Poradna duly
Jana Čurdová
Já se vdávala vloni 14. listopadu
Včera to byly dva měsíce
Jinak nám se mimi narodí skoro na výročí dvou let, co jsme spolu. Jak dlouho jste spolu vy, Res? Jinak o dalším manželství jsem, po předchozí zkušenosti, nijak zvlášť nepřemýšelela, ale manžel o tom před tím dost často mluvil a když jsem přišla s tím, že jsem těhu, tak hned jestli si ho vezmu
tak jsem tedy nakonec kývla ![]()
Kaji, my žádnou svícu nedělali, ale ty si to určitě užij. Jen se šetři. Vinný střik je snad ok. Já na Silvestra zkoušela nealko šampus a nebyl moc dobrý
zůstala bych u toho střiku ![]()
Tý jo, taky se vám to blíží, už za týden, vid? To bude paráda, uvidíš. Musíš nám sem pak dát nějakou fotečku, ať se můžeme pokochat ![]()
holky mě asi klepne teď sem slyšela spředpověď počasí na příští týden a prej má zase dost sněžit
jestli my se z těch našich kotěhůlek nedostanem na radnicu to bude mazec! ![]()
Káji já buď kapku vína nebo střik nebo jednoho čerňáka na prsa no to teď ani nepotřebuji,ale je sladší jak normální pivo a líp se mi po něm tráví.
Evi vím,že se už tady někdo ptal,nevím jaká je ale odpověď,ten Dominiček na první straně a příběh je tvůj???Já jen že jsem to měla podobný s G.odteklá plodovka,10dní na porodní sále mě kryli antib.ať nedostanu infekci,čekali ať ještě doroste,nevěděla že můžeš být tak dlouho bez vody,ale ta se pořád dotváří a odtékala průběžně,pak řekli že G má už 2500g tak začali vyvolávat,dva dny stah za stahem bez jídla,šíleny,brečel prosila o císař,pořád jen chodili rýpali do mě a říkali na čtvrt prstu,prostě nic,tak nakonec udělali slavnostně císař,už mi bylo jedno všechno,jen chtěla uspat ať už spím a nic necítím.
Teď chci určo rodit normálně,strašně bych to chtěla zažít.pa
no já čerňáka taky nepotřebuju
a můj je z toho nadšený
no dala bych si ho ale to není na popíjení na celej večer zvětralej není dobrej ![]()
no mamka říkala že mi seženo to těhotenský víno ale nevím co to je prej na svatbu
je tam prej jen nepatrný množství alkoholu
neslyšely ste o tom některá?
Kurnik, chvilu tady nejsem a abych zase docitala takovy romany ![]()
Jdu povesit pradlo. Pokud chcete nejake tehu obleceni, tak jeste porad ma par kousku next, jak jsem uz psala, rifle od 12-15 liber.
je to www.next.co.uk
Na prave strane je cervenym sales a pak si vyberte maternity.
Velikosti:
UK - CR
20 - 48
18 - 46
16 - 44
14 - 42
12 - 40
Potom na nekterych maji jeste ruzne delky nohavic.
Problem asi bude s tim, kdyz vam to nebude. Nebot normalni obchody maji lhutu na vraceni 28 dni, pokud zachovate cedulky a je to nenosene, ale ted ctu na dodaku od Nextu, ze maji pouze 10 dni
No jedine to risknout a kdyz vam to nebude, tak prodat a mozna na tom jeste vydelate ![]()
Kájí já měla na silvestra od mattoni to jejich mochito a jakože víno,pěknej hnus,není to to ani to,ale jak měli to negroni,už to není bo limitované edice bo co,tak to byl supr bavorák,úplně přesně ta chuť,člověk by se z toho snad i opil,jenže je to mattoni light že.Prý ještě někde výprodej,kdybych to oběvila vykoupím sklady,bylo to super.
Ahoj holky,
vy máte tak krásný fotečky ![]()
Res, a co mám říkat já? Jsme manželé 4,5 roku a fotky pořád nemáme (akorát pár, co nám dělal oficiální fotograf při obřadu), ale rodiče nějak nezvládli nám vypálit fotky, co dělali oni a nevím, jestli je ještě mají
Zrovna nedávno jsme se o tom bavili s manžou.
A já vám tak závidím, že už skoro všechny víte, co čekáte ![]()
ahojky,
jéé vy jste byly krásné nevěsty!!!
verčo - next za tyhle ceny je úžasný a jsi moc hodná. Ale vážně si to ještě rozmysli! Možná bychom se mohli domluvit Pražandy a okolí a jestli je vás i někde jinde víc u sebe a nechat si poslat jeden balík a už si to rozebereme pak sami, aby verča toho neměla tolik. Já to tady nové odmítám kupovat, protože rostou rychle, takže se to neuností. Kupuji už bazarové a furt suepr.
gratulace zuzlíkovi k chlapečkovi!! (teda snad jsem nepomotola jména)
kajjko - užij si hezky oslavu. Já si občas dám decku cinzana nebo 2 decky vína. Vůbec to nevadí
tak všem hezký den
Veru, já už tam ty slevy nikde nevidím ![]()
A to sem je tam viděla tehdy,když si to sem dávala porvně! ![]()
Pěkné fotečky, moc!
Abinta
Jee, tak oni to zmenili, ale porad tam jsou tehu obleceni tri stranky, jen velikosti jsou jen nektere.
Takze na prave strane je Offers, Na levo v tabulce vybrat department Womenswear a Product Category: Maternity.
Jinak pokud budete neco chtit, tak posilat na email, at si to muzu rovnou vytisknout, napsat adresu a do predmetu dejte svoji prezdivku (moc vas jmenem neznam)
Jeste mrknu jestli nekde najdu cenik posty…
Jak obcas na neco tady nadavam, tak spoustu veci fakt miluji! Normalne ja si ty balicky budu moci posilat z domova, jen si pres jejich stranky vytisknu a zaplatim postovne, nalepim a cau ma mano!
No to je servis!
Minuly tyden mi prisla ctecka na bankovni kartu, takze si otevru internetove bankovnictvi, vsunu kartu a muzu si platit ucty a nemusim do banky nebo neco zdlouhave vypisovat a HLAVNE, protoze mam ctectu, tak je tam mensi riziko, abych nekomu dala sve udaje. Za chvilku si tady budu sama schvalovat vysi pujcky nebo hypoteky ![]()