Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky
já mám taky v plánu si koupit těhu pás, moc se mi líbí ty co sem viděla na mimibazaru s otisky ručiček a nožiček sou moc hezký, sice si myslím, že sou trochu předražený ale moc hezký. Dneska po prohlídce u gyndaře razím zase do města a mrknu do obchůdku pro těhotný a děti.Počítám s tím, že s prázdnou neodejdu a odpoledne už budu paní majitelka bytu, dostanu klííííčééé jupííí
Ahoj,tak já mažu z práce na 11h mrknout na mrňouce,teda doufám.Těh.pás jsem si objednala přes net bo pořád mi leze ven záda břicho a chlap zuří,už se ale taky těším,teď krátké trička sama nesnesu a bříško už taky není co bývávavalo,takže lepší ho schovat.Ozvu se až z domu,kdybych náhodou viděla místo klubka bůřtů camprlíka ![]()
Ahoj holky!
Vůbec jsem netušila, že je Vás tu tolik… O těhle stránkách mi řekla kamarádka a měla pravdu, jsou fakt super. Termín porodu mám dle UTZ 6.6.2010, už se moc těším, jenom doufám, že bude všechno v pohodě. Tohle je moje druhé těhotenství, první skončilo vloni v lednu ve 12. týdnu. Bohužel jsem byla další koho potkalo zamlklé těhu. Tohle strašně bolelo (bolí) a je to věc, na kterou žádná žena nikdy nezapomene, ale chce to dívat se dopředu a neužírat se něčím, za co vlastně nemůžeme… V tomhle je příroda „chytřejší“ než my a hlavně, co je důležité, všechny chceme mít přece zdravého prcka
. V diskuzi jste psaly o nějaké tabulce, jak se můžu přidat?
vítám novou těhulku Petrru ![]()
Najdi si příspěvky Resarany a mrkni do odkazu co má v podpisu
a pak jí pošli svoje údaje zprávičkou.
Jinak děvčata já sem se vrátila z kontroly a zase nic nevím a ani fotečku nemám ![]()
Prcek sebou mrskal tak moc že ho dr. ani změřit nemohl a fotit se taky nechtěl vždycky když ho chtěl dr bliknout otočil se k nám zadečkem, tak malej a už tak vyčůranej
asi po mamince
no a ani nám nechtělo ukázat co se nám povedlo takže budu čekat na leden buď na kontrolu nebo 2.screen
asi se nedočkám a to sem zvědavá jako blázen ![]()
Ahoj holky, tak my jsme po včerejší kontrole v pořádku, vše vypadá skvěle, dostala jsem léky na ten můj zánět gardenellu, mám počkat ještě týden a pak už je můžu brát. Na další KO jdu 6.1. a nakonec si nechám vzít krev na ty tripply, přeci jen jistota je jistota. Taky mi doktor slíbil, že mi udělá UTZ a možná už bude vidět pohlaví. Tak jsem úplně natěšená. Sice jsem si říkala, že vydržím až do velkého UTZ, aby u toho byl i manžel, ale jestli to už bude vidět, tak asi neodolám. No uvidíme.
Ad chutě, já poté, co jsem konečně začala normálně jíst, tak mám taky zajímavé chutě, hlavně na kyselé. Takže jsem snědla pikslu nakládaných hříbků a skoro celou sklenici kyselých ryb. Jo a na večeři dělám palačinky ![]()
Ahoj holky, tak manža už je zdravej, tak jsem zase na svém PC
Zaktualizovala jsem tabulku, tak na to mrkněte, jestli tam není nějaká chyba nebo jestli tam něco nechybí,jako že chybí ![]()
Vítám novou těhulku Petru!
Mrkni na odkázek a napiš zprávičku a vše doplním ![]()
Kajjko, asi budeš mít nějakého fotbalistu, když sebou tak šil
Já z poslední KO taky nemám fotečku ![]()
Lenajs, gratuluju ke kontrole
Co je to ten gardenell? To zní jako něco se zahradou ![]()
Ahojky ![]()
no asi to bude pěknej divoch. Su zvědavá až začne pořádně kopat to budu mít asi okopaný žebra ![]()
No tak já sem se dneska objednala na velký UTZ tak už se těším ale do konce ledna je ještě daleko ![]()
Ahoj holky, zdravím v předvánočním dni…
Res, gardenella je poševní infekce, nevím, jak jsem k ní přišla, ale dá se léčit až ve druhém trimestru, tak jsme museli čekat.
Ahoj holky,tak mě doktor včera úplně setřel a že tentokrát ultrazvuk dělat nebudem,ať vemu manžu 12.1. a že na to juknem,29.1.pak mám 2 screen a to už budem vidět pohlaví na 100%.Takže vydržet přes vánoce budu muset taky.Teď v 2trim.je mi tak nějak úplně normálně,že si aji myslím že těhu vůbec nejsem,už ať nás prďolci malý kopou a my o nich víme a pořád nestresujem.Jinak stromeček už máme nazdobený,kapr Pepa si pěkně plove ve vaně,salát už taky,takže jupíí na gaučink.
Ahojky, jdu všem popřát krásné Vánoce a klidné prožití svátků!!!!
Také něco od nás…tímhle to oznamujeme rodině, že čekáme další přírůstek ![]()
abinta: moc krásné přání!!!!!!! ![]()
holky, taky vám všem přeji krásné svátky a ať nás v tom roce 2010 čeká jen to nej!!!
hlavně zdraví!!
Ahoj holky!
Vůbec Vás nestíhám dočítat. Doufám, že jste všechny v pořádku a mláďátka taky. Přeju Vám krásné Vánoce, hodně lásky, dojetí a pohody doma a ten nejkrásnější dáreček nás čeká v červnu!!! ![]()
Abi, opravdu moc hezké přáníčko, moc se mi líbí
![]()
Já Vám všem taky přeju, krásné Vánoce a bohatého Ježíška
Já tak hezké PFko nemám, neumím je dělat a každý rok tam mám to samé, ale aspoň něco ![]()