Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
S tou únavou je to čím dál tím horší. Byla sem v sobotu na návštěvě u tety a šla do 3 patra pěšky, no šla sem to snad půl dne
dolezla sem naprosto zničená. Ale procházky na čerstvým vzduchu sou fajn
škoda jen že nejhezčí část dne strávíme v práci ![]()
To je docela nářez s tou registrací v porodnici! Příští týden na KO se budu muset mudry zeptat, jak to chodí u nás v Plzni. Třeba tu bude stačit někoho podplatit
Hihi, si dělám srandu. U nás to tak žhavý asi nebude, kámoška co je o 4 týdny těhotnější ještě nikde registrovaná není, prý pořád vybírá porodnici. Na 16tt to docela jde nemít jistotu! Jedno by mě docela zaímalo, kdyby jste tam přišly a už by bylo pozdě, tak vzali by vás kdyby jste přišly další den a tentokrát byste to do 12 maminek stihly?
Holky už sem si postěžovala v jedné diskuzi.
Ráno sem byla v práci na kopírce no a drbaly mě tam dvě kolegyně… tzv.Kamarádky Že prej sem do toho vlítla a teď už se stím nedá nic dělat a že to mimi určo moc nechcu ale co už teď s tím a že se teda musím vdát aby to nevypadalo blbě. No prej sem to jedné z nich říkala.
Tak sem je nechala ať si to dovykládaj a pak sem vylezla z pozarohu a narovinu jim řekla že sou blbý krávy
Fakt nevím jak může bejt někdo tak bezohlednej a hnusnej???
Vždyť my sme si mimi přáli a krásně se nám hned povedlo, vůbec ty trubky nepřemýšlejí že by těma kecama mohly ublížit ![]()
Kaj hlavně si z toho nic nedělej, lidi umí být zlí, hlavně když třeba hlodá trošku i závist pokud jste s příťou šťastní a tak. Řeklas jim to dobře. Já si hlavně myslím, že do toho nikomu nic není, takže ať si všichni políbí prl, fakt.
**Hesi no já jsem taky vyřízená. S tím spaním to sice nmám tak hrozné, jsem schopná jakž takž fungovat, ale plíce už nejsou co dřív
jak mám jít pár schodů nebo manža na prochajdě nasadí tempo, tak to absolutně nezvládám
Taky mi přijde blbé, že přijdu z práce a člověk by si tak spočnul, ale hned musím fičet s hafanama ven.. ale procházka většinou udělá dobře. Někdy ale vyšlu manžu, fakt. Naštěstí je tak hodný, že to chápe, sice někdy mrčí, ale jde. No už abychom ten domek dokončili, pak se budou v kritických situacích spokojit se zahrádkou…
Krásné dopoledne!!!
Holčiny, vy co jste mimopražské, tak vás můžu vážně uklidnit, v ostatních porodnicích to takhle nefunguje. Dokonce jsem do jedné volala a tam mi řekli, že stačí přijít po 32tt a pak se prý domluvíme… docela pohodička. A v té Praze je to bohužel tak, že většina porodnic se už sjednotila a registrují od 14+0, tak to hlavně nepropásněte ![]()
S únavou jsem na tom taky podobně a to vstávání a chození do práce je čím dál tím těžší
Ale ještě to musím ty 4 měsíce vydržet!
Kajko, kolegyně jsou vážně pěkný kozy… vůbec nic si z toho nedělej. Hlavní je, že ty sama nejlíp víš jak se věci mají a ostatním do toho stejně vůbec nic není!!!!!
Ahoj holky,
lenajs držím palečky u dr.
Já jdu k Břeštákovi v pátek, tak vám pak řeknu, jak to probíhá ![]()
Holky, nebojte únava za chvilku skončí a čeká nás nejhezčí 3 měsíce těhu. Břicho ještě malý, nabitý energií, beze stresu, bez nevolností .. prostě pohoda. Už se na to opravdu těším
Kajko, tím se přeci vůbec netrap. Jsou to fakt krávy a podle mě jen závidí. To hodně tak často bývá. Důležitý je, že ty i tvůj partner mimi chcete a každej jinej ať si políbí.
Holky díky za podporu ![]()
Nebýt tak obrněná proti blb.cům, tak bych to snad i obečela, ale ono je těch zlých víc než jen ty dvě.
A bulet se nebude, z toho by bylo mimi smutný a já chci aby se mi zítra a ve středu do těch foteček krásně usmívalo ![]()
Kajjka Jeee, to jsou kravy! Nic si z nich nedelej, jen bych chtela videt, jak se tvarily, kdyz si vylezla z toho poza rohu
Vubec se nenervuj, lidi dokazou byt zli a pekne si zavidi!
Ja mela vcera navstevu, prislo asi 5 lidi, no a jeden nedavno zjistil, ze jsem tehotna, tak donesl sladkosti a zavarovacku okurek jako darek, tak jsem si myslela, ze je to roztomile… No za dve hodky se me zeptal, jestli to bylo planovany, nebo jestli to Ian (muj pritel) udelal jen proto, aby si me udrzel
Lidi jsou blbci, ale nic s tim neudelame…
Kajko, to jsou blbky, fakt, vykládají o něčem, o čem nemají ani tucha. Kravky jedny, normálně se na ně vyprdni. ![]()
Teď jsem na chodbě potkala kolegyni, co je v 21tt a říkala, že se cítí úžasně, že by chtěla být pořád v 5. měsíci. Tak doufám, že za chvíli budeme mluvit taky tak. ![]()
Verčo: je to fakt teď už se tomu musím smát čuměly jak vyoraný myši ![]()
na ty okurky se mě taky hodně lidí ptalo ale nemám žádný divoký chutě jím normálně akorát občas nevím co si mám z lednice vzít ![]()
Holky už máte vybraný jména?
My sme nad kalendářem seděli o víkendu docela sme se nasmáli.Můj má různý trhlý návrhy ![]()
Jako třeba Hugo a pak mu kámoši můžou říkat Hugo Boss
Nebo Maxim (oblíbený časopis mojeho)
No sranda ale nemůžem se rozhodnout máme moj variant ![]()
Lena : to je fakt ale musím říct že za poslední týden už mi nebylo skoro vůbec blbě a jsem taková v klídku ![]()
Ahoj
tak já mám termín 14.června 2010 ![]()
Občas mi bývá špatně a jednou jsem omdlela..
Jinak takové změny nálady… No přítel to nese těžce, když přijde z práce celý natěšený a já ho hned sprdnu!
Ale chápe to! ![]()
Jo a Resarana dělá tabulku s termíny tak jí pisni ať tě tam zařadí ![]()
Kaj, tak to já zatím teda nepociťuju a to jsem o týden víc než ty
I když je fakt, že včera ani dnes jsem ráno nezvracela
i když dneska jsem měla namále, když jsem snídala, tak si zrovna kočka usmyslela, že udělá svoji potřebu, což jsem málem nedala
naštěstí jen málem ![]()
Ale že bych se cítila nějak nabitá energií, to teda ne…