Poradna duly
Jana Čurdová
No já od minulého týdne také vyhlížela moc se mi ho nechtělo zakládat Zuzka ví proč, ale když on se k tomu nikdo neměl. No a metříkl bude ten starý snažilkovský jdu smazat.
Taky se přidávám k přání hodně štěstíčka a pohody pro následujících 9 měsíců a kráááásně si je užijte. ![]()
Bazka a Hugísek z července 08
ahoooooooooooooooooj,
netrpelive jsem vyhlizela…mooooc vsem preji pohodove tehu a jen si to paradne uzivejte!!! utece to jako voda ![]()
koukam, ze ta nase starenka cpe Davidka jako že cervenec 2009
, toho si nevsimejte…
![]()
ne, opravdu si ty svoje mimisky opecovavejte…pac az budou na svete, tak to budou krasne vzpominky
, mam slzicku na krajicku…
budu sem jukat a prozivat s Vami…
paaaa
Makaka a Maty z cervence 2008
Onko ja zkousela uplne vsechny moznosti co se nebizely,na lilypie i na nejakych jinych strankach…zitra to budu jeste koumat
Snad na to prijdu.Precijen uz to jsou 3 roky co jsem si metrik delala poprve kdyz jsem cekala Tomaska ![]()
Zdravím po ránu.Pavluš mě se chce odpoledne pořád spát.Bolí mě prsa ale dost z boku jinak nic.Sem tam se mi sevře krk ale na zvracení to není.Jo a jeden den nevím co sníst a pak zase mi nic nechutná.A pořád se nalívám ovocným čajem.A co ty jak je tobě?
no mě docela pobolívá břicho a je mi všelijak ale nezvracím tak je to snad zatím dobrý.
Ahoj holky,
tak nějak k vám nakukuju…včera jsem našla vytoužené // a dnes mám HCG 700. Bylo to po víc než roce snažení…nakonec se povedlo až druhé umělé oplodnění…teda KET
Ajiku no gratulace!! Ja si take pamatuji na svoje prvni snazeni,to jsem bohuzel dvakrat potratila,pak jsem si rekla ze dame tedy chvili pauzu a najednou druhy mesic po druhem potratu jsme byla tehotna!! Ono to chce asi vypnout a nemyslet na to,protoze usilovnym chticem si to naopak muzeme zarazit.
Jinak ja jsem zatim v pohode az na citliva a bolava prsa,take bych porat neco zobala,ale jelikoz jsem pracne zhubla 25kil (pre tehu 55Kg,pul roku po tehu 85kg) tak ted si davam pozor,varim si polivky a mamë doma hromady sladkeho ovoce,takze si nandam trocha polivky nebo zobu banany a tak,nebo orisky.Jinak bricho je bolave a nafoukle,kdyz lezim na brise citim ho…
Ale jinak OK ![]()
Ajiku blahopřeju pamatuji si tě ze snažilek.
Břicho taky cítím spíš na večer .Spím jen na boku protože mi to taky dělá zle,cítím prsa i břicho.Tak nám všem přeju at se prckové drží tam kde mají a je vše o.k. ![]()
Ajik teda blahopřeju.
Můžu se zeptat kdy jsi měla posledníMS? Máš docela super vysoké hcg. to já minulý čtvrtek pouze 217 ale ms jsem měla dostat až v pátek . DOmluvila jsem se na další odběr ve čtvrtek
Ahojky, tak já jsem zjistila minulý týden, že jsem těhotná
Termín mi vychází na 10.7. ![]()
ahoj anonymní my bychom měli mít termín dle poslední ms 11.7 ![]()
No já právě taky:-)
najdu odkaz co mi hodila kamarádka byl dost zajímavý