Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
26.11.09 12:59

jj mě to možná vyjde sem 13.6. a termín mám zatím 14.6. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
26.11.09 13:04

Resarana: Abych tě uklidnila, i kdybys byla RH- a tvůj manžel RH+ není to vůbec žádný problém. Já jsem toho důkazem, protože jsem se narodila rodičům přesně s touto „diagnózou“ :lol: Já sama jsem byla ten druhorozený parazit RH+ :lol: v mamince RH- 8-)
A žádná transfuze dávno nehrozí, už před těmi 30 lety se to umělo řešit. U prvního dítěte nijak, jen po porodu se píchla nějaká injekce, právě pro případné další těhotenství. (Tak mi to vysvětlovala moje maminka, jestli se to dělá stále stejně to nevím). Dál nic. Takže klídek, věda od té doby jistě pokročila, ale ani tehdy to nebylo nic nebezpečného, jen je potřeba to vědět a tělo pro to další těhu připravit. Takže ať je to tak či tak (RH+ nebo RH-) neboj :kytka:

Mimo to si taky myslím, že ta zkratka, kterou jsi objevila, značí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.11.09 13:20

Holky já jsem fakt v klidu, jenom mě to trošku zamrzelo, toť vše :-D Ale díky za uklidňování :wink: Kajjko, řeč je právě o výsledcích toho prvního odběru a to není zrovna čitelné. Krevní obraz témeř vůbec, to vypadá jako nějaké zrnění a to co je pod tím obrazem, tak je čitelnější, ale to nejdůležitější (co je psané rukou nebo razítko), tak to taky ne. Je tam cosi jako jiná vyšetření, kde je něco napsáno, ale bůh ví co. Asi to oskenuju, třeba budete moudřejší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.11.09 13:22

no asi to pořádně odflákli, a pak z toho má člověk něco vyčíst :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
26.11.09 13:22

Ahojky, díky za tabulku a doplňuji údaje.
Je mi 26, dítko už jedno mám, // 13.10., další kontrola 17.12. a screening také 17.12. , TP dle MS 23.6.2010, bydliště Brno.

S čůráním se přidávám do klubu a špatně je mi o něco méně,ale tři kila zatím dole.No aspon mám menší startovací kilča :wink:
Snad jsem si vzpomněla na všechno.
Přeji všem pěkný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.11.09 13:32

Holky, s tím čuráním - já jsem na to nikdy nebyla a ani teď v těhu mě to nijak neobtěžuje. Normálně jdu ráno a pak až třeba hodně odpoledne v práci, piju normálně, i když 2 litry jen za práci, tak to bych nezvládla :-) Večer jdu třebas ještě dvakrát a jednou před spaním a hotovo, zas až ráno.
Ptala jsem se na to i mamky, protož je to jeden z nejčastějšíš příznaků, a mamča to měla stejně :-) taky nečůrala nijak mimořádně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.11.09 13:36

Kiwi to ti závidim, že nemáš běhavku! Přes den mi to ani tak neva, ale v noci mě to dost obtěžuje, když musím 3× ne-li 4× za noc vstát :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
26.11.09 13:38

Kiwi: tak to se máš, já abych za chvíli zase startovala :mrgreen:
tak často sem nechodila ani po pivku a to bývalo jedno vypiješ a 3 vapustíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
né že bych bývyla nějakej alkáč max 2 malý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.11.09 13:40

Res, Kajji, já bych to nedala. Já myslím, že můj močák by to nezvládl - psychicky hihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.11.09 13:40

Zvláštní že ty metříky ukazují každý jinak :-) to fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
26.11.09 14:03

Holky, taky si myslím, že červen je dobrý měsíc k otěhotnění. Je to ještě před těmi velkými vedry, tak je to dobrý. Navíc jsme s manželem v červnu začali spolu chodit. Po 5 letech chození také v červnu jsme si našli společné bydlení, za rok jsme se vzali a teď spolu čekáme mimi.
Co se týká čurání, tak mě to otravuje hlavně v noci, se kvůli tomu budím. Přes den je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
26.11.09 14:04

Didi, k otěhotnění? Tak to v našem případě už asi nehrozí, spíš nás bude čekat ten porod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
26.11.09 14:07

lenajs: jo, máš pravdu…jsem to ale trubka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
26.11.09 16:38

Ahojky holčiny,
tak se hlásím po kontrole, vše vypadá ok, mimi krásně za těch 14 dní vyrostlo, už má 2,5 cm a dle UTZ odpovídá 10. týdnu, tak jak to vychází i podle MS, tak jsem z toho byla celá dojatá… :oops: :roll: :-) Viděla jsem jak bije srdíčko :potlesk: , pan doktor se tvářil spokojeně, tak jsem konečně v pohodě - na chvilku :lol: doufám, že mi to vydrží aspoň týden, ta pohoda, že je vše ok… :wink: Na další kontrolu jdu až 17.12.
Resy - pokud máš ještě otevřené programy na úpravu tabulky, tak prosím o nový termín kontroly - 17.12.
Jinak u nás v rodině nikdo takhle v létě narozeniny nemá, takže to bude super, že bude důvod k oslavě :wink: My jsme všichni buď podzim/zima nebo jaro…
Jo a ta poznámka, že jsme na konci září neměli co dělat se mi fakt mooooc líbila :palec: Možná ani nebylo pěkné počásko, možná by stálo za to, zkusit to někde zpětně najít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
26.11.09 17:29

Hesi, já už to zavřela, ale zítra to tam dám! Doufám :lol: Moc moc gratuluju ke kontrole :!: :kytka:

Já už zase musím na záchod, chtělo by to vývod bokem :mrgreen:
Jo to s tou nudou na konci září bylo fakt dobrý, to jsem se hoooodně nasmála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí