Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré „ráno“ holky, Plzeň už je taky vzhůru ![]()
Paju, no já se řízla nožem xkrát, ale pravda, že ještě ne příborákem, to jsi šikulka
Hlavně, aby to dobře srostlo a nebolelo tě to!
Manža jednou v lese, když jsme byli na houbách upadl na nůž, když skákal přes potůček přes kluzký kameny. Rozřízl si palec tak, že měl 4 vnitřní stehy a 3 vnější. Ten ale dělal vyloženě kraviny, páč si s tím nožem celou dobu hrál, až si dohrál a skončil na šití v nemocnici. No krve jak z vola.
My jsme o víkendu s přáteli spojili počítače a hráli jsme po síti jednu hru, no to byla sranda a těch emocí! Řvali tak, že mi vzbudili mimčo a to o sobě dalo pěkně znát ![]()
Veru a Leni, snad vás ty bolesti břicha a styd. kosti brzy přejdou, ale taky bych to radši probrala s doktorem! Jistota je jistota…
Ahojky Res
a co ste to hráli, podle zážitků to muselo bejt super ![]()
ahojky holčiny, hezké dopoledne, tak mě teď napadlo, chystáte se některá na 3D/4D ultrazvuk? A pokud ano, tak kam? Máte nějaký tip tady v Praze?
Tak jsem zpátky z převazu,vypadá to dobře,prý se to možná chytne,ale hlavně žádnej zánět tak nemusím antib.Res já bodných a sečných ran x komrdsát,v kuchyni pořád teček krev,tohle byl ale mazec poněkud více sečný,a příborák??to víš,kvalita z Ikei za rozumnu cenu. ![]()
Kajji, hráli jsme jednu takovou „uklidňující“ hru - Call of Duty5 World at War
Ta mě hrozně baví a včera jsem to klukům nandala, tak jsem si to hezky vychutnala
Po Vánocích jsme to o svátcích hráli furt a teď jsme si dalo opáčko a paráda ![]()
Paju, no alespoň máte kvalitní příbor, s tím naším je problém upižlat i hranolku ![]()
Jinak u nás od včerejška taje, dneska teploty +6°C a venku brečka, super
Už máme vymalovanej obýváček, položenou plovoučku a schází nám už jenom lišty, ty budou snad zítra, tak budeme moct začít bydlet i v obýváku ![]()
Ahoj maminky,
můžu se k vám přidat, vím, že už to tady máte rozjeté, ale objevila jsem vás až včera:o)
Taky čekám červňátko 010:o) je mi 30, jsem z Prahy a doma už mám raubíře srpen 2007. ![]()
Rozy vítej mezi nás
![]()
máte krásnýho klučinu (podle fotky) ![]()
rozjetý to teda sme
![]()
Ahoj Rozi,výtám tě,rozjeté jasné,ale přibržďujeme,nezastavujeme…
Krásnéj kluk,jojo taky budu mít když vše doroste jak má ![]()
Sněží a sněží tady v Olmiku,to zas bude házení lopatou a pak klepání se s kamarádm magnéskem v posteli ![]()
jj Paji taky nám tu sněží jako o závod
holky já už vidím v sobotu tu kalamitu včera se mi o tom i zdálo no hrůza : kolona napentelných aut zaseklá v Soběsuckým kopci a dupali sme pěšky no děs!
pak se ráno probudím a venku zase padá sem myslela že mě vomejou! ![]()
Kájo to bude teprv romantika,takovou svatbu nemá jen tak někdo,bude to super tak nebo tak,budete mít nač vzpomínat.Já měla svajbu v létě na Bouzově,byla to paráda,moc krásný fotky i video,ale takové zimní fotky,to bude teprv něco!!!! ![]()
holky díky
.
Tak držím palce, at všechno správně doroste:o))
u nás se teď doufá (manžel), že právě tam cosi nedoroste:o))) strašně by chtěl holku a na každý UZ jde se strachem, aby tam „něco“ nezahlédl:o)
Tak uvidíme, zda se taky trochu rozjedu
, jsem pořád totální chcípáček a nelepší se to. ![]()
já se vdávala ted v listopadu, jak pořád lilo a byla kosa a dopadlo to výborně:o)
tak držím palce a hodně štěstí ![]()
Chápu Rozy chápu tvého pána,já každej ULTZ s hrůzou soustředím zas jen mezi…jestli dorostl bo ne,hrozné mlácení srdce vždy,uvidíme 29.1.jestli doroste,jestli ne,začnu se těšit na Karolínku a mohl to být Karel,chtěla toho Gottáka trochu podpořit,tak uvidíme jestli bude ![]()
Rozy díky ![]()
Paji snad ti to vyjde když si toho klučinu tak moc přejete ![]()
my už se taky nemůžem dočkat ![]()
Ahojky, vítám tě, Rozy
Máte krásného klučíka!
Nám dorostlo až moc
Manžel chtěl holku, tak bude mít zase kluka. Ale moje první, takže radost veliká. Hlavně, že je vše ok.
Napiš naší správkyni tabulky Res (Resaraně), aby tě do ní přidala, ať víme kdy máš TP, kontrol a tak
Je nás tu už vážně dost, tak at máme přehled
Odkaz na tabulku najdeš u ní v podpisu.
Ty jsi z Prahy? Odkud přesně? Já Praha-západ Třebotov. Ve čtvrtek chystáme Pražandy sraz. Na Andělu v jedné kavárně, tak se můžeš připojit, bude to určitě moc fajn.
Zatím se mějte a opatrujte se
![]()