Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak my máme taky po screeningu a VŠECHNO JE V POŘÁDKU!!!!!
Mimi mě svou aktivitou překvapilo, máchalo neustále rukama aj nohama, byla to sranda, no už chápu proč je mi furt tak zle
dělá mi v břiše vlny a to je ono ![]()
Viděli jsme mozek a plíce a srdíčko, jak buší, močový měchýř
byl to super zážitek, manžovi se nejvíc líbilo, že je to malý fotbalista, myslel si, že mimi tam jen tak leží a nic nedělá… Na pohlaví jsme se ptali, ale pan doktor mi to přišlo že mlží, že nechce říct… tvrdil že to nejde vidět… A nakonci, když jsem manželovi říkala, tak co, jak se ti Jonášek líbí? tak pan doktor se zasekl a řekl já jsem ale neříkal, že to bude kluk… takže nevím vůbec nic hahaha. Pravděpodobnost nějaké té dedičné vady plus Down mi vyšla 1:16000, což je super ![]()
Res, posunuli mi termín na 6.6. 2010, tak až budeš upravovat, tak mi to prosím prosím uprav v tabulečce ![]()
No a jinak ke kočárkům, my jsme s manžou byli včera v ostravě v jednom obchodě, manže předtím jako zastánce tříkolek si tam vyzkoušel čtyřkolku s předníma točícíma kolama a byl nadšen. Krásně to zatáčí, otočíte se s tím na pětníku a je to o hodně stabilnější než tříkolky. Protože naši prcci budou mít půl roku akorát na zimu a ve fusaku se do hluboké korbičky těžko vlezou, tak mi prodavačka radila, že se máme hlavně dívat na kvalitní sporťák - hlavní podmínka je, aby se dal dát úplně do lehu - zjistila jsem, že tohle ne všechny kočárky umí - i když na netu píšou že jo, ve skutečnosti třeba opravdu mají sklon. Taky prý je dobrá otáčecí rukojeť, nebo korba kočárku, větší mimi chcou spíš koukat na okolí, ale půlroční miminko prý většinou vužaduje ještě kontakt s mamčou při vození.
No manža v obchodě opět překvapil, drandil tam s tím kočárkem a pořád na mě hulákal ať si to jdu taky zkusit, no paráda, jsem strašně ráda, že to všechno se mnou tak prožívá ![]()
Ahojda holky,
Lucy, to je tedy neuvěřitelná kráva!!!!, tak tvoje doktorka. Vůbec si z ní nic nedělej. Být tebou tak okamžitě přejdu jinam. Já mám super doktora, řekla bych že je to celkem kapacita, a když jsem mu řekla o Břeštákovi, tak říkal, že je super, že jdu k němu, že on je největší kapacita v prenatální diagnostice, že má nej UTZ, prostě na něj pěl samou chválu. Vůbec nechápu, jak ti dr. může říct, ať se jí na nic neptáš, že na tebe námá čas. Podle mě trpí nějakým komlexem. Třeba nemá děti a proto nemá ráda ani těhule – prostě nepřeje nikomu jeho štěstí. Přejdi hned, nemá smysl se u ní stresovat celé těhu. Jinak na Břeštáka se těš, je prý hrozně hodný a ochotný. Všechno vysvětlí, takže ty otázky si na něj klidně připrav.
Hezke rano holky, no vy jste se tu nejak rozkecaly!
Ja byla v pondeli na pracaku a do dneska do rozdychavam. Opustila jsem praci, nebot se tehotenstvi s mym povolanim - ridic kamionu, proste neslucuje, uz jen kvuli jedne veci - nemam zachod. Tak jsem vedena na uradu prace, kam musim dochazet kazdych 14 dni a ukazovat knizecku, kam si vedu, jak moc praci hledam. Jasne, o me je fakt zajem. Jezdit nechci, nez jsem zacala jezdit, tak jsem delala v recruitmentu a business developera, ALE je tam milion nezamestanych, netehotnych lidi, tak PROC by meli vybrat zrovna me? Pekne me to srazi sebevedomi a taky me to pekne stresuje. Musim vydrzet do pulky dubna, to pak budu moci na materskou. No a pokud vydrzim nezamestnana, tak dostanu i porodny, jinak mam utrum.
Uz mi to vsechno leze krkem, tak jsem rekla pritelovi, ze se stehujeme do Cech, ze si udela certifikaty a kurzy a zacne ucit anglictinu, nebo bude na materske a bude mit tri roky na to se naucit cesky
No jo, klepne me…
Jinak pulka z vas me potesila svym nechutenstvim na sex
U nas je uz dlouho ticho
Az na tebe Kajjko, ty si teda pekna dablice ![]()
Zitra mame svuj oficialni prvni ultrazvuk, tak mam takovy strach, ale zaroven se tesim. Nevite, kolik stoji obyc ultrazvuky v CR? Nekdo tu psal, ze to stejnak neplati pojistovna…Ja jen, ze bych se domluvila u meho ex gyndare, jestli by mi neudelal jeden v lednu a druhy v unoru, kdyz me tady ceka dalsi az tak v 22 tydnu. To je na mrtvici, fakt. Strasne vam zavidim, ze svoje mimi vidite tak casto a ze se nemusite stresovat, ze je vsechno v poradku.
Jinak vsem gratuluji k vysledkum vysetreni
a vitam nove prichozi ![]()
Mejte se krasne a nejak me poteste, nebo si to fakt uz hodim
At uz je zitra, 8:50 rano..............
