Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
17.1.10 02:23

Tedy Pajušo,

ty jsi tedy ale trdlo. Musí to bolet jak čert. Doufám, že to bude vše ok a žádný zánět se do toho nedostane.
Taky jsem si jednou skoro uřízla prst. Měla jsem čerstvě nabroušený nože od nožíře a krájela papkiku v ruce. A už to bylo… Do dnes v tom článku nemám úplný cit.

Kájko - to je super, že jsi si to tak užila.

Já jsem před chvilkou dorazila. Byla jsem s holkama na veče a pokec. No znáte to, když se dá dohromady 6 ženskejch – to je potom k nezastavení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
17.1.10 09:38

Ahojky holčinky,
také vás v rychlosti zdravím :-)
Tady zase dnes už od rána šíleně chumelí…

Verčo - i já bych využila Tvé nabídky a rozhodně bych byla pro kurz 30Kč ;-) Pošlu Ti případně víc do mailíku.
JInak je super, že Tě mamka Tvého přítele tak přijala, je to určitě fajn, taky mám bezva „skorotchýni“ :-)

Kajjko - to je fajn, že vám ta oslavička tak pěkně vyšla :potlesk: A jak dneska obídek? Půjdete? :wink:

Moni, koukám, že jsi včera také ponocovala ;-) i já byla na srazíku s kámoškou, která má teď půlroční mimčo, takže dávala čerstvé rady a instrukce :mrgreen:

Pajuš - tedy já myslela, že jsem si doktory naordinovala jen já a že to vezmu za nás za všechny :roll: Tak hlavně ať je to v pohodě a je hodinu od hodiny líp :wink:

Jinak hočinky ke srazíku - se čtvrtkem počítám :palec: Případně pak můžu někoho přiblížit autem směr západ - asi budu parkovat v bývalém Carefouru a pak pojedu směr Plzeň, takže jsem případným zájemkyním k dispozici :wink:

A ke svatebním fotečkám - holky, děsně vám to sekne,byly jste fakt nádherné nevěsty :potlesk: Já se musím přiznat, že vzhledem k tomu, že jsem se vdávala před těmi 12lety, tak máme jen obyč fotky a ještě jsem je odlifrovala k máti, aby tu „nepřekážely“ :mrgreen: Sice přítel ví, že jsem byla 6 let vdaná, ale nějak se tím moc nechlubím :wink:
Takže se teď těším na tu svoji druhou svatbu a moc ráda si od vás všech nechám poradit, co dnes letí, kam jít pro šatičky a tak…řeknete mi, na co si dát pozor a moje druhá svatba bude prostě dokonalá :mrgreen: :palec:
Ale zkusím vám aspoň poslat fotku, jak jsem byla kamarádce za svědka, ať taky přispěju svou troškou… :mrgreen:

Tak hezkou neděli! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
17.1.10 10:54

Achój holky :mrgreen:
no na oběd dělám pukače( kynutý knedlíky s povidlama)takže oběd vlastní výroby a nikam se nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
17.1.10 11:36

Tak Kajjko, jsi dobrá :potlesk: jednak že zvládneš ty kynutý knedlíky na rozdíl ode mne :mrgreen: a taky že nikam nejdete :wink:
Tak dobrou chuť k obědu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
17.1.10 11:59

Ahoj holky,
Kajko, jsem ráda, že sis tu rozlučku užila, podle popisu to vypadá na super akci, to je fajn, teď už hlavně ať vyjde i ta svatba, budem držet všechny palce. :palec:

A s tím přibíráním, neštvěte mě, já pořád ještě nic…ale třeba je to tak lepší, beztak to doženu a nakonec budu ještě nadávat. V úterý vstupuju do 5. mešíce, tak kurňa už bych mohhla začít aspoň vypadat těhotně, ne? :wink:

Holky, dotaz. Poslední tři dny mě dost bolí břicho, jako by bylo úplně tvrdé, na velké jsem sice byla, ale mám s tím problém, tak to asi nestačí…břicho mě dost bolí, je jako kámen, nevím, co to je. Zažila jste to nějaká? Díky moc za radu a hezkou neděli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
17.1.10 12:15

Lenajs skoro bych řekla, že ti tvrdne břicho. Na to stačí magnezium. Zajdi si do lékarny a nech si tam od nich poradit. Rozhodně tím nic nezkazíš a zítra můžeš zavolat dr. a říct mu co a jak. Jinak se ničeho neboj, je to úúplně běžný, každá druhá těhule bere magnézko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
17.1.10 12:39

Moni, já si právě říkám, jestli na magnézko není ještě brzo…mám ho doma, brala jsem ho na křeče v nohách, takže si ho můžu klidně vzít, třeba tím i rozpohybuju střeva. Je to divný pocit, když nevím, co se děje, jestli je to zácpa, nebo jsem jen nadmutá, mám samozřejmě strach. Děkuju moc za radu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
17.1.10 14:30

Leni, tak přesně, to cos popsala, jsem měla já tu minulou středu, přesně pocit, že mám v břiše kámen…a protože můj dr zrovna ordinoval, tak jsem za ním skočila, taky jsem si moc nevěděla rady 8-o On mě prohlídnul a řekl mi, že na magnézium je ještě brzy, že je to ok, ale ať to moc nepřeháním s aktivitou - ví, že chodím denně s hafíkama i na 2 hodiny ven a pak mi ještě poradil, ať si zkusím občas dát nohy někam nahoru, že je to dobrý na rozpohybování střev…no, je fakt, že od středy už jsem ten pocit neměla a dávám nožky nahoru poctivě každý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
17.1.10 14:34

Ahoj holky,
Lenajs,to magnézko si můžeš klidně vzít,já ho beru od začátku.Ničemu neškodí,a pomáhá i na zácpu.

Kaji,to je fajn,že sis tu svícu užila.Těším se na fotky,až je budeš mít.

Paji,ty seš ale trdlo.Musíš na sebe dávat pozor,a ne se ramovat.Tak hlavně ať se ti to zahojí,a nic nedělej,nech se obskakovat.

Holky o přibírání mi radši ani nemluvte.Já už přibrala aspoň 5 kg,hrůza :cry:
Doktorce se to moc nelíbí.Už nevím co jest,abych z toho nepřibrala.Nemáte nějakou radu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
17.1.10 18:07

no já mám navíc 3,5kg tak snad je to OK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
17.1.10 19:50

Lenajs, mně pomáhají sušené švestky. Akorát se to s nimi nesmí přehnat, pak to má naopak extra projímavé účinky. Kdysi mi někdo říkal, že se jich má sníst jen tolik, kolik by člověk snědl kompotovaných.

Kajjko, poslala bys mi přes SZ recept na ty knedlíky? Mám je strašně ráda, ale kupuju si je jako polotovar :oops:

Zítra v poledne jdeme na kontrolu, tak držte palečky, ať je vše OK.

Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
17.1.10 21:33

Hezky vecir,

tak uz jsme zpatky z letiste a mame tu tatku. Jupiii :dance: Dovezl 8 rohliku a cely chlebik, jee, ja se tesim na snidani. Na veceri jsem slupla dva rohliky s rajicatem a mam v brisku jako v pokojicku.

Mam na vas takovou prosbicku. Cca pred 4 hodinkama me zacala bolet stydka kost, je to jako bych se narazila do rozkroku. Ale neublizila jsem si, ani v tom neni sex (dobry tyden :oops: :wink: ). Stalo se to nektere z vas? nevite, co to muze byt? je to v poradku? Dneska jsem nijak moc dlouho nikde nestala, spis v pohode sedela. Umyla si auto, ale u toho jsem se taky moc nenadrela. Co to se mnou je?

Jinak dneska tu bylo krasne teploucko, tak 7-8 stupnu a ja si umyvala auto jen v tricku :-P

Jak uz jsem psala, mam tu ted tatku, tak obcas na vas mrknu, ale nevim, jak na tom budu s casem, mail vybirat budu, no problema.

Mejte se hezky a moc dekuji za pripadne rady. Celkem me to desi. Cetla jsem tady diskuze a zensky to boli, ale co tady psaly, tak cca 30 tyden! Ja budu zitra teprve 19!!!!!!!!! HELP :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
17.1.10 22:31

Veru, neboj, to je normoš. Mě při prvním těhu bolela ta stydká kost asi od 4. měsíce. Občas víc občas miň. Pravda je, že postupem těhotenství to bylo víc a víc nepříjemné, obzvlášť po nějaké delší prochajdě.
No jo, jsme těhule a to k tomu prostě patří. Taky se nediv, až tě za chvíli začne pálit záha – taky pěknej humus. Doporučuji mít doma v zásobě renie, mě už to občas přepadne, tak si jendu tabletku vycucám a je to ok.
Však ono to těhotenství je dobře zařízený, protože od konce 8 měsíce, už se opravdu těšíš na porod. Díky tomu jsem z porodu vlastně ani strach něměla, protože jsem se prostě nemohla dočkat, až se toho pupku a té bolesti stydké kosti a toho paléní žáhy a toho častého čůrání a toho špatného spaní a té nemotornosti … prostě zbavím. Přesně si pamatuju, jak jsem si po porodu lehla na břicho – přišlo mi to tááááák úžasný, že už zase můžu ležet na břichu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.1.10 06:45

Maxi to bude docela sranda já to do toho těsta frckám od oka, ale neboj jestli děláš normální kynutý těsto na koláče - třeba buchty tak já ho dělám i na knedlíky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajuša15
18.1.10 06:48

dobré ráno,zdravým všechny v novém pracovním týdnu.
Prstík dobrý,ale psát mi moc nejde bo píšu všemi desiti a ukazovák chybí,jinak o.k.dnes kontrola,snad to přiroste a nebude zánět.

Včera jsem si chystala komodu na mimi,za ty roky byla plná kazet,CD,papírů,tak už nastartovaná na mimi,vevnit vanenka nahoře přebalovák,jsem ráda že ji mám,je na kolečkách,tak mobilní.Jinak mám jen chůvičky a autosedačku a 1 dubačky co dostala,ještě nešílím a zatím mě nákupy ani neberou.

Děkuji za soucit a trdlo to já na nože jsem,ale příborovým???To poprvé.

Káji tak sis to užila,jdu dočítat co nového,dnes dýl v práci :roll: tak už kopla čoko bo po ranní cestě s mladou do školy zas vytočila tak,že musela obalit nervy,ječela jsem na ní tak,že mě bolí Kárel.

Jinak hlásím 3kg a stále rostu,ale teď mohutný krevní úbytek ze soboty tak třeba pár deka ??? :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex