Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@chs.jasmin
Nebouchla,má to na obou nohách.Nejdriv jsem si myslela,že je popálená od kopřiv,ale to říkala,že ne.Pak jsem myslela,jestli ji přes noc nepostipali komáři,tak jsem začala mazat Fenistilem.Ale pak se jí to začalo slivat a při mazání bolet.
@chs.jasmin
Nebouchla,má to na obou nohách.Nejdriv jsem si myslela,že je popálená od kopřiv,ale to říkala,že ne.Pak jsem myslela,jestli ji přes noc nepostipali komáři,tak jsem začala mazat Fenistilem.Ale pak se jí to začalo slivat a při mazání bolet.
zkus jeste vygooglit erithema nodosum. ten zacatek vypadal u me podobne, mozna vic jako modriny. pokud se to rozsiruje a boli a navic se jedna o dite, jela bych asi na pohotovost…
@nozu
Doktor si taky myslí,že je to erythema nodosum.Pridaly se horečky a průjem,tak jsme v nemocnici v izolaci.Cekame na výsledky.
@Marcelka146 uff, tak držím palce. Já jsem to měla před 7 lety a bylo to dost drsné. Ofačované ruce i nohy, které jsem mazala mastí z lékárny, týden jsem měla problém chodit, když jsem se zvedla z gauče (byla jsem jak stará babča). Příčina se nezjistila, pravděpodpobně jen únava organismu. Naštěstí se to od té doby znova neobjevilo.