Verun, ona to pojišťovna platí ty ultrazvuky, ale jen určitý počet za těhotenství. Aspoň to mi tvrdil můj doktor, i když mám pocit, že každý to má nějak jinak. Tak bych se zkusila zeptat tvého dr. pak v Česku.
Lenajs byli jsme ve Vítkovicích (kousek od ČEZ arény - jsou to Vítkovice, že? Moc se v tom nevyznám…), na ulici Výškovická, mají i stránky, odkaz je http://www.mimistyl.cz/
Mají tam i oblečení pro těhulky a paní prodavačka je moc příjemná, vše nám vysvětlila, ukázala… Hlavně bych teda netipla, že už má dvě děti, takhle bych po dětech chtěla taky vypadat, hahaha…
Na screening se těš, pan doktor Břešťák, který to dělá je moc příjemný, akorát s tím pohlavím si myslím, že tak trochu mlžil…
Určitě doporučuju všem si kočíky jít nějdřív ohmatat - páč je fakt, že naživo je to něco úplně jiného, než vybrat podle obrázků a recenzí…
Ten kočík, co nám paní tak doporučovala, tak byl Dorjan Danny sport. Jezdilo se s ním fakt krásně, akorát mi se i sporťák zdál docela úzký od pohledu, o korbičce nemluvím, tam bych půlroční dítě ve fusaku určo nenarvala…
no jinak my a sexík…já mívám chuť docela často, zdají se mi i erotické sny, ale manža má strach… je fakt že mi většinou bývá ráno špatně a on je „ranní“ typ. Takže od početí to mockrát nebylo ale párkrát jo ![]()
Radko, asi máš pravdu. I můj přítel mi říkal, že se asi urazila, protože měla pocit, že ji třeba nepovažuji za dostatečného odborníka. Měla jsem jí říct, že ten screening nechci a hotovo. Jsem pitomá.
Moni, včera jsem fakt přemýšlela, jestli chci takový stres s ní celé těhu. Pokud by se nic nezměnilo ani příště, asi bych doktora raději změnila, ale stejně nevímo nikom jiném, kdo by mi zaručil klid, pohodu a příjemné jednání. Myslela jsem, že to je nadstandard, který jsem si v gyncentru zaplatila (platí se tam roční karta), ale asi ne. Minulou návštěvu jsem paní doktorce NOuzové přinesla flašku šampaňského, protože jsem jí chtěla uděla radost, ale asi se na to dívá jinak. Asi klasika, je zvyklá možná na hodnotnější dárky
NO už na to raději nebudu myslet a zkusím se zase těšit k dr. Břešťákovi ![]()
Já už bych také ráda nakupovala těhu oblečky, ale zatím jsem nikde nic neviděla? Nevíte holky v Praze o nějaké obchodě s pěknými halenkami, které mají pod prsama stuhu a mašli? ![]()
Kiwi, tak mimistyl znám, tam se taky chystám podívat. O Dorjanu jsem taky uvažovala, ale odradila mě právě ta úzká korbička, ten můj Firkon je typově stejný a korbičku má větší, naživo jsem ho už osahala a je to favorit. Nespletla jsi se náhodou s tím Břešťákem? Myslela jsem, že to je ten z Prahy. Na fakultce děkají ty screeningy Matura a Pietroš. Já jdu k Pietrošovi.
Leni, jasně, je to Pietroš
Břešťák je tu nejčastější, tak jsem to nějak popletla, jsem tele, fakt ![]()
No právě, mě se ten sporťák zdál fakt úzký, prodavačka mi sice tvrdila, že se do toho vleze její 6-ti letá dcera, ale nevím, moc mě to nepřesvědčilo.
Tys ten Firkon viděla naživo? Mi by se líbil Firkon Quattro (F4) Dá se to někde v OV najít v obchodě? A nezkoušela jsi, jestli se ten sporťák dá dát fakt až úplně do lehu? I když ten Firkon má dost velkou korbičku, tak si myslím, že prostě prťě ve fusaku bude muset do sportáku, proto bych ráda opravdu vodorovnou polohu…
Ahojky všechny moc zdravím a omlouvám se, že jsem tu dlouho nebyla, bývalo mi dost blbě a neměla jsem náladu na net. Ale i tak ho musím omezit,byla jsem tu pořád vylepená
Dočítat asi ani nemá cenu, je tu toho za tu dobu fakt hodně
Doufám, že se máte všechny dobře. Nás kontroly teprve čekají, takže už se moc těším.
Ahojky holky, gratuluji všem ke kontrolám a screeningům! Závidím vám,že jste mohli vidět své mimísky. Já své uvidím po dlouhé době až za týden,to už bude dobře vidět. Má přijít i manžílek, tak se moc těšíme.
A co se týče sexíku, tak pokuď se cítím dobře a mám chuť, tak proč ne
Ahoj macku, to jsem ráda, že ses ozvala! Už jsem si říkala, jestli je vše v pořádku, že se vůbec neozýváš, tak jsem ráda, že vše je ok a jen ty nevolnosti tě trápily
Tak snad to bude už lepší, většinu holek to už pomalu přechází myslím a teď nám začne to nejpěknější období ![]()
Luci moc díky, bála jsem se jestli nebudete naštvané, že jsem se ani neozvala. Myslela jsem si že by možná ještě někdy v budoucnu bylo i třetí mimi, ale po tomhle asi nee ![]()