila docela dobře … za poslední dva roky jsem trochu zhubla, tak jsem se jen vrátila ke svým starým džínám. Ty co jsem nosila normálně jsem už nesnesla, sice jsem ještě skoro nic nepřibrala, ale ten tlak na bříško v upnutých džínách už mi vadil.. tak buď zkuste něco staršího nebo nejakou kámošku, co má oblečení jen o číslo větší :wink:

zuzlik: Moooooc ti držím palečky na ten zítřejší screening!! my jdeme příští úterý a už teď jsem napnutá jak kšandy, hlavně ať je všechno v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
18.11.09 19:42
helca.du píše:
Holky, já to s tím oblečením vyřešila docela dobře … za poslední dva roky jsem trochu zhubla, tak jsem se jen vrátila ke svým starým džínám. Ty co jsem nosila normálně jsem už nesnesla, sice jsem ještě skoro nic nepřibrala, ale ten tlak na bříško v upnutých džínách už mi vadil.. tak buď zkuste něco staršího nebo nejakou kámošku, co má oblečení jen o číslo větší :wink:zuzlik: Moooooc ti držím palečky na ten zítřejší screening!! my jdeme příští úterý a už teď jsem napnutá jak kšandy, hlavně ať je všechno v pořádku..

jo,jo já to taky řeším větší velikostí s páskem. Mám jedny, které jsem si pořídila v těhu s Fildou jako přechod, tak je nosím. Jsou 42, normálně 38, tak snad chvilku vydrží

a taky moc držím palce na screening!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
18.11.09 20:03

Ahoj holky,
držím palce na zítřejší screeningy.
Já jdu zítra na kontrolní utz a manža se vnutil se mnou, aby to měl v přímém přenosu :mrgreen: Tak doufám, že je vše OK. Taky mám zakloněnou dělohu a ze začátku mě kvůli tomu dost chytala bedra a teď už mám asi týden klid. Ale ostatní příznaky mám pořád, tak se tím uklidňuju. (hlavně když si postěžuju, že mám už zase hlad, nebo se mi chce spát, nebo že mě bolí prsa víc než včera, tak si říkám, že ještě že tak :think: )
Jinak já teď taky každý ráno řeším, co si obleču. Teda ráno je to ještě dobrý, ale odpoledne už se do některých kalhot nevejdu. A to už jsem jich spoustu odložila do jiné skříně. Tak buď mám rozepnutý knoflík a volnější triko nebo mám o něco větší kalhoty, co jsem si koupila na přechodné období. Naštěstí jsem prozíravě už asi před půl rokem začala občas nosit volné haleny a trika (ještě že je to teď v módě :potlesk: ), tak to snad ani není nápadné. U nás to ví zatím jen můj šéf, manželův nejlepší kamarád a vy :-) Rodiče budou mít vánoční dárek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
19.11.09 07:32

Dobré ránko!
Držím pěsti všem u screeningu, my jdeme příští týden.
Jinak oblečení zatím neřeším, vejdu se do všeho, přestože už mám 1 kg nahoře. Snad to tak vydrží co nejdýl :-)
Pracovní den zvládám kupodivu v pohodě, jsem ráda, že to takto rychlej utíká. Únava už ustoupila, celkově je mi líp, i nálada se momentálně zlepšila. Snad bude vše OK, taky se toho screeningu docela bojím :oops: (a těším současně)…
Rodičům se chystáme to po screeningu říct, jen nevíme jakým způsobem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.11.09 07:39

ahojky holky :-)
problém s oblečením už řeším taky, opravdu není příjemné být stažená. Úplé rifle už sem odstavila, ale naštěstí mám v šatníku i pružnější kalhoty :wink:
na šaty si nepotrpím takže to budu asi řešit volnějšíma halenkama a delšíma tričkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.11.09 07:40

Leontynko no prostě dojdi a řekni ahoj dědo, ahoj babi :lol: to zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiwiovic
19.11.09 08:40

