Poradna duly
Jana Čurdová
didi : tak to máš vychytaný, njn kdybysme to naplánovali na datum před Vánocama taky sem to tak mohla udělat
no my budem zamrazovat ze svatby asi na Velikonoce ![]()
Já nic péct nebudu, já si na slavení Vánoc zrovna nepotrpím, tak si chci užít alespoň poslední Vánoce v klídku, než je budu muset slavit. Jsem asi divná,ale já mám vždycky z Vánoc depku a celý je prořvu. To neni období zrovna pro mě jako dělaný. Pro mě to jsou akorát nervy.
Veru, to buď ještě ráda, že si nenastartovala doma, kdyby ti to kleklo ve městě, tak bys to měla horší. Mně se to stalo asi před třičtvrtě rokem večer po práci. Pršelo, bylo to tak 5 minut po tom, co mi jel autobus a teď po 21 hodině co
Ještě že táta nepil a mohl pro mě přijet ![]()
Res tak já jsem to taky tak dřív měla, ale od té doby co jsem s manžou, tak si Vánoce docela užívám, je to pohoda ![]()
Didi o tom veletrhu jsem se včera bavila s kolegyní a možná tam taky pojedem (jestli teda už nebudem mít jasno).
Kajj cukroví ze svatby je super v jakoukoliv roční dobu, neboj
my máme ještě v mrazáku dort…
holky a kdy ten veletrh má být???
možná bych se taky zajela mrknout pokud by se mi to dalo sladit s prací ![]()
jasně, zajdem na kafe a zdrbnem chlapy
![]()
No letos to bylo někdy poslední víkend v březnu myslím…
07.04. - 11.04. 2010 Mezinárodní veletrh potřeb pro dítě
hele to už možná budu na mateřské ![]()
no to je super nápad já pokud to půjde dobře tak asi ještě na mateřské nebudu ale snad by to šlo
uvidíme
Ahojky, k tématu kočárků, no máme na to fakt blbé období, protože na zimu už budeme mít veliká mimina a ve fusaku a zimním oblečku se nám do korbiček nevlezou.
No já si každopádně nechala po prvním dítku Casualplay S4 a jsem spokojená maximálně!Asi to pak na zimu předělám na sporták, ono to je vcelku jedno,kdyz to ditě stejně leží…bude mít fusak a na sobě nánožník - to je stejné jako v korbičce…stejnak se enmá jezdit ven kdyz je víc jak -5 stupnů,tak jim to v tom sportáku neuškodí ![]()
Já už se moc těším,jak si užijeme mimuška v létě v kočárcích,protože můj první byl v říjnu a to tam byl celou zimu tak schovanej,že nebyl ani vidět.
A veletrh je určo dobrý i na zkouknutí hraček a doplnků pro mimi. Je to fajn.
Co se u mě týče vánoc, tak jsem je taky nikdy moc nechtěla řešit. Ale s příchodem dítka se mění vše, tedy i pohled na vánoce. Takže zdobení doměčku i stromečku, pečení cukroví a hlavně těšení na dárky a ježíška – to vše u nás probíhá za asistence Viki. Takže já péct určo budu. Předevčírem jsme psaly dopis Ježíškovi a on si ho ještě včera za celý den nevyzved. Každou chvilku se chodila koukat za okno, jestli tam ten dopis ještě je. To bylo dnes ráno radosti, že Ježíšek už u nás byl a dopis si vzal
![]()
Holky, jsem ten papír oskenovala, s těma výsledkama krve. Je to k nalezení pod tabulkou, tak na to můžete kouknout, v jakém stavu mi to dali. Od normálu se to moc neliší
Schválně kolik toho přečtete ![]()
Kiwi, já Vánoce nemusim ani s manžou. Mam vždycky chuť se sebrat a s Renou odjet.
Tož veletrh by byl fajn! Proč nemůte být blíž? Už aby někdo vynalezl teleporty
My kočárek budeme vybírat asi taky tak nějak na jaře, pokud to do té doby vydržíme ![]()
to si ještě pamatuju psaní Ježíškovi ![]()
no a příští Vánoce už budem slavit s naším drobkem, no už se nemůžu dočkat ![]()
ahoj holky!!! tak já mám pro změnu Vánoce docela ráda, vždycky se strašně moc těším na tu atmosféru, pohodičku, pohádky a dobrý papání… A věřím, že potom s prckem to bude mít ještě větší kouzlo ![]()
S pečením se tedy moc nepřetrhnu, jen upeču pár perníčků a vosí hnízda, protože po tom se můžou u nás všichni utlouct. Jen s dárečky to bude trochu komplikované, já jsem tak trochu nakupovací maniak, ale od té doby co jsem těhu mě to nějak přešlo. A navíc ještě ty chřipky do toho, moc se mi mezi ty davy lidí nechce.. ![]()
A ještě k tomu veletrhu, tak to koukám, že máme stejné nápady. My se zase chystáme s manžou v březnu v Praze (For Kids v Letňanech). Chystáme se tam okouknout všechny možné věcičky, popřípadě koupit za nějakou výhodnější cenu. I když v kočárkách už máme svého favorita, stejně jako Abinta Casualplay S4 !!!
Ahojky holčiny,
díky moc za gratulace ke kontrole, jsem včera z toho byla tak mimo, že jsem nemohla usnout a dneska jsem komplet prospala den…ještě že mi to v práci tolerujou ![]()
Jinak k cukroví - přítel už se mne tenhle týden asi 3× ptal, jeslti už budu píct…
naštěstí jemu stačí pár kousků a mě pečení docela baví, od malinka jsem ráda vykrajovala ![]()
Jinak po včerejší kontrole už jsem si už i mrkla na pár kočárků a přesně jsem řešila to, co vy - jak to pořeším v zimě, kdy bude mimi už docela velké (a pokud bude po příteli, který má 201cm, tak je to tutovka, že se tam nevejde
)
Abi - docela mě potěšilo, cos napsala, že se dá použít už sporotvní verze kočárku, když je mimi ve fusaku a s nánožníkem… ![]()
Jinak já taky řeším, že jsem dost sportovně založený, tak abychom mohli v pohodě do lesa, do sněhu, případně na in-liny…a musím řícdt, že zorientovat se v takovém množství je fakt umění… ![]()
Ahoj holky,
nevím kolik vás tu při sobotě bude, no kdyžtak si to přečtete až v pondělí ![]()
S tím kočárkem, na ten Casualplay S4 jsou celkem dobré ohlasy, mi se na něm nelíbí ty dvě přední kola u sebe - nemyslím si, že je to praktické do sněhu třeba, ale záleží, jak moc přijdete se sněhem do styku ![]()
Já mám zatím vybraný Red Caste Shop and Jogg, v úterý jak jedem na screening do ostravy, tak ho chci zkouknout, taky jsem na něj našla jen dobré zkušenosti, ale vše se uvidí časem a hlavně po vyzkoušení ![]()
Docela jsem nad tím přemýšlela a protože ty mimča v půl roce se fakt asi do korbičky nevejdou i s fusakem, tak jsem to vyřešila podobně jako Abinta. Akorát ne všechny sporťáky se dají sklopit úplně až do lehu…takže na to pozor ![]()
Hesi, jsme na tom podobně, já taky vybírám do terénu
furt někde lítám se psama, tak doufám, že to prcek bude moc absolvovat se mnou
taky jezdíme na bruslích a vůbec ![]()
Ahoj holky, tak se zase hlásím, to je bezva, že je konečně sobota
Stejně ale nedokážu spát do jedenácti jako zbytek naší rodiny ![]()
Moni, Zuzi, Res, Rasko, Leni, Kiwi, Helčo, všem moc děkuji za podporu. Neštěstí nechodí bohužel po horách, ale po lidech, což už jsme asi všechny dávno zjistily. Ale zase boží mlýny melou pomalu, ale spravedlivě, že ano, takže teď by mohla být pár desítek let pohoda, klídek a štěstíčko ![]()
Moni, ty máš kontrolu těsně před vánocema? To ti vážně závidím. Také bych potřebovala ujistit, že vše je ok, než z toho uděláme vánoční překvápko.
Tomu Rh faktoru pořád moc nerozumím, asi nejdřív zjistím, co mám já, přítel a dcera a pak uvidíme
Ale faktem je, že moje teta, když se narodila (mladší sestra mojí mámy) tak tento problém s Rh faktorem nastal, krev jí vyměnili pozdě (doktor byl prý na svačině) a ona je celý život kvůli tomu neslyšící!!! Ale věřím, že dnes už se takové věci nestávají.
To jsem ráda, že jste začaly o tom čurání, já už jsem si říkala, jestli to je normální. Z prvního těhu si pamatuji, že jsem měla tento problém na konci těhu, ale teď to mám už nyní! V noci běhám 2×, to je hrůza, nemůžu pak usnout
Takže asi to je normální
Chvílema se mi pořád vrací nevolnost a bříško mám obzvlášť v některých vyšších sukních už docela dost viditelné (hlavně večer), takže se pořád uklidňuji, že mimisek roste.
Res, kdybys náhodou o víkendu doplňovala tu nádhernou tabulku, co jsi udělala, tak moje další KO je 1.12. a screening 4.12. Těším se jak na smilování boží! Moni, vezmu si s sebou k Břešťákovi flash disk, kdyby mi to mohl nahrát, to by bylo prima. Všude čtu na tohoto pana doktora jen pochvalné ódy, tak jsem hrozně zvědavá.
Jo a narozy v červnu, to bude úplná bomba! To bývá krásné počasí, skvělá náladička, že léto začíná, ideální čas na párty! Chudinka moje dcera má narozeniny v únoru, to si nikdy moc neužije, protože chvíli před tím byly vánoce atd.Já jsem si od března zapisovala každé naše láskyplné juchání s partnerem, abych věděla, který den byl ten den D, ale jak na potvoru jsem září jako jediný měsíc nezapisovala, ani nevím proč ![]()
Leontýnko, já také úplně žasnu, že ten organismus přesně ví, co má dělat a všechno se děje automaticky a bez našeho přičinění! Když se mě přítel na začátku těhu zeptal, jak se cítím, když mi roste mimi v bříšku, řekla jsem mu, že asi stejně jako transformers, když se ve mě také vše přestavuje. Od té doby říká, co můj transformerek… ![]()
Kočárek my ještě nevybíráme, bojím se, abych něco nezakřikla
Ale postýku jsme si v Ikee už vyhlídli, když jsme chodili kolem
Hlavně si říkám, aby byl kočárek lehoučký a já ho unesla. Asi totiž přijdu o služební auto
takže si budu muset zvyknout zase na MHD. Vůbec jsem nevěděla, že jsou veletrhy pro děti! To je prima, to bych také zašla.
Res, letos snad depku mít nebudeš, ne? když čekáte radostnou událost a vše je určitě doma v nejlepší pohodě
A určitě není nutný kvůli tomu vyšilovat a péct deset druhů cukroví, šílet doma s úklidem atd. Já teda vánoce miluju. Těším se na ně jako děti. Minulý týden jsme dělaly s dcerou na zkoušku jedno linecké
hned jsme to snědly. Přítel se ptal, jestli nechceme udělat i zkoušku husy nebo kachny
Už jsem dala na stůl vánoční ubrus, vánoční hvězdu a budeme vyrábět nějaké svícínky a věnce. Helčo, já se teď taky trochu bojím mezi davy. Chtěla jsem ještě na nějaký koncert zajít, ale už jsem si to rozmyslela. Ale dárky se asi samy nenakoupí
Každý den se dcery ptám, jestli nemají ve škole prasečí chřipku. Že by musela zůstat pak u babičky a chodit do školy od ní. Asi myslí, že jsem šílená ![]()