Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4846
15.1.10 13:55

Ahoj všem,

máte všechny krásné fotečky… My jich máme jenom pár z radnice a od foťáka. My se brali v dubnu před osmi lety a ještě nám celý den pršelo… Na radnici jsme jeli jenom my dva a svědci, pak se udělala u našich malá oslava pro nejbližší rodinu. Ostatním jsme pak rozeslali oznámení, že jsme byli oddáni. My si ten náš den D nechtěli kazit „cizími“ lidmi a bylo to super, jenom babičky trošku mrzelo, že nebyly na radnici…, ale přežily to :lol:

Jak jste psaly o těch znameních, na to se budu muset juknout. Já jsem beran a Petr lev, takže jsme oba takoví trošičku ohniví :lol: , ale je to pohoda. Jsem zvědavá, jak se k nám bude hodit ten blíženec, toho v rodině vůbec nemáme.

Res - nebyla ses náhodou podívat v prodejně Superbaby na Rokycanské u Tesca? Nějak mě všichni zrazují, že tam nemám jezdit… Neochotné prodavačky, delší dodací lhůty, než uvádějí a docela problém s reklamacemi zboží… Jenom bych chtěla slyšet názor taky od někoho jiného. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
15.1.10 14:00

Nakupy:

Tak posledni info,at porad nezaplacavam diskuzi. Velikosti jsou nextu jsou na http://help.next.co.uk/Section.aspx?…

Jinak jak uz jsem psala, objednavky piste na email (v.kuzelova@yahoo.co.uk) do predmetu dejte svoji prezdivku.

Nechci na vas vydelavat, ale taky se nechci dostat do minusu. Next si pocita £3.95 za postovne ke me domu. Pokud to bude mozne, tak se budu snazit objednat vic veci najednou, ale treba ty slevy se rychle vyprodavaji. Takze radeji bych cekani neriskovala. Co se tyce postovneho do CR, tak presne vedet nebudu, rifle jsou tezsi nez svetr, proto bych pockala a sumu vam napsala az to poslu (verim vam! :wink: )
No a taky bych se chtela domluvit na fixnim kurzu libry, mrkla jsem se na seznam, je tam prumer 29,24 Kč, tak bych to zarovnala na tech 29. A to fixne, at nemusim prepocitavat kazdou objednavku, podle toho, ktery den byla objednana.

No a platbu bych pak prosila na CR ucet (sporitelna), udaje pak poslu (snad me mamka nezabije!)

Pokud mate skype, tak jsem tam jako webparazit (jak jinak, ze¨) nebo ICQ 176640227.

PS: Maxi, tvoji uz mam, ale nevedela jsi o tom postovnem, tak mi prosimte dej vedet, jestli to mam objednat a ja to hned natukam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
15.1.10 14:10

Ahoj holky,
Veru, jsi moc hodná, že jsi ochotná nám objednat a poslat věci z Nextu, já jsem slyšela o cenách a vůbec oblečcích v Anglii jen samé superlativy, takže až budem vědět pohlaví, tak bych se na tebe určitě taky obrátila.

Jinak koukám, že řešíte svatby, máte nádherné fotečky, taky něco vložím. Brali jsme se loni 15. srpna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
15.1.10 14:11

ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
15.1.10 14:11

a jedna černobílá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
15.1.10 14:13

Tak jsem to tu zahltila…Kajko, užij si pořádně svícu a doufám, že jsme tě těmi fotkami aspoň trochu příjemně naladily. A s počasím si nedělej starosti, i když bude sněžit, určitě to bude super a všechno klapne na jedničku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 14:15

Leni povzbudit sem potřebovala :hug:
fotečky máte krásný, jé já už se tak těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 14:18

ty fotečky sou super inspirace přemýšlela sem co s vlasama a mám kytku z vínových růží a Leni ten melírek cos měla vypadá super asi koupím jen něco jednorázovýho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
15.1.10 14:30

tak holky já mizím tak hezkej víkend mrknu sem až v sobotu papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
15.1.10 14:36

Jéé, Leni, krásný fotečky. Byli jste úžasně sladěný! Krása! Já to říkám furt, vdávala bych se snad znovu :-P A kde jste to měli? Prostředí vypadá moc hezky.
Kaji, určitě si to užiješ. S počasím to dobře dopadne a den bude jen váš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.1.10 14:57

Kájo, já jsem ten výraz Svíce nikdy neslyšela. To je asi něco jako rozlučka? Proč se tomu říká svíce?
Marti, já ve ČT můžu perfektně, pondělí a úterý to mám trochu komplikaci. Takže klučík jo? to ti závidím a moc gratuluju!
Pajuš, to jsi teda fakt hrozný porod. Snad to teď vyjde už lépe. Já když občas čtu ty články o porodech, tak si říkám, že jsem měla porod dobrý, ale tenkrát mi to stejně přišlo jako nejstrašnější půl den života :-? takže se už teď hrozně bojím :-(
Veru, ty jsi úplně zlatá, že jsi tak ochotná poslat nám ty věcičky! Já byla včera v obchodě tady v Praze s těhu módou a za úplně hnusný tesilky tam chtěli 1590 Kč! jsem byla fakt úplně zhnusená. za tyhle peníze si koupím luxusní kalhoty. Nevím kam chodí na ty ceny těhu oblečení, je to zlodějna. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
15.1.10 15:23

Tak jsem zpět. Jsem jela s manžou do Třemošný na tu jejich firemní žranici, abych pak nazpátek odvezla auto. Večer jsem ráda, že pro něj za tmy nemusím (přijede pro něj můj táta), nemusela bych tam trefit :mrgreen:

Petrro, já tam s manžou ještě nebyla, ale chystáme se na kukandu. Nic jsem o tom neslyšela, ale jsem ráda, že vím, že si mam dát bacha! Přemýšlela jsem, že bych ty prodavačky zneužila o informace a nechala si to všechno ukázat a odzkoušet a pak bych se to pokusila najít levnějš na netu :twisted:

Lucim, já se akorát chtěla taky zeptat, co je to ta svíce, taky to neznám :nevim: Taky mě napadla rozlučka. My jí vůbec neměli.

Ještě přidám jednu fotečku ze svatby, tentokrát psí. Hrozně se mi líbí, jak tam skoro všichni čoklíci koukají na své páníčky :huban: Naše Renuška je mezi náma. Bylo to úplně úžasný, když jsme vycházeli z radnice, tak kamarádi ze cvičáku udělali uličku a jak jsme vyšli, tak psi začali štěkat. To bylo úúúžasný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
15.1.10 15:28

Leni, nádherný fotečky!!! Jste se brali na nějakém zámku? Teda vám všem to tak sekne :hug: Sladili jste se opravdu moc hezky!

Jinak my právě nemáme vyvolaný ty fotky od profifoťáka :oops: My vlastně nemáme vyvolanou ani jednu fotku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.1.10 15:57

Ahojky holky, teď jsem dočetla jen dnešní příspěvky, vy jste ale ukecané baby!!! :lol: Ten zbytek možná později nebo už se na to … to. :lol:

Jo a děkuju za reakce k našemu klučíkovi. A ještě jsem chtěla napsat, že to při včerejším velkém utz vypadalo, že dr. to echo dělá zároveň… Tak jsem zvědavá, co budete absolvovat vy, jestli to bylo obdobné nebo ne. Mám i něco ve zprávě…

Nestihla jsem Kajce popřát, ať si dnešní večer pořádně užije. Už se těším na zážitky. Pojem svíca taky neznám. :oops:

No a holky, asi se shodneme, že každá nevěsta je prostě krásná… Strašně moc Vám to všem sluší!!!! A Veru ta kovbojská fotka je faaaakt sexy!!!! Taky přidávám svou troškou do mlýna: http://www.beremese.cz/album/album.php?…

Veru jsi zlatá, děkujeme za nabídku, taky na to mrknu a kdyby něco, přidám se k holkám. Škoda, že u nás není takový výběr a za ty ceny… :-? Ale zase každá země má svá pro i proti a já bych už ČR neměnila. V Irsku jsem byla krátkodobě jako au-pair a stačilo mi to, já miluju sluníčko a teploučko, takže by se mi tam u Vás stýskalo… Ale Ty jsi tam našla své štěstí, takže se nedivím, že ses tam usadila. Plánujete tam zůstat natrvalo nebo zvažujete i přesun do ČR? To by se asi partnerovi nelíbilo, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
15.1.10 15:59

Ahojky holky,
dnes jste se ale rozepsali, vůbec vás nestíhám dočítat!
Kaji, hezky si užij rozlučku! Já co teda piju je jen víno, to jsem pila i na Silvestru. Jinak my jsme rozlučku neměli. Já jsem o víkendech pomáhala péct cukroví. Jinak jsem se vdávala loni 27.6.
Co se týká znamení, tak já jsem lev a můj manžel je rak, takže jsme oba dva letní znamení. Raci jsou opravdu rodinní a klidní typy. Kolikrát už přede mnou musel ustoupit, chudák. Jsem strašně tvrdohlavá. No a malý by měl být blíženec a toho jsem se obávala. Nikdy jsem nechtěla mít blížence a už ho budu mít. Chtěla jsem spíš toho raka.
Zuzlík,Marti: gratuluji k ultrazvuku a taky k chlapečkovi!
Marci: velká gratulace k holčičce!
A samozřejmě vítám novou těhulku Terku!
Teri: mě doktorka taky nedělá ultrazvuk při každé kontrole. Naposledy jsem mimi viděla 8.12., ale teď v úterý jdu na ten velkej ultrazvuk, tak ho zas uvidím. Už se moc těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí