Poradna duly
Jana Čurdová
Raduš, fakt se to dá? Mě překvapuje, že už jsi byla a mně o tom Dr. ještě ani neříkala, a to jsme skoro nastejno… Tys byla na kontrole tenhle týden a jdeš zas hned příští? Jak to?
tak já s průjmem ještě problém v těhu neměla spíš naopak, ale už je to lepší ![]()
Je fakt že teď taky kolem něčeho projdu a mám na to chuť, včera sem prolezla špajz a hledala něco slaného, no chipsy to zachránily ale to bylo šílený fakt sem se nemohla udržet.
jinak ulítávám už měsíc na gumovejch medvídkách to je moje hřešení ![]()
a na ten nedělní oběd nepůjdu asi mi bude špatně ![]()
Přeji všem krásné dopoledne, holčiny!!!!
Vítám nové těhulky a blahopřeji všem k pozitivním výsledkům na KO ![]()
Včera jsme byli s manžou na velké UTZ a všechno dopadlo moc dobře. Vypadá to, že se vyvíjíme a rosteme přesně podle tabulek
Máme podruhé potvrzenou holčičku, tak to je už asi jistota. Mrňavka se tam pěkně mrskala, bylo to úžasný!!!
Koukala jsem jaké máte krásná mimča … i když mi tedy přijdou všechna dost podobná. Tak já se sem pokusím hodit i tu naší princeznu..
hesi koukám, že si holka užíváš … tedy klobouk dolů za odvahu, ale já věřím že to bude všechno v pořádku!!! tak ať se ti krk rychle zahojí a jsi zase fit ![]()
S vitamíny vás holky úplně chápu, já v tom mám taky guláš. Mamavit jsem úplně vysadila, taky mi po něm nebylo moc dobře a teď si tak ob den zobnu nějakou tu listovku, jód a 3-omega k. Ono snad když máme vyváženou stravu, tak to není až tak důležitý…
Koukala jsem, že se jsete se holčiny z Prahy domlouvyly na nějakej srazík … tak pokud by vám to nevadilo a stíhla jsem to z práce, tak bych se na tom Andělu taky na chvilku zastavila. Je to moc fajn nápad, alespoň se trochu poznáme ![]()
Pro Res - všechny čerstvé informace o kontrolách jsou v podpisu, ale jen pro jistotu: velký UTZ už proběhl 13.1. - OK a další kontrola nás čeká 4.2.2010
Moc děkuji za doplnění!! ![]()
TY JO,DALŠÍ HOLČIČKA,JÁ TO VIDÍM NA ROK HOLČIČEK A HEKÁM SNAD???TEĎ SI HEKLA…A POPŘI TO!MÁM RÁDA TYTO FILMY PELÍŠKY APOD.TAK JÁ PÍŠI ASI NESROZUMITLNĚ,JÁ VÍM,RYCHLE TO VŽDY NAMLÁTÍM A NEOPRAVUJI,POLEPŠÍM SE SLIBUJI.NĚMČINA ANI TO NEBOLELO,NĚKDE JSEM TEDY NAPSALA NEVÍM NEUMÍM NEBUDU HÁDAT,TA GRAMATIKA TO JE PRO MĚ DĚS.MĚ PODLE ČÍNSKÉHO KALENDÁŘE VYCHÁZÍ TAKY HOLKA,PROTO VÁS ŽÁDÁM,CO VÁM A POTVRDILO SE???POŘÁD HLEDÁM CESTU ÚNIKU A NADĚJI,A CO PRSTÝNEK NAD BŘÍŠKEM,ZKOUŠELI???A????JÁ JASNÝHO KLUKA A PRD ŽE…PAPPA
Paji: ten čínskéj kalendář nám nevyšel nikomu známýmu co sme se dívali a ani mojí mamce, podle toho bych měla bejt kluk
no ale prstýnky v naší rodině vždycky vycházely no a mě vychází první holčïčka ale od začátku sem měla pocit že to bude kluk
uvidím na kontrole
HMMMM,KÁJI MÁM NADĚJI,JÁ JAK VIDĚLA V ČÍN.KALENDÁŘI TO RŮŽOVÉ MINOVÉ POLE,TAK UŽ JSEM SI ZOUFALA,DALA JSI MI NOVOU NADĚJI,JSI MÁ SPÁSA,PRSTÝNEK U G.HOLKA TEĎ KLUK SÉGRA ČEKÁ FRNĎABU NA 100% JAKOŽE OD SLOVA FRNDA A PRSTÝNEK HOLKA,TAK TŘEBA TO FUNGUJE.
Dobré ránko, holčinky ![]()
Helčo, gratuluju k velkému utz!!!
A máš moc hezkou fotečku ze screeningu, úplně čumím, jak má krásně vidět nožičky!
Informace doplním ![]()
Paju, ještě mi do tabulky chybí, kdy si našla prvně // na testíku, věk a město, pak už to bude vše ![]()
Včera večer (už teda nejenom večer) sebou prcek pěkně šil, tak jsem to řekla zase manžovi, tak mi dal ruku na bříško a už to cítil i on!!!
Já mám z toho takovou radost
![]()
Čínskej kalendář jsem nezkoušela, ale prstýnek mi dělala kámoška na cvičáku a vychází mi to na kluka, tak uvidíme. Prý jí to vždycky až na jednoho bratrance vyšlo, tak jsem zvědavá ![]()
Res to je super a co manža taky z toho byl tak mimo jako můj?
furt mi říkal ono mě koplo jé fakt ono mě koplo ..
No opravdu sem z něj nemohla ![]()
Ahojky, vítám novou těhulku Andicku!
Maxi, Luci i já mám strach z tý cukrovky. Furt přemýšlím, jestli tam jít a nebo ne. Na poslední kontrole jsem měla i dost nízký tlak, no ještě uvidím. Jinak mi sestřička doporučila si na tu cukrovku vzít kousek citrónu, že se to pak vypít dá.
Pajušo, já listovku už neberu, doktorka mi říkala, že ji mám brát jen do I.trimestru. A vitamíny též neberu žádný, zkoušela jsem, ale nemůžu. Mám problémy s polykáním,jednou jsem se málem i udusila,fakt nekecám.
Za to mě to nestojí,tak do sebe láduju hodně ovoce a zeleniny.
Helčo, gratuluji k dobrým výsledkům z ultrazvuku!
Kajj, no on byl hodně rozespalej, takže to bylo takový „jé no jo, já to fakt cítím, to je ono?“ a usnul
![]()
Jsem našla odkázek na prediktor, nebo jak se tomu nadává, tak si to můžete zkusit, co vám to řekne. Zadává se věk při početí a měsíc početí.
http://www.justparents.co.uk/…edictor.html
Res tady mi taky vychází kluk ale nevěřím tomu dokud neuvidím pindíka
by mě zajímalo jak to mají určený, myslím že jsou to blbosti takový výpočty
Našla sem už pár různých odkazů a vychází mi to podle nich asi tak 50:50 nastřídačku, proto tomu nevěřím, ale nechci brát jiným iluze ![]()
Hezke rano,
tak uz i Anglie vstava
Obdivuji vas holky, co vstavate tak brzo a jste v praci. Ja jsem sice byla zvykla vstavat i ve dve rano a obcas se mi povedl tyden, kdy jsem spala jen tri noci, ale ted uz jsem si zvykla na jiny rezim. Chodim spavat max v 2200 a budim se kolem pul devate, devate rano ![]()
Jinak me pekne prudite, ze miminka uz tak pekne citite (myslim to v dobrem!) Jsem moc rada, ze uz o tech svych vite. Jen my porad nic. Ach jo. Zacinam z toho pekne nervovat, kamaradka taky necitila pohyby, sla na UTZ ve 20 tydnu a zjistili ji, ze mimi ma slabe srdicko a nevyvijelo se tak jak ma. Takze ji to ukoncili.
V kvetnu to bude rok. Dneska ma vysetreni a pokud je vsechno ok, tak dostanou zelenou na snazeni o dalsi mimi. Tak ji to moc preji, i proto, ze by bylo krasne mit tady tehulku.
Tak doufam, ze nas prcek je v poradku, ze ma jenom porad dostatek mista, proto ho necitim.
Co se tyce pohlavi, tak me na tom cinskem vysel kluk. Mozna bych preferovala holcicku, hlavne kvuli te tchyni no, a taky, ze me kazdy hada na kluka, pry holcicky berou krasu. Hm, to me nevideli dneska, na puse mam milion pupinku!
JINAK JSEM TETA!!!
Vcera se narodil pritelovemu brachovi syn Thomas, sice neplanovanym cisarem, ale jsou oba zdravi a v poradku. Stejne se divim, ze ji nechali 10 dni prenaset, kdyz uz ma 40 roku. Si myslim, ze to je dost na takovou zenskou.
Pájuš, já těm babským určováním pohlaví nějak moc nevěřím, netrpělivě očekávám velký UZ
Jestli mi řeknou, že holka, tak si odpovím - aspoň budeme mít další kamarádku do party a spřízněnou dušičku a růžové oblečky a sponečky na culíčky jsou stejně mnohem roztomilejší
(ale doufám jak víš také v klučíka hihi)
Káji, tak s tvou tchyni to nakonec určitě nebude tak zlé, jak to chvílema vypadá. Já ti povím, že když jsem čekala 1.dceru a pak když bylA malá, no to bylo peklo! Mamina si myslela (možná i jo teda) že ví vše 1000×lépe a já dělám vše špatně a musím prostě skákat tak, jak ona píská. Po pár dost konfliktních letech (cca 7!) nastal obrat. Dneska když dcera běží s něčím za babičkou (bydlí blízko), babička ji vždy odkáže zpět na maminku a vysvětlí jí, že takto to nepůjde
A do mých osobních věcí a vztahů nekecá vůbec a k mému partnerovi se chová opravdu s úctou a vždy pomůže s čím potřebujeme, takže vše chtělo jen TRPĚLIVOST A STÁT SI ZA SVÝM ![]()
Moni, pondělí klidně můžu také! Záleží jak ještě ostatní holčiny. On ten kurz běží non stop, aha, to jsem nevěděla, tak začnu shánět plavky! Nevíte, kde nějaké pěkné prodávají??
Helčo, to je prima, že také přijdeš! Koukala jsem na tvou fotku, to je super, tě aspoň poznáme ![]()
Maxi, ten průjem (fakt hrozný), jsem bohužel měla o svátcích a k tomu vysokou horečku. Přítel mě dokonce vezl k lékaři (jela jsem jen nedobrovolně, že mě nacpal do auta
) Ale vše bylo prý OK, mimi to údajně neublížilo a já se za 3 dny zase vzpamatovala.
Vitamíny - já beru pořád calibrum pro 2.trimestr a teď mi doktorka napsala Tardyferon Fol. Mám to brát obden, ale ani přesně nevím k čemu to je dobré. Říká vám to někomu něco?
Kočárky - nějak se mi pořád líbí Peg perego a Jane nomad i s autosedačkama, samozřejmě ty novější kolekce, ale je mi líto těch peněz za to, tak nevím co s tím ![]()
Holky, dnes mám dovolenou (jen teda jeden den), ale mám ohromnou radost, že jsem to v práci vyškemrala!
To je pohodička
Ale přítel má od včera angínu a horečku 39,5, tak bych asi měla jet za ním, odjel totiž k sobě domů, aby mě nenakazil, ale zase mi ho je líto ![]()