červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
13.1.10 19:44

Petulindo: já mám taky metřík pošouplý o 4 dny podle uzv…

natally: to bude určitě ten tripple test, akorát že někdy vychází falešně pozitivně :-( tak budu držet palce, at ti dopadne ok…

tak mimís mě už začal okopávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
13.1.10 19:44

natally: nepůjčím :lol:
petulinda : to můj je ten kuchař heč :dance: ale kuchaře dělal jen pár měsíců hned po škole. Skazil tam omáčku, tak ho chudáka vyhodili a už se k té profesi nevrátil…
holky já jsem teď nějak přejedla česnekové pomazánky, je mi z toho těžko ble.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
13.1.10 19:50

wevik,
taky jsem zašla na nákup a jelikož jsem hladová zkoupila jsem všechno na co jsem měla chuť (kedlub,ředkvičky,sardinky,jogurt atd.)a pak má chodit člověk nakupovat.Ach jo.Takže si nic nedělej z toho že ses přejedla,já budu na tebe myslet v noci jak budu čumákovat s bolavým žaludkem až se přecpu jak dojdu z práce domů. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
13.1.10 19:56

Terko to jako fakt už tě kope?já už chci takyy…
Lukinko: tak jsem si párkrat „odgrkla“ a už je mi líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
13.1.10 20:10

Minonko mě právě dr i na prvním utz říkala, že to vypadá o týden starší a utz ve 12tt to jen potvrdil. A do průkazky mi napsala TP právě podle toho druhého utz, takže o týden dřív. No uvidím, jak se mi bude chtít, tak to změním.

Terko gratuluji ke kopanečkům. Jůů já už chci taky!!

Meloun mňam na ten mám chuť už dlouho, koukala jsem, že ho mají od zítřka v kauflandu, tak si ho hned pošupu koupit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.1.10 20:26

Natally, taky jsem tu tak trochu samopovídalka, na můj včerejší výlev nereagovat vůbec nikdo, tak to zkouším ventilovat i jinde. Možná jsem se někoho dotkla svou reakcí na únavu.
Já jsem si taky myslela, že už mám ty pachy za sebou, ale včera se mnou v troleji jel někdo, kdo předtím jedl cibuli, to bylo děsný.
Jinak mně tak trochu přijde, že občas taky cítím nějaký pohybek, ale u mně to asi budou stále jen střeva.
Svíčkovou jsem měla dnes v jídelně k obědu, byla výborná, manžel je skvělej, ale na jídlo se prostě necítí, musela jsem mu i radit s řízky.
U nás je to první těhotenství.

Příspěvek upraven 13.01.10 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
13.1.10 20:27

wevik,no vidíš stačí přehodit přes ramínko jako malé mimi a hned jde odříhnutí jedna báseň co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
13.1.10 20:46

Petulinda

aha, ty to mas dost stabilni, tak to te nebudu mast. to bude lepsi se drzet doktorky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
13.1.10 20:55

Ok tak asi změním metřík

Marfuško víš ono nás je tu hrozně moc, já v tom mám děsnej chaos a vůbec se nedivím, že prostě některá nedostaneme odpověď.

Já ji dostala,heč :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
13.1.10 20:59

No taky si myslím ,že při té záplavě nových vzkazů se nedá na všechno odpovědět, někdy si musím brát tužku a papír a psát si poznámky :wink: pěkný večer všem, škoda že tu nejde vidět kdo je přihlášený, na jiných diskusích to vidět je :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.1.10 21:05

Ale jo, to já beru, jen zrovna včera jsem měla docela depku, dost jsem doufala v oporu a celý den se těšila na to, co si od vás počtu a ono nic.
Nebudem to už řešit, jsem tak trochu cíťa :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
13.1.10 21:44

Ahoj holky.
Jem tu a zatím v pořádku. Jen jsem ještě dnes hlídala toho 5letého kluka a nebyla jsem celý den doma.Zítra už půjde do školky a tak budu doma a budu mít víc času. A taky doplním tu tabulku :mavam: A dnes cestou domů mi zkolabovala MHD tak jela jsem přes hodinu (normálně jézdíme 40min), tak jsem měla radost. Klouby mě bolí pořád. Mám problém otevřít i pet flašku :-( Ale asi na mě leze chřipka - dnes večer se na to i cítím, všechno mě bolí a nebo to můžu mít ze zimy (jak chodíme s prckem bobovat). Uvidím.
Pročítala jsem vás docela dlouho, tak na všechno nestihnu reagovat. Ten přístroj na poslech miminka je hezkej, ale nečetla jsem na to moc dobré příspěvky. Dost mamin pak plaší. Občas v poradně i dr měla problém najít místo, aby miminko slyšela a já bych pak byla vynervovaná a stresovala se, tak si ho pořizovat nebudu. I když mám v plánu po tomhle miminku ještě třetí a tak by se využil.
Můj manžel taky umí vařit a to moc dobře. Nejí omáčky a tak ty neumí, ale jinak vaří dost věcí. Ale má rád hodně pálivá jídla a já jsem pravý opak, tak se občas netrefí a trochu víc to okoření a já mám pak pusu v ohni :-D Nikde se vařit neučil, ale moc ho to baví a když má čas (o víkendech) a náladu, tak vaří moc rád. A já si můžu aspoň odpočinout.
Tak já jdu spát. Jsem ráda, že zítra nemusím vstávat a budu se moc válet v postýlce dlouho. Na to se už dva dny těším. :dance:

Gratuluji ke kontrolám a Terko tobě k pohybům :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
13.1.10 21:46

je tu fakt hodně těhulek a přes den se toho napíše tolik, že pak už ani nevím co kdo psal… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
13.1.10 22:36

Marfuško:Ale však ty si taky už v 16tt, to už by mimís klidně mohl být :wink: Já chci takyyyy. Bože dneska jak jsem ho tam šmudlu viděla, tak mi opět vytryskly slzy, jsem fakt cíťa. Mamča se hned akčně nabídla, že se mnou zítra ráda objede krámky a mrknem po nějakém hezkém těhu oblečení, tak jsem zvědavá jak pořídíme. Holky a berete s sebou manžely a přítele na UTZ? Ten můj dneska kvůli poradě v práci nemohl a byl sklamanej. tak se mamča nabídla, že zítra zavolá gynekologovi z naší porodnice, zda by to nějak nešlo - mamka je praktik pro dospělé a naštěstí se znají, tak jsem měla taaakovou radost. Se půjdem celá rodinka podívat na mimi, ať žijí exoti že? :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
13.1.10 22:59

jj,je krásné když je u toho UTZ i přítel , je to krásný pocit, když to těhotenství prožívá se mnou, je to jeho první dítě a tak chce být u všeho :wink: rozhodně by tam neměli chlapi chybět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí