Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7373
12.1.10 22:25

Dobrý Radko, už to vidím, jsem slepoň :oops: :mrgreen:
Paji, třeba tam dr viděl nějakou šmouhu, která Kájovo „vybavení“ zakryla a udělala z něj Kájinu. Třeba se to ještě vybarví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
13.1.10 06:33

Dobré ránko holky :wink:
Evčo tak vidíš že se povedlo :palec:
Já sem včera taky plánovala Růžovku, ale viděla sem tak 10 minut na začátku, sem furt nějaká unavená, ale to asi my všechny :mrgreen:
Teda já sem měla dneska noc, se mi zdálo, že spadl strom na mojeho dobrýho kámoše, sem se strašně lekla, včera mi brácha psal, že jdou s klukama na chvojí na tu naši slavnou Bránu, ale uklidnilo mě, že kdyby se něco stalo, tak mi dá určo někdo vědět.
Holky tchýně se chce udobřit a přišla nás na dnešek pozvat na véču, držte mi palce ať to dobře dopadne nebo už se fakt picnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
13.1.10 06:34

Ahoj děcka,dobré ráno,já vám měla sny,vše se točilo jen kolem růžové snad,no pořád se nevzdávám,nejde o nákupy,to nehrotím,jde o „tu plnou výbavu“já bych si to hrozně přála,už kvůli manžovi,Gábi je ukrutná,nechce nic a on by chtěl někoho na ryby,na fotbal atd,Gábi ráno zas řvala,že žádné mimi nechce,že bude hnusné brýlaté po manžovi,je tak zlá,mám ji plné zuby,bojuje o své místo na slunci,ségra stresuje jak to zvládne s dvuletým odstupem,to není nic proti 9letém odstupu,kdy slečna už má rozum a všem nám to dává sežrat jak jsme si vůbec mohli dovolit,ráno vypadla do družiny ani bůů neřekla bojím aby druhé nebyla taky taková palica tvrdohlavá,no jdu si dát čas s dvěma citrónama Kájo…Pořád doufám a vím že se rouhám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
13.1.10 06:57

Ahojky Paji to snad není rouhání, prostě chcete klučinu, tak vám přeju, ať se nakonec vyklube kluk jak buk :wink:
Nám je to jedno, ale moje mamka vždycky říkala, že první má bejt chůva(jako holka) a pak kluk :mrgreen:
Tchýni bych asi udělala radost holčičkou, má 2 syny a 1 synovce takže žádná baba :mrgreen:
Taky si jdu uvařit čajík třeba mě probere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
13.1.10 07:59

Pajuš, já ti úplně rozumím! Taky si strašně přeju kluka, parťáka pro mého muže :-) UZ mám až 5.2. a úplně se bojím, co doktor uvidí :-? Nevím totiž, jestli bych to chtěla riskovat ještě do třetice… Neztrácej naději, kdyby řekl, vidím jasnou holku, tak ok, ale on si vůbec nebyl jistý, no ne? :-)
Kajo, ta tvoje tchyně, to je teda dílo :-) Ještě že tvůj chlap se k tomu umí postavit!
Raduš, byla bych moc ráda, kdybys mohla přijet do Prahy a seznámily bychom se i v reálu. Zkus to ještě nějak vymyslet ještě. Do Prahy určitě jezdíš, že ano?
Moni, moc gratuluji k chlapečkovi, to je doma určitě radost veliká :kytka: Od kdy bude ten kurz plavání? (musím koupit plavky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
13.1.10 08:11

holky dík že mě chápete,Luci ty víš asi dobře,já třetí mít už nikdy nemůžu,už tady to s tou naší hypotékou je sebevražda a vždy jsem říkala že jen kvůli tomu chlapečkovi to chci ještě zažít,holku už máme a po další takové mrčně fakt netoužím,já vím že by mohla být jiná,ale pořád věřím,nebylo to jasné,takže 29.1.uvidíme jestli skočíme do růžové a to holt se budu muset už smířit.My máme zas v rodině samé holky,naši měli prvního chlapečka Jiříčka,ale ten jim v půl roce umřel ze dne na den na zápal mozk,blan,pak my se ségrou,od té doby pořád chci kluka,Gábi měla být Jiříček,je to potvora protivná,ségře se podařil Mišák a teď holčičku čeká,tak aspoň ten Miša kterého ji závidím v dobrém ale jasně,je to bombarďák,moc bych si přála aby dorost… :dance: Jinak tchyni jsme včera volali po ULTZ že o.k.že macek,reakce:no dobry ahoj,toď vše,tak mě se na tchýni radši neptejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
13.1.10 08:57

Paji: tvoje tchýně asi taky nebude vzor ideálu.
No a nenaděláme s nima nic. Mě bylo blbý včera jí říct, že k nim nepůjdu, když se snaží, to dát dohromady, tak ať se ukáže, ale jen dočasu kdy zase spustí :mrgreen:
No uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.1.10 09:01

ahoj holky,

tak po delší době jsem zas zavítala… v práci teď mám fofr, včera jsem začla školit a to budu vesele dělat až do 26.1. a to je to školení na celý den!
Ale dneska jsem ještě doma, jdu na ko k paní doktorce, tak se těším :-) snad je všechno ok, dostanu i výsledky z tripple testů, tak uvidíme. Já bych taky chtěla vědět to pohlaví, ale ona to moje dr asi neuvidí, budu muset ještě nejmíň týden vydržet, ach jo.
A pohyby? Já teda necítím žádné :-( nebo o tom nevím…
Břicho mě taky občas tak bolí, v pondělí třeba jsem v práci celý den skučela - jak psala Kajka, dokud jsem seděla, nebo stála, nebo ležela, tak v klidu, ale jakýkoliv pohyb mě zabíjel :-)

No snad už to bude lepší…

Res já jsem teď vyhlásila smutek, Kiwča měla v neděli tři roky a zjistila jsem, že dva její sourozenci z vrhu mají epilepsii, je to děs, modlím se, ať se nám to vyhne… Ale stejně mi tím padají veškeré chovatelské plány - krýt ji nebudu, je to určitě geneticky dané… A to jsem měla vybraného tak hezkého a šikovného psa, aaaach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.1.10 09:01
Resarana píše:
Radko, to je termín další KO nebo velkého utz? Jinak já na velký utz jdu ve 21+2tt, takže vlastně ve 22 týdnu.Taky jsem slyšela, že je hořčík dobrej na křeče. Ho budu muset koupit manžovi, docela na ně trpí - do nohou.

Res - promiň je to velk¨ý UTZ ve 20. týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.1.10 09:33

Ahoj holky, zdravím jen v rychlosti, mám nějak moc práce.
Držím palce s tchyněmi i u zkoušek. Včera jsem četla v moudré knize, že psychický stav matky v těhotenství i po porodu se hodně odráží na povaze a chování dítěte
Pajuš, nikdy nevíš, jaké dítě bude. Jedna známá má kluka, kterého občas přepadne záchvat tvrdohlavosti a protivnosti, ale jinak je docela v pohodě, jiná má kluka naprostého hysteráka, jiní známí mají holku, co je spíš jak kluk, všude leze s tátou, šíleně hyperaktivní a občas nezvladatelná a zas jiní známí mají holku, co je naprosté zlatíčko. No tak si vyber :mrgreen: Ale když nad tím tak přemýšlím, docela to odráží jejich matky (viz má poznámka o odstavec výš) 8-o Takže holky, nohy nahoru a pohoda klídek :jazyk:
Pajuš, chápu, že bys radši chtěla kluka, ale buďme rádi, že budeme mít děti a že budou zdravé. Nemyslím to zle, snad to chápeš tak, jak to myslím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.1.10 09:50

Lenajs jj, nejblíž Ostavě jsem já :-) ale jezdím tam docela často, on ten Hradec tak daleko není :-)

Ale holky mám jiný návrh, která z vás pojede do Brna na ten dětský veletrh? Že bychom se potkaly tam ve větším množství třebas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
13.1.10 09:57

Radko, já už si toho pak všimla, jak to bylo tučně napsaný, tak jsem to nějak přehlídla :mrgreen:

Kiwi, přeju silné nervíky na školení! To už mám naštěstí za sebou, včetně rekv. kurzu, ufff. V práci to bylo samé školení min. 3× ročně buďto jednodenní nebo třídenní a to jsme jezdili až do Žďáru, hrůza.
Teda to s Kiwči sourozencema mě moc mrzí, soucítím s tebou :cry: Hlavně aby Kiwča byla v pořádku i když ti to zhatilo chovatelské plány :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
13.1.10 09:58

Kiwi: a kdy to tam je, já sem ten datum nějak zapoměla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
13.1.10 10:01

Evko, to je tvůj článek o tom porodu Dominika na hlavní stránce? Jestli jo, tak smekám… To sis docela užila. Teď to určo bude lepší, držím palečky!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.1.10 10:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat