Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky Paji ![]()
no my sme si s mojim řekli ať nám chůvičky koupí můj brácha se švagrovou svat.darem a další nezbytnosti půjdem nakupovat po svatbě
Jen přemýšlím jestli koupit vaničku nebo ten kýblík hodně holek si ho chválí ![]()
KÁJI JÁ BYCH NEMĚLA NIC,ALE CHŮVIČKY SE CHTĚLA ZBAVIT MANŽELKA OD BÝVALÉHO,(TAŤKA GÁBI) A NECHALA MI JE I S AUTOSEDAČKOU JAK NOVOU ZA PŮLKU,TAK JSEM DO TOHO SKOČILA NEVÁHALA,CHUVIČKY URČO SUPROVÁ VĚC V BARÁKU NA DVORKU,POŘÁD NEMUSÍM LÍTAT NOHORU KONTROLOVAT.UŽ JSME JE ZKOUŠELI S MANŽOU VOLAL MI ZE STODOLI JAK CHYSTAL DŘEVO A SUPER.ALE TEĎ JAK MÁM TU KOMODU A JE TO KAM PĚKNĚ SKLÁDAT,TAK SI URČO RADOST ZAČNU DĚLAT ![]()
MOŽNÁ UŽ CÍTILA KÁJU,ALE ZE ZAČÁTKU ASI TĚŽKO ŘÍCT 100% ŽE TO JE ONO,JÁ MYSLÍM ŽE JO,ALE MANŽOVI ZATÍM NEŘÍKALA,TEN SE KLEPE AŽ TO BUDE UŽ CÍTIT A TO SI JEŠTĚ POČKÁ.VČERA SVĚTE DIV SE I MLADÁ POSLOUCHALA BŘÍŠKO A MÁLEM OHLUCHLA,MĚLI JSME ZELÍ…
![]()
KYBLÍK JSEM SLYŠELA,ALE NEVÍM,JSEM ZVYKLÁ NA VANENKU,JE MALIČKA TVAROVANÁ,ALE KYBLÍK NEVÍM,ASI SUPER,ALE JÁ HO MÍT NEBUDU,MUSÍM ROZUMNĚ,VŠE MÍT NEMŮŽEM.PA
je to fakt všechno je drahý taky sme sepsali seznam a vyškrtali co nebudem nutně potřebovat jinak by nás to zruinovalo
já sem skromná nemusím mít všechno a než pro sebe to radši pro mimčo a mojeho sou to moje zlatíčka ![]()
Bré ránko,
taky zvažuju kyblík. Nemám ani vaničku ani kyblík, tak přemýšlím.
S chůvičkami nevím, jak to vyřešíme. Máme blbě dělaný barák, takže máme problém i se signálem na mobil, natož s chůvičkami (sousedi mají vyzkoušeno několi druhů). Nakonec možná koupíme webkameru. (neptejte se, jak to funguje, v tomhle spoléhám na manžu) ![]()
Jinak ještě že jsem teď byla doma, jinak už bych nakupovala hafo a hafo. I když zas nákupy přes internet ![]()
Manža chce autosedačku Land Rover (jeho srdcové auto
) a prý to finančně vychází na stejno s !obyčejnými" autosedačkami, tak uvidíme.
A včera jsem koukala na Aukru na těhotenské kalhoty a sukně a fakt si zkusím aspoň sukni doma ušít. Jednu džínovou jsem teď koupila z druhé ruky asi za dvě stovky a vypadá, že to na ušití nebude zas tak náročné, pokud seženu vhodnou elastickou látku na bříško. Tak vám pak řeknu, jak to dopadlo. (ale mně to trvá všechno dlouho, tak snad to během těhotenství stihnu
)
no my sme na bytě a prej nám chůvičky budou na prd, prej na ně budem chytat úplně všechno z celýho sídláku tak nevím ![]()
Ahoj holky, při pondělku zdravím a přeju příjemný start do nového týdne. ![]()
Tak já jsem byla úspěšně včera i dnes na velké, ale bolest břicha neustupuje, pořád mám pocit, že mi do něj někdo zašil kamení. Jsem z toho pěkně nervní, když nevím, co se děje. No nic, jdu pracovat, kupí se mi tu písemky. Hezký den ![]()
Hezke rano,
moni.cz tak mam za sebou jednu probdenou noc. Ani jsem se nemohla otocit z boku na bok, roztahnou ci pohnout nohy, bolest az hruza! Vzdyt ja pomalu nemuzu ani chodit! Jsem jako rozcapena kacena. No potes, jestli to neprestane, tak se z toho zblaznim
Taky me bolel pekne podbrisek, ach jo. Jinak zahu znam moc dobre. Zatim mi pomaha hrnicek mlicka, ale nekdy je to fakt hnus fialovej!
Dobré ránko všem ![]()
Kaji, je fajn, že sis to užila. Tý jo, už se vám to blíží kvapem. V pátek asi budeš mít volno, ne? Dívala jsem se na předpověď a v sobotu se to má trochu vylepšit, tak to snad nebude tak hrozné a dorazíte na radnici včas
Já si dnes do práce musela půjčit manželovo auto, páč tím svým bych zůstala za vraty. Opět nám neprotáhli silnici a 14 dní nevyvezli popelnice, takže se chystám volat starostovi
Držte palce, to bude sranda ![]()
Jinak náš mrňousek na mě stále víc a víc zkouší hodiny karate a včera jsem opět dostala zabrat.
Leni, s tím břichem plným kamením to mám taky tak. Vždycky jeden den dva klid a pak jeden dva dny mě bolí, mám ho takový tvrdý. Dr mi ale říkala, že je to zatím ok, takže magnezko jsem zatím nebrala, ale asi to zkusím, protože mám problém si dojít na velkou, tak to třeba pomůže i na to.
Paji, foukám bolístku
a doufám, že i Hesi už je lépe a krček nebolí. ![]()
Veru, užij si taťku. Neboj, my tě mezitím kdy tu nebudeš zahrneme emaily. A s těmi 30 Kč za GBP určitě počítej ![]()
Holky Pražandy, už se moc těším na srazík. Počítám s tím čtvrtkem. Já pojedu autem (teda doufám, že do té doby nám protáhnou ulici) z Hostivice a zpět po Strakonické směr Praha - západ, tak kdyby chtěl někdo taky svézt, tak jsem k dispozici. Jinak mi, prosím, připomeňte jméno té kavárny, jsem sklerotická baba ![]()
Jinak kyblík vyzkoušela moje ségra a byla s tím moc spokojená. Ale malej se tam vešel asi první 2 - 3 měsíce (jenže při narození měl 2,20 kg). My nemáme ani vaničku, koupili jsme takové to lehátko do vany, tak snad si nezničím záda.
Veru, to je divný, že tě to takhle hodně bolí. Zkus zavolat dr. nic za to nedáš a třeba poradí co s tím.
Mě naštěstí stydká kost nebolí, ale spíš mívám občas křeče a napíná se mi bříško až mám pocit, že praskne. Ale dr říkala, že je to ok… Jenže tohle je něco jiného, tak pro svůj klid se raději zeptej doktora.
Veri,ségra to měla teď přes víkend,úplně skučela,taky jediná rada byla magnésko,tak nevím.Jo a objed.jsem se do Olmika na 3D ultr.vím že se chystáš taky,tak mi řekli že nej mezi 25-26týdnem,jdu 9.3.2010 a stojí to 650Kč.Můžu tě objednat jestli chceš,jen řekni kdy asi a jestli dojedeš,jméno celé a v období toho 25-26t.
Chůvička snad nepotřebují nějaký zvlᚍ signál ne?Jsou dvě,spojí se mezi s sebou a hurá,mají 2 pásma a vodafon v baráku mám taky bídnej,musím vžy utíkat do podkroví,ale chuvičky????Nevím jsem taky elektronický „mág“
Já jsem v poho dokud jsem v práci a nepřethnu se,doma šak pořád někde „šukám“po světnici a nesednu si bo tom jsem já,tak břicho auau,většinu odpo už odpočívám bo bojím bojím a jak mě bere únava a pichání všude,a ráno jsem pak zas jak šílená a pořád dokolečka dokola.. ![]()
Marti volno mít budu, mám tento týden celej potrhanej, zítra mám volno kvůli KO a pak jdu do práce už jen ve středu, čtvrtek pátek mám volno.
musíme ještě pochystat cukroví atd.
včera sem seděla odpoledne u TV a stehovala pentličky na větvičky krušpánku
no palec mě bolí ještě teď ![]()
jen nemůžu sehnat pevnější nejlíp bavlněné punčochy aby mi nebyla zima
no ale to ještě splaším zítra jak budu lítat po městě ![]()
Ahojky holky, zdravím Vás po víkendu!!!!
V sobotu jsem zas po dlouhé době navštívila kámošku a bylo to bezva. Má teď čtyřletou holčičku a půlročního chlapečka, tak mi taky dávala rady. Chce mi pak dát i pár věcí, tak jsem si je prohlídla.( jako vaničku, kolotoč nad postýlkou, autosedačku, oblečení atd.). Oblečení až budu vědět pohlaví, na to je taky strašně zvědavá a není sama.
Holky, teď poslední dobou si připadám strašně slabá. Všechno mě bolí, každičký sval. Teď mi začli brát i záda, hlavně dole a ta bolest jde až do noh. A včera se mi začala motat i poprvé hlava. Asi tu zátěž kterou teďka mám mé tělo nějak nezvládá. Uvidím při další kontrole, jestli jsem už něco přibrala neboť zatím nepřibírám.
Kajji: je super, že sis to tak hezky užila. Už se ti to blíží, co?
Paji: tak ať se ti to brzy zahojí!