Ahoj holky,

držím palce ke kontrolám, screeningům a tak :-)
Já jsem včera řekla šéfovi, že jsem těhotná, přijali to tady překvapivě dobře, gratulovali mi a dneska dokonce hned ráno přišel nejvyšší (teda skoro) a gratuloval mi… Rozhodně prý o mě nechtějí přijít, ale kdoví jak to bude, mám smlouvu jen do konce června… tak uvidíme.
No s tou mateřskou, já to mám trochu komplikované… Letos jsem od ledna do konce května byla v jednom zaměstnání, odkud jsem musela odejít (hromadné propouštění) a dostala jsem 7-mi měsíční odstupné. Pak jsem byla měsíc na pracáku a od července jsem nastoupila na nové místo. Kdybych chtěla jít od ledna na rizikové, z čeho se mi pak bude počítat mateřská? Z platu, co jsem měla v posledním zaměstnání, nebo by se bralo posledních 12 měsíců od doby, kdy jsem šla na nemocenskou - a tudíž by se mi tam počítalo i to odstupné (protože to je započítáné v hrubé mzdě za minulé zaměstnání)? Přemýšlím, jestli by mi to třebas nezvedlo tu mateřskou tak, aby se mi to vyplatilo :-)
Ale asi se na tohle budu muset jít zeptat na sociálku. Nemáte někdo podobnou zkušenost, nebo nerozumíte náhdou této problematice?
Jinak přeju všem krááásný den :-)

• Citovat
  • Upravit
164
19.11.09 08:45

Dobré ranko! :-)
tak já ještě jednou přeji všem hoooodně štěstí na kontrolách a screeningu!!!!

Dneska je mi po dlouhé době docela fajn… tak doufám, že to vydrží i do odpoledne. Pomalu bychom všechny měly přecházet do 2.trimestru, tak snad se tech děsných nevolností brzy zbavíme a budeme si to těhu pořádně užáívat.. :wink:

joo, holky o víkendu mi kámoška přinesla tašku věcí na mimino. Já se u toho rozplývala, ale manža se na mě díval, jastli to není všechno trochu předčasné. On je sice zlatíčko, ale tyhle věci zatím se mnou nechce vůbec řešit, jestli se bojí nebo fakt nevím proč.. :nevim: Vy už nějaké věcičky máte? Nebo snad už i nakupujete???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiwiovic
19.11.09 09:03

Ahoj Helci,

tak já obcházím obchody - teda spíš když jdu v supermarketu kolem mimi oddělení, tak ho prošmejdím, ale zatím nic nekupuju, jednak co kdyby (čekám opravdu na ten 13. tt :-) ) a jednak i když si velmi intenzivně od začátku myslím, že to bude kluk, tak co kdyby to nakonec byla holčička :-)

• Citovat
  • Upravit
3184
19.11.09 09:17

Ahoj Helčo :-)
já abych pravdu řekla nic zatím nechci nakupovat myslím že je to brzo. Ale moje budoucí tchýně už se rozjela a mám jen strach, že náš drobeček bude mít nadmíru zeleného oblečení, ona má totiž ráda zelenou.
já mám tuto barvu sice taky v oblibě ale zelené oblečka, kočárek, fusak… a v neposlední řadě mi navrhla vymalovat dětský pokojíček na zeleno :evil:
chytám z jejích návrhů kopřivku
teď se nám mega plete do plánování svatby a já už opravdu ztrácím trpělivost

jejda holky promiňte sem nějak odbočila od tématu  :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiwiovic
19.11.09 09:23

Kajji, to tchýně bohužel dělají :-) my jsme třebas vedli před svatbou koláčovou bitvu :-) Obzvlášť je to markatní, žemí-li se jediný syn, nebo když jde o první svatbu v rodině.
No moje rada zní, hlavně si do toho nenechte kecat, jinak budete litovat a můžou z toho být dost problémy. My jsme vždycky všechny návrhy vyslechli a probrali, ale nakonec jsme si to udělali jak jsme chtěli a doteď nelituju :-) a vztah s tchýní a tchánem mám ok :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex