Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7373
21.11.09 15:37

Moni, jo ono se to bere zase na něco jiného, jo? Tak to jo! To mi brali na ty nemoci a RH faktor. V tom případě mi vezmou krev při utz.

Lenajs, včera mě prsa vůbec nebolela, ale večer a v noci jsem si na ně nemohla ani sáhnout, jak bolela :twisted: A takhle to mám celkem často, jenom mě ještě tak silně nebolela, jenom trochu, že to ani nic nebylo, ale včera jsem nemohla vůbec spát, jsem spala jenom dvě hoďky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
21.11.09 17:36

Ahoj holky,
zdravím další těhulky.
V termínech se teda taky neorientuju, mně to na poslední kontrole doktorka vysvětlovala už asi potřetí (no, jak říká, „hormonální clona“ :oops: ). Já jdu třeba na první krev rovnou při první těhu poradně 2.12., což budu 10+0 a pak na screening k Břešťákovi 18.12., což budu 12+2. Doktorka říkala, že tu krev berou takhle brzo proto, aby při screeningu už měli v ruce výsledky, což je super, protože budeme na Vánoce klidní :-) (Jiné než dobré výsledky si ani nepřipouštím :mrgreen: )
Jinak já jsem naštěstí zvyklá spát na levém boku, což se v těhotenství doporučuje :potlesk:
Prsa mě bolí pořád, takže je to snad poprvé, co si říkám, že mám štěstí, že nemám velká prsa, protože to musí být ještě větší mazec :roll:
A poslední, co si pamatuju, že jste řešily, je únava. Spala bych pořád, takže chodím akorát z domova do práce a z práce domů a po večeři hned do postele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
21.11.09 18:47

Maxi, tak s tím spaním jsem na tom podobně. Dnes jsem spala 13 hodin, ale nestačí to, nevíc na mě něco leze a mám lehce zvýšenou teplotu, takže to tomu taky nepřidá. Dneska celý den ležím, nejsem ničeho schopná a valím do sebe ovoce. Tolik grepů, pomerančů, kiwi a ananasů najednou jsem snad za celý život nesnědla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
21.11.09 20:06

Ahojda, zdravim pri sobote.

Nez vypisovat jmena, tak pisu jeden vseobecny prispevek :-P

Prsa me boli a celkem dost. No ona to byla sranda, ale tak jsem zjistila, ze jsem tehotna. Cetla jsem zrovna knizku o rakovine, no a zacalo me bolet prso, tak jsem si tam nahmatala neco, takze jsem to obrecela, mojemu jsem rekla, ze urcite umiram :mrgreen: , sla jsem k doktorovi, sestra me prohmatala, rekla mi, ze tam nic nesla, kdy to mam dostat, tak jsem ji rekla, ze asi dneska (kalendar jsem si nikdy nevedla :-? ), tak mi rekla, ze me boli, kvuli tomu, ze to dostanu a nebo, ze to bude zacinajici infekce, tak mi napsala antibiotika. Zavolala jsem mojemu, ze vydrzim, ze se cpat praskama nebudu, tak mi rekl, at si koupim tehu test. Tak jsem se mu smala do telefonu a se srandy si ho koupila. No a kdyz jsem si ho udelala, tak jsem valila oci 8-o Byla jsem od svych 21 3× v nemocnici s vajecnikem, rikali mi, ze tam mam neco spatneho ci co a ze mi bude trvat dlouho nez otehotnim… No a my se nesnazili a jsem tehu :palec:

Jinak pritel jezdi „jenom“ dodavkou :-D Vzdycky si ho dobiram, nebot ja jezdim hlavne nakladakem, teda do minuleho tydne, uz jsem dojezdila…A chybi mi to, ach jo… Ale zdravi malickeho je prednejsi, takze se neda nic delat!

PS: pridala jsem fotku, tak snad se zobrazi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
21.11.09 20:27

To víteže si všechny po screeningu oddechnem, protože nám to všem dopadne dobře!
No a ještě k práci - já pracuju doma, živím se sama. takže pracuju, kdy můžu, s prckem teď spíš po večerech a v noci - což v těhu je dost tragédie. A když musím pracovně odjet, hlídá mi mamka, která je v důchodu. Ale jak to bude s dvouma - to už tak růžově nevidím. No uvidíme.
Jinak tady furt bojujem s bacilama, dneska už jsem měla i průjem. Ach jo! Bojim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
22.11.09 00:52

Maxi – s těma prsama je to naopak. Já mám prsa velký a při těhu a kojení se mi v podstatě nezvětšily, jenom trochu nalily, takže bolení prsou vůbec neznám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
22.11.09 08:47

S těma prsama, to je vážně sranda. Já mám prsa normálně malé, ale už teď se mi zvětšily tak, že můžu nosit jen ty větší podprsenky, co jsem vůbec nenosila :-) :palec: Dokonce mě teď už přestaly bolet. Vzpomínám si, že když jsem začala kojit první dceru, tak byly opravdu obrovská a já byla šťastná jako blecha :lol: Ale po kojení se vše vrátilo do normálu :-( Říkám příteli, ať si to užívá, ale je asi spíš dolňák :lol:
Maxi, ty jdeš také na UZ k Břešťákovi? Tak to už bychom byli tři, o kterých vím :-)
Moni, když se ti prsa už nezvětšily, tak ti aspoň nepopraskaly jako mně :-? to je myslím docela velká daň za chvilkový požitek :-? Já už se teď bojím, jak se mi zase udělají strije na břiše a prsou. Moni, jak se těší dcerka na sourozence a jak jsi jí řekla, že čekáte mimi? Já mám dceru sice velkou, ale i tak si myslím, že bych měla koupit plyšového čápa, napsat nějaký ten dopísek k tomu, jako že píše sourozenec a udělat z toho takovou trochu nezapomenutelnou chvilku :-) Teda snad se to do vánoc neprozradí, jak jsem pořád jedla tlačenky, tak jsem byla v podezření :-) teď už se mnou ty chutě tak necloumají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
22.11.09 10:08

Viktorce jsem řekla normálně … že mám v bříšku mimiko. Už se na něj moc těší – pořad se ptá jak už je veliký. Taky se mš ptala jak se miminko dostane z bříška ven, tak jsem jí to řekla popravdě jak to je, že až bude mimi dost velké a bude chtít z bříška ven, tak maminka musí za panem dr. do nemocnice a on pomůže mimi vytáhnout. Normálně jsem jí řekla, že se vytáhne „julinkou“ a že se tam ta dírečka zvětší, aby mimi mohlo ven. Vzala to uplně v pohodě. Říkám jí prostě všechno na rovinu. Když mě před časem načapala, jak jsem si měnila vložku, tak jsem jí to taky řekla jak to je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
23.11.09 07:41

Ahojky holky :-D
tak mě sice prsa nebolí, ale takový mírný pnutí cítím a už porostly, což mi oznámil můj, že už to jde poznat :lol:
unavená sem na maximum, furt bych spala, ale není na to čas :-(
a zatím mám asi tak kilčo navíc ale to podle toho jak se najím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
23.11.09 08:28

Je Moni, to je hezký, Julinkou.. to jsem ještě neslyšela :-) Já také myslím, že je lepší říkat jim pravdu, ale zase říct, že přiletí čáp, mi přijde takové romantičtější :-)
Tak to se u Břešťáka asi opravdu nepotkáme, když jdeš tak brzy, tak snad jindy, že ano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
23.11.09 10:05

Lucy, určitě zajdem an to kafčo :-), jen co se vybabráme z těch nevolností a únavy v prvním trimestru. Hrozně se těším na druhý – přesně si pamatuji, jak jsem byla nabitá energií, břicho ještě malý, takže nebřánilo v pohybu a vůbec taková celková psychická pohoda.
Ty jsi říkala, že děláš na šestce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
23.11.09 10:29

Kajjka: Já to mám úplně stejně, ten můj začal teď jezdit na služebky do Německa. Posledně byl pryč týden, jeden den byl se mnou a pak zase odjel na týden. Teď byl se mnou týden doma a dnes mi zas odjel. Ale prý už naposled, tak uvidím. Mě se totiž bez něho taky spí špatně. Jsem zvyklá usínat při jeho objetí.....pocit bezpečí atd. A když se mnou není, tak nemůžu usnout, pořád se převaluju. Jsem prostě za ty léta na něho zvyklá. Ale teď když jsem s ním tak sice usnu, ale probouzím se. Možná je to tím,že musím teď častěji chodit na záchod a mě se nechce kvůli tomu vstávat z postele.
webparazit: s tím pobolíváním bříškem si nedělej starosti. Nejspíš je to tím,že se zvětšuje děloha. Holt to k těhotenství patří, tak to musíme vydržet.
Zuzlík: Jo, to já bych odpoledne taky kolikrát spala. Nejhorší je to v práci, když se musím přemáhat, abych neusla. Jenom mžourám očima. Doma po práci udělám večeři a hned zalehnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
23.11.09 11:02

Didi: to je přesně vono :-D ten pocit bezpečí.
Já se taky budím kvůli chození na záchod a to toho třeba před spaním ani moc nevypiju, nevím kde se to bere :-)
A usínání v práci to je taky můj problém, občas sotva držím oči otevřené, je to až k smíchu, ještě že se nevidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
23.11.09 13:02

Ahoj holky, tak proležený víkend mi moc nepomohl, takže jsem dneska z práce naklusala k doktorce a ta mě nechala do konce týdne doma s virózou. Přeci jen ve škole lítá plno bacilů, tak jsem ani neprotestovala a pokusím se to pořádně vyležet. Je to fakt teď blbá doba :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
23.11.09 19:02

Ahojky, tak se zase po delší době hlásím…
Nějak není čas na pc, když doma poletuje už jeden rarášek.
Někdo se ptal,co je prenatal box - je to takový papírový kufřík co mi dala moje gynekoložka a byl tam vzorek Caro(napoj),dudlík, no prostě plno drobností a letáčků co se těhule mají dovědět!Myslím by to měla dostat každá nová těhule,ale u prvního sem taky nic nedostala :-?

Mě je stále zle a nic nejím,tak se těším na Čt poradny až uvidím po druhé svoje mimi, poprvé to bylo jen takové nic v dutince.

Tak se mějte krásně a at nevolnosti už vymizí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí