Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
19.11.09 09:27

no já mám s nima zatím taky dobrej vztah ale bohužel ona si mele svoje a když jí řeknem náš názor tak jen podotkne uraženě, že je to její názor ale že by to tak udělala :zed: prostě jako malá umíněná holka, zařizujem teď místo kde uděláme svatební hostinu a i když už sme něco vybrali a oznámili jí to tak šla a za našima zádama si pozjišťovala v okolních restauračkách jestli by to tam šlo. No prostě mě pěkně vytáčí. Můj je přes týden na služebce takže to vyřizuju z velké části jen já ale po spol. domluvě. a jí to moc nevoní :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.11.09 09:28

a ještě můžu se zeptat jak probíhala ta vaše koláčová bitva a o co šlo? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiwiovic
19.11.09 09:40

No tak to je teda mazec. Myslím, že by jí Tvůj nastávající asi měl nějak něžně vysvětlit, že je to vaše svatba a vy na ni budete celý život vzpomínat, a proto si ji chcete udělat po svém, tam, kde se vám to líbí a tak, jak se to líbí vám. Ono je asi potřeba trochu dělat kompromisy, přece jen to s náma myslí dobře, ale já jsem třeba k tchánovcům už tak 14 dní před svatbou vůbec nešla, páč jsem se obávala konfliktu…
No koláčová bitva…prostě manžova mamka si objednala koláče do práce a moje mamka taky, každá ovšem jiné množství, prtože je asi jiné, když je vás na oddělení 5, nebo 40… Jenže manželova mamka, když zjistila, že moje mamka jich má tolik (a to si to hradila sama!) tak začla vyšilovat, že jí to přišlo trapné si brát víc koláčů (ty její jsme platili my), ale že by taky chtěla víc a tak… to byla poslední kapka, protože koláče už samozřejmě byly upečené a rozvezené… Nakonec si ještě objednala z cukrárny, a dovezla si je tam, kde chtěla… Prostě mazec, týden před svatbou, kdy má člověk fakt úplně jiné myšleny a hlavně je toho moc a nevíš kde máš hlavu, tak toto řešit…

• Citovat
  • Upravit
3184
19.11.09 09:54

jj tak to ste měli asi taky pěkně veselo. No u nás je problém, že nám naši rodičové chtějí svatbu zaplatit napůl.A už tady vzniká problém, má nás být 40, ale tchýňka si představovala menší svatbu a za peníze které by tím ušetřila nám chtěla pomoct s vybavením nového bytu.
To už bylo na mě moc a řekla sem NE.
Aby mi při každé příležitosti nadhazovala že nám třeba zaplatila sedačku … :zed: to bych asi nevydejchala
kompromisy děláme denně ale není to nic platné
problémy asi nastanou až se nastěhujem do nového, budem bydlet jen o ulici dál :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiwiovic
19.11.09 10:16

No to není řečeno, asi je důležité si vzájemně stanovit pravidla… Hlavně by se do toho měl zapojit Tvůj budoucí manžel, protože od něj to ona určitě lip vezme.
My taky teď stavíme a tchánovci se tam furt motají, na tu už jsem rezignovala, ale snaží se nám pomáhat kde můžou a prostě respektují, že si věci uděláme po svém.
ale je fakt, že jsou to hodně rozumní lidé a že ty hranice se musely vymezit - naštěstí s našima vůbec takový problém není, mamča se nám do ničeho neplete, ale u tchánů to byl hlavně manžel kdo řekl, jak to bude a nebo nebude. Ale je fakt, že teď protoi nim nemůžu říct nic špatného, mám je oba ráda, a moc nám pomáhají a na prcka se strašně těší :-)

• Citovat
  • Upravit
13739
19.11.09 10:19

Ahoj holky, zdravím při čtvrtku, jsem dnesak nějaká malátná a strašně ospalá, tak snad na mě neleze nějaká chřipajzna. Holky, berete v těhu třeba něco na posílení imunity? Já vždy brala echinaceu, ale ta se nesmí, tak přemýšlím, čím se aspoň trochu nadopovat kromě céčka.

Co se týče oblečení, tak já zatím nic neřeším, mám pocit, že jsem i trochu zhubla, takže se vlezu do všeho, nejradši ale taky lítám doma v teplákách. Já mám velký zadek a uzší pas, takže ve všech kalhotech musím mít pásek, takže myslím, že prvním krokem zruším pásky, až ucítím, že mě kalhoty tlačí.

Ad svatba a tchýne, tak ti Kajko naprosto rozumím, my se brali v srpnu, takže mám celkem čerstvé zkušenosti s tchýní a tím, jak do všeho kecala a neustále měla jiné představy o tom, jak má svatba vypadat. U nás je navíc problém, že jiný kraj, jiný mrav, já jsem z Ostravy, manžel původem ze Zlína, tam se to bere trošku jinak a hlavně jeho rodiče žijou úplně jinak než my a spoustu věcí prostě nedokázali pochopit, proč to chcem tak a ne jinak. Ale naštěstí vše dopadlo dobře. Takže vím, že to jsou nervy, ale radím ti, VYDRŽ! :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.11.09 10:22

Taky vítám nové těhulky a gratuluji ke // a ke kontrolám a screeningům! :potlesk:

No já taky nesnesu těsné kalhoty, džíny už jedině větší, ale stejně věčně chodím v teplákách, kam jenom to jde :-) Třeba i na nákupy, ale do restaurace ne, to by bylo moc, ale knoflíček musím povolit.

Dobrý zážitky se svatbama! No my se brali, když se tchánovci rozváděli, tak to bylo zajímavý, ještě že spolu dobře vychází 8-o
My taky výbavičku zatím nenakupujeme ani nedostáváme, to asi až po tom, to budeme znát, jestli je to kluk nebo holka. Jak tak čtu, tak snad to budeme znát správně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.11.09 11:02

Díky za podporu :wink: hned je mi líp když vím že v tom nejsem sama.
Mám už všeho dost.Sem z toho všeho vynervovaná a unavená.
Můj je celý týden pryč.
Vyřizuju ještě i lítání kolem novýho bytu sou s tím jen starosti, do toho ta svatba a v práci taky žádnej med. Vím že si tu jen stěžuju, ale doufám, že aspoň o Vánocích si užiju trochu toho klidu.
Naši se mi snaží pomoct, sou moc super, do ničeho se nepletou, ale když potřebuju moc rádi mi pomůžou.
Až budeme mít po svatbě tak Vám tu hodím nějaké pozitivní zprávičky :-) a nebo po screenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
19.11.09 11:28

Kajjko, a kdypak bude ta radostná událost? Ten předsvatební shon je hrozný, ale potom ten klídek a radost, to se ani nedá popsat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.11.09 11:42

Budeme se brát 23.1.2010 v 11.30
Už se moc těšíme. No teď mi volal můj a pořešili sme to, teď už jen v sobotu oznámit všechno jeho mamince a ve zdraví to přežít.
Tak mi držte palce.
teď sleduju že jdeš taky na screen 2.12. já taky do Veveří :-D kam jdeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
19.11.09 11:56

ahoj holk,y

koukám, že tchyně jsou všude stejný:-). U nás se 2 dny před svatbou manžel na rovinu své mamky zeptal, zda na tu svatbu vůbec chce jít. Dělala se vším takové dusno, že se to nedalo vydržet. my jsme všem jasně dali na jevo, že svatba je v naší režii a dostali jsme to pěkně sežrat :-)

Kajjko - držím palce, ať se vám vše vyvede, jak si přejete!!!

oblečky - ne ještě je brzo, navíc já mám vše po Fildovi, max přikoupím něco růžového. Ale z předchozího těhu mám zkušenost, že jsem toho v euforii nakoupila strašně moc a spousta oblečků se vůbec neunosila, kort ty malé velikosti 56,62. Mám toho jak na dvojčata :-)

tak hezký slunečný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.11.09 12:24

jj na nakupování se těším až budeme vědět jestli čekáme holčičku nebo klučinu tak začnu :-D to si teprve začnu užívat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
19.11.09 12:37

Ahoj holky!
Kajko - ty jdeš na screening 2.12. v Brně na Veveří??? My taky! Na 8:50! A ty? A kdo ještě? Nějak jsem to nepostřehla..
No a tchýně. Jediná rada - slušně ale důrazně říct, že ty si to přeješ takhle, pomoc sice uvítáš, názory vyslechneš, ale je to tvoje svatba a konečné slvoo máš ty. Pokud nejsou tchánovci idioti, tak to pochopí. Já to udělala a nelituju. Máme vztahy celkem ok, ale cítím z jejich strany větší respekt ke mně než ke švagrové. Ta totiž blblá za rohem, ale nic jim neřekne. Já se s nima nehádám, teď už vůbec žádné konflikty, ale všichni víme, na čem jsme. Poradí, pomůžou, ale když a jak chci já. Což je ideální stav :lol: . Jenom se nebát! A je taky důležité, aby stal za tebou tvůj partner. Jinak je to na prdlajs.
Nákupy doporučuju v 2.trimestru. Až je potvrzeno, že je vše ok…a současně ještě nemáte pupek jak vagon. to už pak taky není nic zábavného. Já teď spíš čekám, jestli budu jenom vytahovat staré věci po Emi nebo dokupovat modrou a zelenou :lol:. No uvidíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
19.11.09 12:41

jsem domluvená na 7:50 tak se tam třeba potkáme :wink: bylo by to fajn.
Jedu tam aji s mojim obhlídnout drobka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
19.11.09 13:33

Novacek z daleka

Ahoj, hlasim se do rad novacku! Tak snad jeste nabirate :-)
Moc rada bych tu s vami diskutovala a hlavne se dozvedela jak to chodi v Cesku. Cekam sve prvni dite (termin 18.06.2010) a jsem za hranicema, v tom krasnem a udajde vecne destivem Kralovstvi - Anglie. I kdyz jsme zapadni stat = udajde vsechno lepsi nez vychod (NESOUHLASIM!), tak zdravotnictvi je tady na urovni Ruska (a to ted netusim, jestli neurazim :mrgreen: )
Tady se delaji jen dva ultrazvuky, oba pres brisko, pokud zenska porodi a je v poradku, tak hned ten den jde domu :-? tak mam celkem obavy :)
3 prosince jdeme na ultrazvuk plus nejake testy, tak jsem zvedava, co to vsechno bude. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí