Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
15.1.10 12:27

Já se vdávala vloni 14. listopadu :-) Včera to byly dva měsíce :-D Jinak nám se mimi narodí skoro na výročí dvou let, co jsme spolu. Jak dlouho jste spolu vy, Res? Jinak o dalším manželství jsem, po předchozí zkušenosti, nijak zvlášť nepřemýšelela, ale manžel o tom před tím dost často mluvil a když jsem přišla s tím, že jsem těhu, tak hned jestli si ho vezmu :hug: tak jsem tedy nakonec kývla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.1.10 12:29

Kaji, my žádnou svícu nedělali, ale ty si to určitě užij. Jen se šetři. Vinný střik je snad ok. Já na Silvestra zkoušela nealko šampus a nebyl moc dobrý :-( zůstala bych u toho střiku :wink:
Tý jo, taky se vám to blíží, už za týden, vid? To bude paráda, uvidíš. Musíš nám sem pak dát nějakou fotečku, ať se můžeme pokochat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 12:31

holky mě asi klepne teď sem slyšela spředpověď počasí na příští týden a prej má zase dost sněžit 8-o jestli my se z těch našich kotěhůlek nedostanem na radnicu to bude mazec! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
15.1.10 12:32

Káji já buď kapku vína nebo střik nebo jednoho čerňáka na prsa no to teď ani nepotřebuji,ale je sladší jak normální pivo a líp se mi po něm tráví.

Evi vím,že se už tady někdo ptal,nevím jaká je ale odpověď,ten Dominiček na první straně a příběh je tvůj???Já jen že jsem to měla podobný s G.odteklá plodovka,10dní na porodní sále mě kryli antib.ať nedostanu infekci,čekali ať ještě doroste,nevěděla že můžeš být tak dlouho bez vody,ale ta se pořád dotváří a odtékala průběžně,pak řekli že G má už 2500g tak začali vyvolávat,dva dny stah za stahem bez jídla,šíleny,brečel prosila o císař,pořád jen chodili rýpali do mě a říkali na čtvrt prstu,prostě nic,tak nakonec udělali slavnostně císař,už mi bylo jedno všechno,jen chtěla uspat ať už spím a nic necítím.
Teď chci určo rodit normálně,strašně bych to chtěla zažít.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 12:38

no já čerňáka taky nepotřebuju :mrgreen: a můj je z toho nadšený
no dala bych si ho ale to není na popíjení na celej večer zvětralej není dobrej :poblion:
no mamka říkala že mi seženo to těhotenský víno ale nevím co to je prej na svatbu :wink: je tam prej jen nepatrný množství alkoholu
neslyšely ste o tom některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
15.1.10 12:41

Kurnik, chvilu tady nejsem a abych zase docitala takovy romany :mrgreen:

Jdu povesit pradlo. Pokud chcete nejake tehu obleceni, tak jeste porad ma par kousku next, jak jsem uz psala, rifle od 12-15 liber.

je to www.next.co.uk

Na prave strane je cervenym sales a pak si vyberte maternity.

Velikosti:
UK - CR
20 - 48
18 - 46
16 - 44
14 - 42
12 - 40

Potom na nekterych maji jeste ruzne delky nohavic.

Problem asi bude s tim, kdyz vam to nebude. Nebot normalni obchody maji lhutu na vraceni 28 dni, pokud zachovate cedulky a je to nenosene, ale ted ctu na dodaku od Nextu, ze maji pouze 10 dni :cry: No jedine to risknout a kdyz vam to nebude, tak prodat a mozna na tom jeste vydelate :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
15.1.10 12:41

Kájí já měla na silvestra od mattoni to jejich mochito a jakože víno,pěknej hnus,není to to ani to,ale jak měli to negroni,už to není bo limitované edice bo co,tak to byl supr bavorák,úplně přesně ta chuť,člověk by se z toho snad i opil,jenže je to mattoni light že.Prý ještě někde výprodej,kdybych to oběvila vykoupím sklady,bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
15.1.10 12:48

Kdyz jsme u tech fotek pro zasmani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.1.10 12:51

Ahoj holky,
vy máte tak krásný fotečky 8-o

Res, a co mám říkat já? Jsme manželé 4,5 roku a fotky pořád nemáme (akorát pár, co nám dělal oficiální fotograf při obřadu), ale rodiče nějak nezvládli nám vypálit fotky, co dělali oni a nevím, jestli je ještě mají :oops: Zrovna nedávno jsme se o tom bavili s manžou.

A já vám tak závidím, že už skoro všechny víte, co čekáte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.1.10 12:52

A mám dneska KOPR 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 12:52

Verčo ta je suprová :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
15.1.10 12:53

ahojky,

jéé vy jste byly krásné nevěsty!!!

verčo - next za tyhle ceny je úžasný a jsi moc hodná. Ale vážně si to ještě rozmysli! Možná bychom se mohli domluvit Pražandy a okolí a jestli je vás i někde jinde víc u sebe a nechat si poslat jeden balík a už si to rozebereme pak sami, aby verča toho neměla tolik. Já to tady nové odmítám kupovat, protože rostou rychle, takže se to neuností. Kupuji už bazarové a furt suepr.

gratulace zuzlíkovi k chlapečkovi!! (teda snad jsem nepomotola jména)

kajjko - užij si hezky oslavu. Já si občas dám decku cinzana nebo 2 decky vína. Vůbec to nevadí

tak všem hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
15.1.10 12:54

Veru, já už tam ty slevy nikde nevidím :-(
A to sem je tam viděla tehdy,když si to sem dávala porvně! :nevim:

Pěkné fotečky, moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
15.1.10 13:09

Abinta

Jee, tak oni to zmenili, ale porad tam jsou tehu obleceni tri stranky, jen velikosti jsou jen nektere.

Takze na prave strane je Offers, Na levo v tabulce vybrat department Womenswear a Product Category: Maternity.

Jinak pokud budete neco chtit, tak posilat na email, at si to muzu rovnou vytisknout, napsat adresu a do predmetu dejte svoji prezdivku (moc vas jmenem neznam)

Jeste mrknu jestli nekde najdu cenik posty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
15.1.10 13:15

Jak obcas na neco tady nadavam, tak spoustu veci fakt miluji! Normalne ja si ty balicky budu moci posilat z domova, jen si pres jejich stranky vytisknu a zaplatim postovne, nalepim a cau ma mano! :dance: No to je servis!

Minuly tyden mi prisla ctecka na bankovni kartu, takze si otevru internetove bankovnictvi, vsunu kartu a muzu si platit ucty a nemusim do banky nebo neco zdlouhave vypisovat a HLAVNE, protoze mam ctectu, tak je tam mensi riziko, abych nekomu dala sve udaje. Za chvilku si tady budu sama schvalovat vysi pujcky nebo hypoteky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí