Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj.Uz dloooouho me trapi cervena kuze kolem nosu. Prikladam foto. Nevim, jestli je to kvuli ucpanym porum nebo co. Koupila jsem si cistici prouzky na nos, plet cistim, ale zarudnuti nemizi.Mam to na obou stranach nosu. Resim to furt make upem, ale uz me to vazne stve.Sly byste s tim na kozni?
A něčím mazat nebylo zkoušeno? Např. kalciovkou? Nemůže to být právě z těch proužků?
Hmm, přesně tohle mám teď přes zimu taky..ale mě se tam loupe kůže, pořád to něčím promazávám…
@MalVera ja to tam taky, nekdy vic, nekdy min. Neprisla jsem na to, co s tim. Ja to proste kryju:)
Muzu cistit plet (jemne, zadne drastaky), cistit pory, na noc hodne hydratovat a ono se to trochu zlepsi, ale jakmila trochu polevim, tak je to zpet ![]()
ja mam jeste extremne suchou plet, takze dva dny po sobe dam kryci make-up a kuze se mi totalne vysusi a je to jeste horsi. pouzivam kvalitni kosmetiku i make-up, ale je to jak boj s vetrnymi mlyny ![]()
Já jsem tohle měla a byla to u mě alergie na zubní pastu nebo nějakou složku v ní. Pastu jsem vyměnila a za chvíli bylo po červené kůži u nosu, tak to vyzkoušej a uvidíš, třeba to pomůže…
@Simona_Black píše:
Já jsem tohle měla a byla to u mě alergie na zubní pastu nebo nějakou složku v ní. Pastu jsem vyměnila a za chvíli bylo po červené kůži u nosu, tak to vyzkoušej a uvidíš, třeba to pomůže…
Pasty stridame, tim to byt nemuze.
@MalVera píše:
Pasty stridame, tim to byt nemuze.
a je to stejná skupina past? Např. s fluoridem/bez, chemické/přírodní?
@hofka píše:
a je to stejná skupina past? Např. s fluoridem/bez, chemické/přírodní?
Je, to nevim.Ja se pastama zas tak nezabyvam.Ale ze by tohle delala pasta? ![]()
Já mám toto vždy přes zimu a občas ještě horší. pomáhá mi čistit pleť pouze pleťovým mlékem, nedávat na obličej vodu a hodně hydratovat a pít.