Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
4.12.09 22:15

Leni, kdy ty jdeš na screening? Jo už to vidím, 15.12. tak to uteče jako nic :-) aspoň mimiska uvidíš před vánocema, já ho uvidím zase až v únoru, to je hrůza!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
4.12.09 22:41

Luci, gratuluju ke screeningu!!! To je úleva po návštěvě té doktorky, co? Mám ohromnou radost, že ti to dopadlo takhle skvěle :wink: :kytka:

Moni, to rozhodování je šílený, to mi věř. Jenom moc nechápu ten přísnej klid po tom amniu, nevíte to někdo? Co by se mohlo nějakou aktivitou zvrtnout? Doktor mi říkal, že mám být v naprostém klidu už dva dny před, prý nemám ani vařit, žehlit, prát, atd… Co mám proboha dělat, můžu aspoň na procházky? Mi z toho škubne, fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
4.12.09 22:43

Jejda, tak to nevím, ale asi proto, že ti mam udělají malinkou dírku do toho vaku, tak aby se to mohlo zcela zacelit a nerozšiřovalo se to. Ale nevím, jen hádám. Taky by mě to zajímalo, proč to tak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
4.12.09 22:43

Koukám na míry vašich mimísků při screeningu. To se můj doktor teda pěkně sekl s 15cm :mrgreen: Asi to dal x2 :lol: I jsem se ptala manžela, jestli jsem mu rozuměla dobře a on říkal, že jo, že říkal 15cm a 85g :lol: To se mu tam asi cosi sečetlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
4.12.09 22:50

Hmmm, možná. Kdo ví, ať odpoví :wink:
Každý týden se koukám na jednu stránku a čtu o tom, co se děje s mimim a se mnou. Je to hezky napsané :-) Teď nevím kdo sem dával taky něco podobného, akorát, že to bylo i s obrázkama. Nemůžete sem dát ještě jednou ten odkaz prosím? Tohle je dá se říct to samé, jenom bez obrázků a já bych chtěla vidět ty obrázky :roll:
http://www.maminka.cz/…-tehotenstvi
Nebo http://www.hami.nutricia.cz/…ar/tyden-13/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
4.12.09 22:50

Leontynka:Ahoj,zrovna dneska jsem objevila tuto stránku a našla jsem ČERVEN 2010,to znamená,že Vaše datum a porodu a určitě i datum Vás ostatních sedí s datumem mým tedy 10.6.-16.6.2009,takže všem Vám gratuluji!!!Čekám první miminko,takže bolest bradavek,kolem prsou a postupné nevolnosti mě celkem dostaly,ale už jsem si celkem zvykla :-)Asi jako vy všechny koukám,studuju a sháním informace ohledně miminka,porodu a všeho kolem.Mám starch jak to všechno bude,ale musím věřit,jinak to dopadne zle!!!Takže Vám všem hodně zdravíčka,štěstíčka a klidné těhotenství!!!Denisa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
4.12.09 23:32

Ahojky, já koukám na tuhle stránku http://tehotenskakalkulacka.cz/

No a k amniocentéze, já s ní mám bohužel špatné zkušenosti a asi bych si hodně rozmýšlela,zda na ní jít - asi jen v případě,kdy by vážně hrozilo,že mimi není ok. Moje mamka totiž po amnio potratila mého nenarozeného zdravého brášku(což jsme se pak po výsledkách dozvěděli)…prostě jí po tom druhý den odtekla plodová voda. Měla lehký kašel a asi jak kašlala tak se to protrhlo :-?
Ale je to už delší dobu, věřím,že jsou vymakanější způsoby teď.

No já se vám nepřiznala,že naše mimi nemělo poslední utz uplně na jedničku,tak trnu a nemůžu se dočkat screeningu,který to má bud vyvrátit nebo potvrdit.

Mějte pěkný víkend a Mikuláše!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.12.09 00:37

Jejda abinto, tak budu moooc držet palečky. A co byl na UTZ problém?? Jetli tedy neva, že se ptám. Když nechceš, tak neodpovídej. Já myslela, že na běžné KO se v podstatě kouká jen jestli bije srdíčko??

Jinak moc hezké stránky jsou tyto:
http://www.maminkam.cz/…tehotenstvi/
u každého týdne tam pak jsou odkazy na obrázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
5.12.09 07:34

Res, jak jsem si přečetla tvoji zprávu, napadlo mě úplně totéž jako Moni, že by se ta malá dírečka měla pěkně v klidu zacelit, ale také jen hádám. Já také nedokážu být vůbec v klidu, ale víš co? Sedneš nebo lehneš si k internetu nebo telce, necháš se obskakovat manželem a bude to, ne? :-) Res a ty míry při screeningu - nenapsal ti to na ten papír, který vystavil? Já mám všechny parametry na zprávě, kterou mi dal.15 cm bude mimi měřit myslím až o vánocích, teda jestli vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.12.09 12:07

Tak jo, to už by stačilo, teď jsem dokonale vystrašená a hned v pondělí zvedám telefon, že nikam nejdu. Počkám si na trippe testy a podle nich uvidim co a jak dál.
Luci, jo jo v té zprávě to je. Mimi v den screeningu mělo 71mm a odpovídalo prý 13+1 a podle PM jsem byla 12+4, tak to nevím, co jsme to slyšeli a viděli. Taky v tý zprávě je, že genetické riziko je 7-10%. To je hodně nebo málo? No asi dost, když mě poslal na amnio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
5.12.09 14:18

""http://lbdf.lilypie.com/I5t4p1.png:http://lbdf.lilypie.com/I5t4p1.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
5.12.09 14:19

já to už našla holky,to je pěkné,prostě paráda!!
:-D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
5.12.09 15:03

ahoj holky,

vítám nové těhulky a gratuluji k úspěšným screeningům!!

Res - tripply nejsou velmi přesné, často vyjdou falešné pozitivní!!! Mně teda vyšla pravděpodobnost z prvotrimestrálního screeeningu 1:105 a doporučili mi odběr placenty. Tak jsem šla. A tobě to amnio doporučili na základě vyýsledků z prvotrim. screeeningu? nebo kvůli genetické zátěži??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.12.09 15:16

Radko, kvůli genetické zátěži. Na screeningu mi tu krev teprve brali, takže nemají všechny potřebné výsledky a vypočítání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
5.12.09 16:32
Resarana píše:
Radko, kvůli genetické zátěži. Na screeningu mi tu krev teprve brali, takže nemají všechny potřebné výsledky a vypočítání.

tak počkej, co ti z nich vyjde a pak se rozhodni. Tenhle screening je mnohem přesnější než triply

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí