Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1962
12.1.10 13:00

Kajji, já ještě mimi necítím, tak mě ani večer nebudí. A u komplu taky furt sedím, tak už u něho nedřepím doma. Jen pak někdy o víkendu, když se mi nahromadí emaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
12.1.10 13:10

Tak jsem se ptala kamosky, ktera ted ceka druhy, tak rikala, ze pichani u pupiku muze byt ok, nebot to mimi roste na pupik, ci co. ale ze to tvrdnuti neni dobre. ze pry u vas predepisuji magnezko…
Volala jsem svoji porodni a ta mi rekla, ze to jsou nejaky kontrakce, rekla i nejake jmeno, ze je to normalni a ze bude jeste hur :pocitac: Nic o magneziu, nic co mam delat. Tak tu sedim, krece v brise a nevim, co mam delat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
12.1.10 13:20

no právě holky dá se to sehnat i bez předpisu to magnézko???
Já nevím nikdy sem to neviděla nikoho baštit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
12.1.10 15:08

Ahoj,Paji nejdřív děkuji za radu jak na metřík.Zvládla jsem to.Ještě to se mnou není tak špatný.A to magnesium si klidně kup,jestli chceš.Já ho beru od začátku 2×1,teď mám i rozpustný.Je to jen vitamín,volně prodejný.
Měla bych ještě dotaz.Jak se dává fotka pod přezdívku(jméno),třeba tady v diskusi,nebo v deníčku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
12.1.10 15:15

Zpráva byla pro Kaju,sory já se přeťukla.To ty písmenka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
12.1.10 16:40

Evčo: tu fotku jestli myslíš tak jak ji mám já tak to vložíš v nastavení jako dělalas metřík, je tam ikonka a tam si nahraješ fotečku :wink:
Jinka díky za info s tím magnézkem hned zítra si ho koupím a je lepší v tabletkách nebo rozpustný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
12.1.10 17:23

Jj, holky, přesně jak píše Evka. Magnesko je hořčík a dá se volně koupit v jakékoliv podobě. Určo ho doporučuji brát Verči,páč je to opravdu na to tvrdnutí bříška a proti křečím všeobecně je horčík - takže i na ty kontrakce(což jsou takové kreče)!
Jsem zase za chytrou,že…no snad vám to aspoň pomůže!

Mě dr k tem bolestem prohmatávala a taky mi tvrdne břicho. Beru tabletky 1 ráno 1 večer,ale prý si to mam regulovat podle potřeby,jak mi to bříško tvrdne, klidně až 6tablet za den.
Co vím,tak ho bere téměř každá těhule. I v prvním sem ho brala, i kdyz později až.

No a ke studiu. Já otěhu (planovaně) ve 4. ročníku VŠ,do pataku sem nenastoupila a přerušila si na rok. V klidu porodila, rok se doma muchlala s mimi a pak zase nastoupila-teda už dálkově do 5.táku. NO a dopadlo to tak,že sem si zase odložila státnice z června až ted na unor…tak uz to chci mít za sebou!A pak už sváááátej klid a v životě mne nikdo neuvidí otevřít skripta - teda pokud mi to dají že?Kdyz zatím neumím lautr nic :oops: :oops: :oops:
Další možnost byla,nechat to klasicky na červen,ale to jak víme, je trocha risk,zda bych byla jeste celá a nebo v termínu státnic neležela s prckem v porodnici.
Tož to byl výčet mého studia…prostě už to chci mít co nejdřív za sebou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
12.1.10 17:27

ahoj holčiny,

byla jsem na KO a vše je OK. Jsem ráda, po hematomu ani stopy a holčička krásně roste. Tak snad máme už od problémů pokoj. Byla jsem v porodnici a potkala Dr, který rodil Fildu, tak jsem se s ním domluvila už na příště :-).

moni - gratulace k chlapečkovi. Tak bude páreček, to bude hezké, že? A Fildu bych vzít mohla, ale já jsem na neschopence a zatím mám vycházky jen do 18, takže bych to nestihla. Ale Anděl je fajn, dá se tam parkovat v nákupním centru. Ale třebas to není poslední kafe, myslím, že časem budu mít vycházky lepší

vítáme novou těhulku jarušku!!

pohyby - tak já už taky něco cítím. V prvním těhu až v 21. týdnu, takže nebojte brzy to bude. Pak až si uvědomíte, že to jsou pohyby, tak zjistíte, že už jste to vlastně cítily dříve :-)

pobolívání - taky občas cítím, ale zjistila jsem, že mám teď problémy s nadýmáním a bývá to i z toho. Mám totiž období topinek s česnekem :-)

velký utz - Res prosím do tabulky 9.2., budu 20+3, takže taky jdu až v 21. týdnu

kajjko - tchyně je teda síla, ale já mám bohužel podobnou. je to s nima trápení. Už jsem se naučila si těch blbých řečí nevšímat, ale zamrzí to. Nezapomenu na rozhovor asi týden po svatbě, kdy jsme začali plánovat koupi pozemku, prodej bytu a stavbu. Tchyně mi řekla: Radko byt rozhodně neprodávejte, co kdybyste se rozvedli. Kam byste pak šla?
Před narozením Filipa jsme se neviděly skoro půl roku a pak ještě po porodu tak 3 měsíce dělala, že jako dítě nemáme, ale od té doby je vzorná babička.

magnezko - já beru občas, když mě bere křeč do lítka, ale na tvrdnutí břicha je ještě asi brzo, ne? Radši se zeptejte svých Dr, ono je někdy míň než víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
12.1.10 17:29

Abi - tak držím moc palečky, ať státnice zvládneš. Jakou školu studuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
12.1.10 18:05

Káji,kup si určitě v tabletách.Ten rozpustnej se může jen jedna za den.To je tak navíc,jako na napití.Já beru hořčík od firmy Natures Bounty.Jsem s tím spokojená.Tu fotku tam zkusím dat,ale nevím,nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
12.1.10 18:10

Evčo to zmákneš :wink: jj takže zítra naběhnu do lékárny a budu se dopovat a 19. se ještě pro jistotu poradím s gyndařem
ježíš holky já se tak těším že zase uvidím prcka a hned 2× za 14 dní, to bude super, doufám, že se nám nebude schovávat a předvede se v plné kráse :mrgreen: zlatíčko naše :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
12.1.10 19:20

Radko, to je termín další KO nebo velkého utz? Jinak já na velký utz jdu ve 21+2tt, takže vlastně ve 22 týdnu.

Taky jsem slyšela, že je hořčík dobrej na křeče. Ho budu muset koupit manžovi, docela na ně trpí - do nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
12.1.10 19:23

Ahojda holky,

Veru, to fakt vypadá na tvrduní břicha. Myslím, že tím magneziem nemůžeš nic zkazit. Být tebou tak zavolám do Čech do porodnice a řeknu, že jsem teď pryč z ČR a že jsem těhule a popíšu jim problém a zeptám se jestli to magnezko může nějak škodit v případě, že by to tvrdnutí břicha nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajuša15
12.1.10 19:57

Ahoj holky,tak se pomalu mé sny o Kájovi rozplynuli,koukali jsme koukali,doktor se snažil měřil pořád říká jak je to macek a velký a vypapaný miminko,odovídá na 18 týden a jsem 16,5 tak o týden a pohlaví nevidí a něco tam je,ale to je pupečník a nakonec vynesl takovou nevhodnou poznámku,jakože jistej si není,ať to neberem za bernou minci a že to vidí spíš do růžova!Srdce mi mlátilo strašně,no co,buď to ještě doroste,každopádně počkám s definitivní růžovou až na velkej ULTZ 29.1.ale kdyz je mmimi tak velké,přece to musí být spíš kluk ne?No utěšuji se jak se dá.Jinak máme přední i zadní nožičky,nosní kůstku,4komory v srdíčku,moč měchýř,jento čím vyměšujeme vidíme nejasně.A takovej pěknej den to mohl být!Já vím já vím,už kamarádka mě sprdla.Ségra dnes byla na 3D ultz a jejich malá jim ukázala jen prdelku,tak taky naštvaní,nevidělihlavičku,obličej,nic,sem tam promáchla jen ručičkou a pupečníkem,Tak ráno,jsem k.o.jako vždy,jdu Růžovka a chrrrpšššš.

• Citovat
  • Upravit
10983
12.1.10 20:24

Ahojky,tak jsem tam Kaji dala tu fotečku,snad se zobrazí.
Paji to nic,však se dočkáš.Tak jestli máš nákupní horečku,kupuj zelenkavou a žlutou.

Tak já se pro dnešek loučím,jdu koukat na růžovku.
Tak všem přeji klidnou noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital