Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
15.1.10 06:31

Krásné ránko děvčata :mavam:
máme tu UJP :mrgreen: konečně!
No už ať je sobota :mrgreen: ta dnešní rozlučka, no vůbec se mi nechce chodit mezi mega lidí jako že jich tam bude 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
15.1.10 06:40

Ahoj Káji,dobré ráno všem co mají teprv půlnoc,zvlášť do Anglie,to známe,tak se chupká dlouho :lol:

Já jsem váha,manža rak,mimi blížencorak,uvidíme,kdyby spěchal ven jak dcera,může být i býk,takže manža dostane mimi k 40 narozkám jako dárek,pak budou slavívat spolu.Dcera je střelec,je vánoční miminko,má to blbý,slavíme dva dny před vánocema pak vánoce,no záplava krámu vždy najednou.

Závidím Zuzlíkovi,ach jo a hekám,ale už se začínám srovnávat s tou představou že nedorostem :pocitac:

Dnes opět vzduch prázdný bez řídě,tak budu často nakukovat.zatím pěkné ráno,jdem si dat s prckem čajík a activii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 06:48

ahoj Paji no já jdu taky vařit čajík ale aktivie by mě nenakrmila :mrgreen: sem ráno zdlábla pořádnej krajíc s povidlama mňamka měla sem na to mega chuť :wink:
no my sme s mojim oba blíženci já 13. a Filda 10. no a termín mám podle UTZ 9.6.
u nás byl vždycky veselej březen, to slaví mamka a brácha a pak červen to mám narozky já a taťka no a teď nám ještě přibyde spol výročí svatby naši se brali 21.1. a my to budeme mít 23.1. máme to jak nalajnovaný :mrgreen: mamka si z nás dělala srandu, že sme na TO hupli asi ve stejný den jako oni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
15.1.10 07:24

KÁJI ACTIVIE MĚ ROZHODNĚ TAKY NENAKRMÍ,JE TO JEN PSYCHO ZÁSTĚRKA,ŽE JSEM UDĚLALA PRO SVÉ TRUBKY PO RÁNU OPRAVDU MAXIMUM,JÁ JOGURTY A MLÉČNÉ VÝROBKY KROM SÝRŮ NEMUSÍM,NO A SOTVA ODBIJE 8H,TAK JDU NA ČERSTVÉ ROHLÍČKY S MASÍČKEM,MYSLÍM ŽE NĚJAKÉ ŘEZY Z KOLÍNKA A ŽE UŽ MI KRUČÍ,ALE VYDRŽÍM AŤ MÁ ACTIVIE ČAS ÚŘADOVAT.

JÁ JAKO TYPICKÁ VÁHA,SÉGRA TAKY A HROZNY POVAHY,MANŽA RAK,MĚLI BY JSME SE NESNÁŠET,JEDINÉ CO JSEM NAŠLA ŽE SE NESNESOU JE VÁHY A RAK,MALEJ-LÁ BY MĚLA BÝT TAKY RAK JESTLI VŠE O.K.NO TO BUDE FIČÁK,ALE RADŠI RAK JAK BLÍŽENEC.GÁBI MĚLA BÝT VODNÁŘ A JE STŘELEC,TĚŽKO ŘÍCT CO TEDY JE.

MÁM PŘED SEBOU VÍKEND BEZ MLADÉ,PANEČKU JAK MI SE TĚŠÍME,ZATOPÍME V KRBU A ŽÁDNÉ ROZČILOVÁNÍ DOHADOVÁNÍ S NÍ POŘÁD,OKUPUJE DOLE TV,PŘITOM NAHOŘE U SEBE MÁ VŠE,ALE CHCE BÝT S NÁMI,TAKŽE KOUKÁME POVINNĚ NA MINIMAX.JEŽIŠ JÁ ZAS PÍŠI NÉ K VĚCI.MIMI PUŠTÍM VEČER ZVONKOHRU A NEMŮŽU ŘÍCT JESTLI POHYBY NEBO POHYBY :nevim: ZATÍM.PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 07:33

jj taky fičím do obchůdku na sváču vyzvednu kolegyňku a jdeme jim to tam vyčistit :wink: no a jogurtík si vemu taky jím ho s domácím müsli to miluju :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.1.10 09:31

Hezké dopoledne :kytka:
zaplatpánbůh, že jsem dnes mohla zůstat pracovat doma. Po včerejším běhání jsem byla tak znavená, že jsem dneska spala skoro do 8!! To se mi nestalo ani nepamatuju.
Všem přeji krásný den a ať vám to rychle utíká :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
15.1.10 09:55

dobré ranko holčinky,
tak se též hlásím, já tedy vstávala asi až v 8.30 - to mne vzbudil budík 8-o ale teď už jsem poctivě pročetla pracovní maily - dnes také z domova :wink: a za chvíli pádím na další převaz, ale už jsem v pohodě :-)

Kajjko - hlavně se šetři, třeba si i chrupni, kdyby to šlo :mrgreen: hlavně ať jsi na večer fit, je to přeci vaše velká událost :dance:
Já jsem první svatbu měla před 12 lety v prosinci a mělo to své kouzlo, takhle v zimě :-) , měla jsem bílej kožíšek… No, tu druhou máme pro jistotu naplánovanou na léto :wink: (aby to dopadlo líp, než ta v zimě, tam to mělo trvání jen 6 let :jazyk: )

Zuzi - veeeeliká gratulace k UZ a ke klučíkovi :potlesk:

Tak hezký den, hlavně ať to vám, co jste v práci rychle uteče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
15.1.10 10:11

Ahoj holky,
zdravím a Zuzlíkovi moc gratuluju k chlapečkovi :potlesk: Hlavně, že je vše v pořádku, to je nejdůležitější :wink:
Já jsem se dnes objednala na ti fetální echo, jdu týden po velkém UTZ.
Jo a ještě k těm znamením, tak já jsem 21.6., někde píšou, že už je to rak. Vzhledem k tomu, že mamka přesně neví, v kolik jsem se narodila, tak nemůžu dohledat, kdy v tom roce vstupovalo slunce do znamení raka. Takže kdyby naše mimčo nedej bože chtělo vylézt na moje narozky, tak si to musím zjistit a zaznamenat, ať bobek ví, jaké je znamení, když já jsem taková rozpolcená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 10:16

Hesi: mno já bych si aj chrupla ale nevím co by tomu v práci řekli už tak na mě čumí že se prej flákám no ale oni někteří ani neví kolik toho mám navalenýho kor když kolegyňku co to dělala semnou odveleli jinam a já teď dělám za dva a madam šéfku nenapadlo nic lepšího než mi ještě dát prácu po jednom kolegovi.
Někdy mám pocit že se z toho asi po… :cert:
A to pak ještě remcají že furt nejsem v práci no bodejď když jdu jednou za měsíc na KO k gyndařovi a krom toho sem od září měla volno jen 3 dny o vánocích a na screen
Ale mě štvat nebudou taky můžu ze dne na den jít na nemocenskou dr. čeká jen až řeknu že už toho mám v práci moc
A jak mě naserou tak jim neprodám ani cihlu :mrgreen: (taky mám své oblíbené filmy jako Pajka :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
15.1.10 10:18

Káji,budeš to mít dnes náročny.A vše nastřízlivo,nakopne tě ale to tvé štěstí pod srdcem.Tak určo to bude super,já svatbu v létě a žádnou svicu jsem neprožívala nedělala,ale žádná z mých kamarádek nikdy asi jsme divnej ročník 77.

Mě jak dělala teĎ v ut.ten růžovej ultz,tak poslouchal rytmus srdíčka,tak možná to považuje za echo,co já vím,nikam mě nikdo neposlal,jen sceen že o.k. tak asi o.k. vše pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
15.1.10 10:20

Super Káji,pořád machrujou a hajzl maj na chodbě viď!!!Šak jich nepotřebujem!Ale moh jet s námi Kája,škoda doktore.

Pojede Karolínka,když né Kája,v tom mám asi jasno,když Kája tak Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 10:25

jj a Pelíšky to taky můžu a taky „Pažoute, ty mi šoustáš dceru“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
15.1.10 10:32

Krásné dopoledne holky,já vstávám každý den o třičtvrtě na 7,dohlížím na odchod dcery do školy.To víte,puberta :roll: Manža pak odved synátora do školky.Já uělala úklid po všech co odešli,a pak už jen péče o nás.Krásně a vydatně jsme se napapaly,ovšem ne zdravě :lol: A teď jsem si početla.Chození do práce vám nezávidím,ale byt pořád doma taky nic moc.Nuda :wink:
Holky,nevíte o nějaké solidní práci,kterou jde provozovat doma?

Kaji,tak už ti nastal váš velký den.Zkus si odpočnout,abys večer chvíli vydržela :-P
přeji ti ať se vám to vydaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
15.1.10 11:17

Ahojky holky, jé já mám obrovskou radost! Manža našel CD s fotkama z naší svatby, tak už je snad necháme konečně vyvolat! :mrgreen: :srdce: Dneska přijel z práce dřív, odpo má firemní žranici. Jé já mám radost z těch fotek!!! Po skoro dvouch letech už je musíme nechat vyvolat, jsme ostudy :oops: Jednu fotečku sem dám, ať se nám můžete zasmát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
15.1.10 11:34

Dobre rano, i kdyz u vas uz skoro poledne, co? :mrgreen:

Pajko, ty si tady byla v 6,40 to je u nas 5,40. To zrovna muj odjizdel do prace, zachumlal me do periny a ja spokojene usnula a vzbudila jsem se az v 9,45, coz je u vas 10,45. Zrovna snidam, toust namazanym mamincinym merunkovo-vanilkovym dzemem a k tomu sipkovy caj.Mnam. Ale dneska uz jsem pilna jako vcelka, uz mam skoro vypranou pracku!

Pritel byl vcera nejakej rozneznelej, porad se chtel tulit a porad mi hladil brisko. Dneska rano se po telefonu na mimi ptal, jestli je hodne :oops: no a az prijde z prace, tak me vezme do Mothercare - obrovsky obchod s mimi vecima.

Napadlo me, ze kdyby jste neco nekdy chteli z UK, tak dejte vedet, klidne koupim a poslu, kdyz mi teda slibite, ze mi to zaplatite :-) Dala bych vam pak ucet na mamku (sporitelna). Ja v pondeli posilala do CR svetr pro kamosku, stalo me to 2libry (cca 57Kc) a ve stredu rano uz mi volala, ze to ma doma. Treba kamosce kupuji na mimi veci, 7 krasnych bodycek za 4 libry (196Kc) I kdyz tu mame drahe bydleni, tak si nemuzu vynachvalit ceny obleceni a hlavne pro prcky. A taky ta kvalita! Jsem rikala, ze bych si mela udelat svuj vlastni mimi bazar :wink: Nebot kdyz se obcas mrknu, co tam holky prodavaji a kolik za to chteji :zed: No hrabou na tom pekne. Kdyby jste mely zajem o seznam www stranek, tak ho tady hodim a muzete koukat. I treba hracky tady mame hodne levnejsi. Dokonce i takove veci jako jsou plinky a ubrousky (nemuzu porovnat, ale kdyz za mnou priletela kamoska, tak se divila, ze ubrousky stoji jen 28-38 Kc na nase.)

Jinak zdravim novou tehulku.

Kajjko: V kolik dneska mas tu svicu? A co tam budes pit? :twisted: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí