Poradna duly
Jana Čurdová
Dobrý Radko, už to vidím, jsem slepoň
![]()
Paji, třeba tam dr viděl nějakou šmouhu, která Kájovo „vybavení“ zakryla a udělala z něj Kájinu. Třeba se to ještě vybarví…
Dobré ránko holky ![]()
Evčo tak vidíš že se povedlo ![]()
Já sem včera taky plánovala Růžovku, ale viděla sem tak 10 minut na začátku, sem furt nějaká unavená, ale to asi my všechny ![]()
Teda já sem měla dneska noc, se mi zdálo, že spadl strom na mojeho dobrýho kámoše, sem se strašně lekla, včera mi brácha psal, že jdou s klukama na chvojí na tu naši slavnou Bránu, ale uklidnilo mě, že kdyby se něco stalo, tak mi dá určo někdo vědět.
Holky tchýně se chce udobřit a přišla nás na dnešek pozvat na véču, držte mi palce ať to dobře dopadne nebo už se fakt picnu ![]()
Ahoj děcka,dobré ráno,já vám měla sny,vše se točilo jen kolem růžové snad,no pořád se nevzdávám,nejde o nákupy,to nehrotím,jde o „tu plnou výbavu“já bych si to hrozně přála,už kvůli manžovi,Gábi je ukrutná,nechce nic a on by chtěl někoho na ryby,na fotbal atd,Gábi ráno zas řvala,že žádné mimi nechce,že bude hnusné brýlaté po manžovi,je tak zlá,mám ji plné zuby,bojuje o své místo na slunci,ségra stresuje jak to zvládne s dvuletým odstupem,to není nic proti 9letém odstupu,kdy slečna už má rozum a všem nám to dává sežrat jak jsme si vůbec mohli dovolit,ráno vypadla do družiny ani bůů neřekla bojím aby druhé nebyla taky taková palica tvrdohlavá,no jdu si dát čas s dvěma citrónama Kájo…Pořád doufám a vím že se rouhám ![]()
Ahojky Paji to snad není rouhání, prostě chcete klučinu, tak vám přeju, ať se nakonec vyklube kluk jak buk ![]()
Nám je to jedno, ale moje mamka vždycky říkala, že první má bejt chůva(jako holka) a pak kluk ![]()
Tchýni bych asi udělala radost holčičkou, má 2 syny a 1 synovce takže žádná baba ![]()
Taky si jdu uvařit čajík třeba mě probere ![]()
Pajuš, já ti úplně rozumím! Taky si strašně přeju kluka, parťáka pro mého muže
UZ mám až 5.2. a úplně se bojím, co doktor uvidí
Nevím totiž, jestli bych to chtěla riskovat ještě do třetice… Neztrácej naději, kdyby řekl, vidím jasnou holku, tak ok, ale on si vůbec nebyl jistý, no ne? ![]()
Kajo, ta tvoje tchyně, to je teda dílo
Ještě že tvůj chlap se k tomu umí postavit!
Raduš, byla bych moc ráda, kdybys mohla přijet do Prahy a seznámily bychom se i v reálu. Zkus to ještě nějak vymyslet ještě. Do Prahy určitě jezdíš, že ano?
Moni, moc gratuluji k chlapečkovi, to je doma určitě radost veliká
Od kdy bude ten kurz plavání? (musím koupit plavky)
holky dík že mě chápete,Luci ty víš asi dobře,já třetí mít už nikdy nemůžu,už tady to s tou naší hypotékou je sebevražda a vždy jsem říkala že jen kvůli tomu chlapečkovi to chci ještě zažít,holku už máme a po další takové mrčně fakt netoužím,já vím že by mohla být jiná,ale pořád věřím,nebylo to jasné,takže 29.1.uvidíme jestli skočíme do růžové a to holt se budu muset už smířit.My máme zas v rodině samé holky,naši měli prvního chlapečka Jiříčka,ale ten jim v půl roce umřel ze dne na den na zápal mozk,blan,pak my se ségrou,od té doby pořád chci kluka,Gábi měla být Jiříček,je to potvora protivná,ségře se podařil Mišák a teď holčičku čeká,tak aspoň ten Miša kterého ji závidím v dobrém ale jasně,je to bombarďák,moc bych si přála aby dorost…
Jinak tchyni jsme včera volali po ULTZ že o.k.že macek,reakce:no dobry ahoj,toď vše,tak mě se na tchýni radši neptejte.
Paji: tvoje tchýně asi taky nebude vzor ideálu.
No a nenaděláme s nima nic. Mě bylo blbý včera jí říct, že k nim nepůjdu, když se snaží, to dát dohromady, tak ať se ukáže, ale jen dočasu kdy zase spustí ![]()
No uvidíme ![]()
ahoj holky,
tak po delší době jsem zas zavítala… v práci teď mám fofr, včera jsem začla školit a to budu vesele dělat až do 26.1. a to je to školení na celý den!
Ale dneska jsem ještě doma, jdu na ko k paní doktorce, tak se těším
snad je všechno ok, dostanu i výsledky z tripple testů, tak uvidíme. Já bych taky chtěla vědět to pohlaví, ale ona to moje dr asi neuvidí, budu muset ještě nejmíň týden vydržet, ach jo.
A pohyby? Já teda necítím žádné
nebo o tom nevím…
Břicho mě taky občas tak bolí, v pondělí třeba jsem v práci celý den skučela - jak psala Kajka, dokud jsem seděla, nebo stála, nebo ležela, tak v klidu, ale jakýkoliv pohyb mě zabíjel ![]()
No snad už to bude lepší…
Res já jsem teď vyhlásila smutek, Kiwča měla v neděli tři roky a zjistila jsem, že dva její sourozenci z vrhu mají epilepsii, je to děs, modlím se, ať se nám to vyhne… Ale stejně mi tím padají veškeré chovatelské plány - krýt ji nebudu, je to určitě geneticky dané… A to jsem měla vybraného tak hezkého a šikovného psa, aaaach jo.
Resarana píše:
Radko, to je termín další KO nebo velkého utz? Jinak já na velký utz jdu ve 21+2tt, takže vlastně ve 22 týdnu.Taky jsem slyšela, že je hořčík dobrej na křeče. Ho budu muset koupit manžovi, docela na ně trpí - do nohou.
Res - promiň je to velk¨ý UTZ ve 20. týdnu
Ahoj holky, zdravím jen v rychlosti, mám nějak moc práce.
Držím palce s tchyněmi i u zkoušek. Včera jsem četla v moudré knize, že psychický stav matky v těhotenství i po porodu se hodně odráží na povaze a chování dítěte
Pajuš, nikdy nevíš, jaké dítě bude. Jedna známá má kluka, kterého občas přepadne záchvat tvrdohlavosti a protivnosti, ale jinak je docela v pohodě, jiná má kluka naprostého hysteráka, jiní známí mají holku, co je spíš jak kluk, všude leze s tátou, šíleně hyperaktivní a občas nezvladatelná a zas jiní známí mají holku, co je naprosté zlatíčko. No tak si vyber
Ale když nad tím tak přemýšlím, docela to odráží jejich matky (viz má poznámka o odstavec výš)
Takže holky, nohy nahoru a pohoda klídek ![]()
Pajuš, chápu, že bys radši chtěla kluka, ale buďme rádi, že budeme mít děti a že budou zdravé. Nemyslím to zle, snad to chápeš tak, jak to myslím ![]()
Lenajs jj, nejblíž Ostavě jsem já
ale jezdím tam docela často, on ten Hradec tak daleko není ![]()
Ale holky mám jiný návrh, která z vás pojede do Brna na ten dětský veletrh? Že bychom se potkaly tam ve větším množství třebas…
Radko, já už si toho pak všimla, jak to bylo tučně napsaný, tak jsem to nějak přehlídla ![]()
Kiwi, přeju silné nervíky na školení! To už mám naštěstí za sebou, včetně rekv. kurzu, ufff. V práci to bylo samé školení min. 3× ročně buďto jednodenní nebo třídenní a to jsme jezdili až do Žďáru, hrůza.
Teda to s Kiwči sourozencema mě moc mrzí, soucítím s tebou
Hlavně aby Kiwča byla v pořádku i když ti to zhatilo chovatelské plány ![]()
Evko, to je tvůj článek o tom porodu Dominika na hlavní stránce? Jestli jo, tak smekám… To sis docela užila. Teď to určo bude lepší, držím palečky!!! ![]()