červenec 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
3.11.08 17:12

No já od minulého týdne také vyhlížela moc se mi ho nechtělo zakládat Zuzka ví proč, ale když on se k tomu nikdo neměl. No a metříkl bude ten starý snažilkovský jdu smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
3.11.08 19:46

Taky se přidávám k přání hodně štěstíčka a pohody pro následujících 9 měsíců a kráááásně si je užijte. :D

Bazka a Hugísek z července 08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2079
3.11.08 20:28

ahoooooooooooooooooj,

netrpelive jsem vyhlizela…mooooc vsem preji pohodove tehu a jen si to paradne uzivejte!!! utece to jako voda :)

koukam, ze ta nase starenka cpe Davidka jako že cervenec 2009 8O :D , toho si nevsimejte… :roll: :D

ne, opravdu si ty svoje mimisky opecovavejte…pac az budou na svete, tak to budou krasne vzpominky :), mam slzicku na krajicku…

budu sem jukat a prozivat s Vami…

paaaa

Makaka a Maty z cervence 2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.11.08 22:24

Onko ja zkousela uplne vsechny moznosti co se nebizely,na lilypie i na nejakych jinych strankach…zitra to budu jeste koumat 8) Snad na to prijdu.Precijen uz to jsou 3 roky co jsem si metrik delala poprve kdyz jsem cekala Tomaska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.11.08 06:44

holky a jak vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
4.11.08 08:54

Zdravím po ránu.Pavluš mě se chce odpoledne pořád spát.Bolí mě prsa ale dost z boku jinak nic.Sem tam se mi sevře krk ale na zvracení to není.Jo a jeden den nevím co sníst a pak zase mi nic nechutná.A pořád se nalívám ovocným čajem.A co ty jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.11.08 12:18

no mě docela pobolívá břicho a je mi všelijak ale nezvracím tak je to snad zatím dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
4.11.08 14:25

Ahoj holky,
tak nějak k vám nakukuju…včera jsem našla vytoužené // a dnes mám HCG 700. Bylo to po víc než roce snažení…nakonec se povedlo až druhé umělé oplodnění…teda KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
4.11.08 15:21

Ajiku no gratulace!! Ja si take pamatuji na svoje prvni snazeni,to jsem bohuzel dvakrat potratila,pak jsem si rekla ze dame tedy chvili pauzu a najednou druhy mesic po druhem potratu jsme byla tehotna!! Ono to chce asi vypnout a nemyslet na to,protoze usilovnym chticem si to naopak muzeme zarazit.

Jinak ja jsem zatim v pohode az na citliva a bolava prsa,take bych porat neco zobala,ale jelikoz jsem pracne zhubla 25kil (pre tehu 55Kg,pul roku po tehu 85kg) tak ted si davam pozor,varim si polivky a mamë doma hromady sladkeho ovoce,takze si nandam trocha polivky nebo zobu banany a tak,nebo orisky.Jinak bricho je bolave a nafoukle,kdyz lezim na brise citim ho… :roll: Ale jinak OK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
4.11.08 16:41

Ajiku blahopřeju pamatuji si tě ze snažilek.
Břicho taky cítím spíš na večer .Spím jen na boku protože mi to taky dělá zle,cítím prsa i břicho.Tak nám všem přeju at se prckové drží tam kde mají a je vše o.k. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
4.11.08 17:56

Ajik teda blahopřeju.
Můžu se zeptat kdy jsi měla posledníMS? Máš docela super vysoké hcg. to já minulý čtvrtek pouze 217 ale ms jsem měla dostat až v pátek . DOmluvila jsem se na další odběr ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.11.08 17:59

Ahojky, tak já jsem zjistila minulý týden, že jsem těhotná :-) Termín mi vychází na 10.7. :-)

• Citovat
  • Upravit
9534
4.11.08 18:11

ahoj anonymní my bychom měli mít termín dle poslední ms 11.7 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
4.11.08 18:16

Nechci psat za Ajika Pavluš ale typla bych si dvojčátka

• načítám...