Poradna duly
Jana Čurdová
Zatím jsem byla jen na krvi. UTZ bude až 18.11.....prý abychom měli jistotu, že už bude vše jak má
![]()
jasný, já jdu 13.11., ale už aby to bylo, abych viděla něco na UTZ nebo mě hrábne ![]()
Ahojky holčiny,
tak se k vám také přidávám..
Vše je ještě na úplném začátku.. Zatím mám těhu potvrzené jen z těhu..
K doktorovi jsem, ještě nevolala.. počkám, ještě pár dní..
mělo tam být z těhu testíku..(vyšly mi už pozitivní 4 dny přes MS - dnes mám nejsilnější čárku, ale MS by neměla dorazit zítra.. )
ahoj Ivi tak tě tu vítám a blahopřeji
a baz.teplotu si měříš?
Ahojky,
kdepak bazální teplotu si neměřím.. chtěla jsem s tím začít další měsíc, kdyby se dál nedařilo..
Jinak na to, že jsem teprve na začátku, tak mě teda pěkně bolí záda.. Nejdříve jsem si myslela, že na mě něco leze, ale teď ty poslední dny, už vím proč to je..
Jinak jak už jsem psala, tak k doktorovi jsem ještě nevolala.. radši ještě počkám pár dní.. Minulý rok už jsem byla těhotná,ale nepodařilo se to a brzy jsem potratila.. Ale to jsem na sobě ani nepociťovala žádné jiné stavy - nic.. Za to teď mi přijde, že si to hezky vybírám.. Ty záda a taky se mi motá hlava.. V neděli kdy se mi ukázaly dve čárky, tak mě pořád pobolívalo v podbřišku - jsem si myslela, že to dostanu.. a tak jsem to měla i v pondělí.. a včera a dnes už mě jen občas bolí v podbřišku.. Tak snad už tam to miminko je hezky uhnízděný
..
Ivi tak to vypadá víc než dobře, a co testík,máš fotku?
že bychom zkušeným okem mrkly ![]()
fotku vložím večer, až se vrátím z práce.. jestli tedy přijdu na to jak se to vkladá…
Jinak testíky jsem měla od neděle pořád slabý.. takový stejný, ale ta druhá čárka byla hezky vidět.. a dnes když to zkusila po čtvrté, tak už ta druhá čárka je skoro stejná jako ta kontrolní ![]()
Ivi a kde bydlíš? Kdyžtak napiš nějaký info o sobě, ať jsme v obraze ![]()
Bydlím kousek od Rakovníka - Střední čechy..
Jinak jsem velmi mladá.. možná se budete divit,že už tam mladá a chci miminko.. Je mi skoro 22let a jsem přes rok štastně vdaná. Jinak s manželem jsme spolu už přes 5 let a jsem moc ráda, že ho mám.. Bydlíme v baráčku, máme pejska.. a ke štěstí, už nám chybí jen to miminko.. ![]()
Ivi , já měla prvního syna ve 22, druhýho ve 24 a tohle třetí se narodí a mě bude už 33
je to krásný, že chcete mimi
jinak já mám kluky s bývalým manželem a teď žiju s přítelem a samozřejmě s klukama, ty bych nedala ![]()
Jéé tak to máš doma samý chlapy.. to musí být veselo.. teď by to chtělo tu holčičku,viď ![]()
no, přítel by chtěl holčičku, z předchozího vztahu má taky syna, říká, že se budeme snažit tak dlouho, dokud to nebude holka
ale já myslím, že tohle mimčo bude tak akorát, taky bych o chloupek raději holčičku, ale nechci, aby si ten malej buňáček myslel, že jestli je chlapeček, že budu zklamaná, to vůbec ne
kluci by raději bráchu, ale hlavně ještě vůbec netuší, že dostanou sourozence ![]()
tak to ti přeju, aby vám vyšla ta holčička
… Tééda to budou kluci koukat, až se dozví, že budou mít sourozence.. ![]()