Poradna duly
Jana Čurdová
Res, tak podle toho tvého odkazu mi to vychází na holku, to teda radost moc nemám ![]()
Ahoj holky,všem přeji krásné poledne.Zase se hlásím po někaké době.
Pro Resaranu doplňuji údaje.Ani jsem o té tabulce nevěděla.
// jsem neviděla,čekala jsem na doktorku.
TP podle PM 15.6.
Počet dětí 2
Ko 29.10.,30.11.,4.1.,další 15.2. nevím která se tam dává
Screning 4.12. o.k.
Velký ultrazvuk 26.1.
Věk 35
Bydliště BRNO
Pohlaví holčička
Příspěvek upraven 14.01.10 v 11:13
Res a me tam vychazi kluk
Paji, Luci, tak vymenime, ne?
Kdyz uz se to tady vcera resilo! ![]()
Luci, no co nadelam. Kdyz to bude kluk, tak ho budu mit rada stejne jako holcicku a navic vyhraji sazku s tchyni, rikala, ze se vsazi o 20 liber, ze je to holcicka. Jo a taky pak budu moci mojemu dat za usi, ze neumi udelat holku ( ma kluka z prvniho vstahu, letos mu bude 10)
Jo a dala jsem si to do podpisu, co mi predpovidaji, tak uvidime… Jinak presne za 14 dni mam velky UTZ, ted uz budu mit po nem. Tak snad mimi nebude na nas vystrkovat zadecek a pekne roztahne nozicky. Uz to chci vedet.
Jinak jsem jedina, co jeste vubec nenakupuje? ![]()
Veru, jediná určitě nejsi. Já také nenakupuji. Moje mamka už totiž nakoupila tolik dupaček a košilek (zelené, šedo bílé, žluté, bílé ad.) že vážně čekám, jestli ještě růžové nebo modré!
RESRANO?????!!!TO JE NĚJAKEJ ŠPATNEJ TEST,VŮBEC TO NEFUNGUJE!!!VYCHÁZÍ MI POŘÁD HOLKA,TO JE ŠPATNĚ JAK SAMA UZNÁŠ.
DALŠÍ DATA 32LET
// 18.10.09
Olomouc
Ahojky holky, sranda jak řešíme co by každá chtěla a ono to nevychází…i mě řekli ve 13tt chlapečka a já stáááále doufam,že to byl jen omyl a pindík upadne a nebo že ot byla pupeční šňůra
Hold jsem si vždy přála páreček a do třetího se zatím s manžou nehrneme…takže tak, smutná sem z toho byla,to jo. Ale zase sem šťastná,že je naprosto vše zatím v pořádku a zdravé!!!! ![]()
Uvidíme na velkém UTZ v unoru ![]()
Jo a já uz koupila pár bodýnek a overálků…slevy sou super,hlavně v tescu na Cherokee a já si tak dopředu postupně nakupovala i u prvního,pak to nebyla aspon taková suma naráz ![]()
Jen kočík sem měla mimo domov az do příjezdu z porodnice.JInak sem to nehrotila a nakupovala od zjištění tehu ![]()
Gratuluji vsem k dobrým poradnám a UTZ!!!
No a závidím,že můžete doma padnout a spát, já teprve co v osm uspím malýho,tak sednu na diplomku a sedím u toho i do dvou do rána
už aby to bylo za mnou
![]()
Kajj, no jasně, já tomu taky nevěřím, já budu radši věřit velkému utz ![]()
No mně vychází holka, ale mně je to jedno co to bude, tak jsem ráda za to či ono ![]()
Jo jooo, to víme, že v případě Pajuši to nefunguje a teď teda i v případě Veru, tak mě za to nekamenujte
Hihi, to je sranda dneska ![]()
jj ještě mám něco pro pobavení ![]()
můj mi ležel u břicha a domlouval prďovi: jestli si holka kopni jednou a jestli si kluk kopni víckrát čím víc tím delší
![]()
Je to moje trdlo ![]()
Kajjko: No vidim, ze ty nasi milacci jsou na tom podobne. Ten muj lezel vedle me, posimral me na brisku a rika: Poslouchej, az se narodis, tak se budeme delit, jo? Jedno prso bude tvoje a jedno moje
a pritom ukazoval na jedno prso a na brisko, jako pro mimi a to druhy zaklepal na sebe.
Jestli udelame najaky srazik, tak ho musis vzit. Ja vezmu toho svojeho, teda pokud mluvite anglicky? ![]()
Kajj, to je něco s těma chlapama
To jsem četla nějaký vtip a připadalo mi to nějaké povědomé: „Jednou žena udělala hrachovku, všichni si moc pochutnali a napustila do hrnce vodu aby se odpučel. Druhý den se zdržela v práci a když přišla, tak se zeptala manžela "miláčku, na co máš dneska chuť?“ a od jí odpověděl, že dojedl tu hrachovku ze včerejška.
Res To si pis, ze to nefunguje! A nebo mam zavirovany pocitac. Jo tim to bude a ten vir to schvalne hazi na kluka. Pritel kluka chce. Kdyz jsem mu oznamovala, ze jsem tehotna, tak jsem to udelala tak, ze jsem mu dala krabicku a v te byly divci boticky, na novorozene. No tak od zacatku rikal, ze tam mely byt chlapecke. Uvidime. uz za 14 dni, ja se do te doby zblaznim! ![]()