červenec 2010

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
20.1.10 13:42

holky kde ty prsa berete??? 8-o
je fakt, že se mi teď taky trochu zvětšily, ale žádnej zázrak, jsem pořád na B. A u prvního to bylo stejný, po porodu se mi nalily mlíkem, ale kromě kojící podprdy jsem nosila dál ty svoje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5131
20.1.10 14:21

Jsem na tom stejně jako ty Smeyo. Pořád se vejdu do 75B, sice už trošku těsněji, ale zatím se tam vejdou. Mno :think: mohly by ještě trošku přibrat a tak zůstat. Ale E,F, to neeeeee. Holky to vám nezávídím ani náhodou!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
20.1.10 14:37

však ono taky není co závidět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
20.1.10 14:51

Kvitka: objednávala jsem na tehotne.cz, černou rovnou i kojící a padne super :palec: pošlu ti odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
20.1.10 14:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
20.1.10 15:02

Diky Terko, vypada skvele, i ta cena je dost dobra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
20.1.10 15:03

už nevím, kdo sem tento odkaz dával.. myslím to tehotne.cz, ale byl to vážně dobrý počin, pač mi z tama dneska dorazilo krásnéééé pyžamo i s dárečkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
20.1.10 15:05

a terko podprda je bezva, na kojo taky tmavou budu muset časem pořídit, pač tenkrát se v takové velikosti snad ani jiná než bílá sehnat nedala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
20.1.10 15:14

Elli: ten odkaz jsem sem předtím dávala já, na pyžamka jsem taky koukala, mně se hrozně líbily ty šedivý kojo s potiskem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
20.1.10 15:32

terka - děkuji za odkaz hned to tam jdu prozkoumat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
20.1.10 16:20

terka v tom případě :huban: pro tebe :-D já si objednala toto není to bavlna, je to viskoza s elastanem, ale matroš je bomba příjemný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
20.1.10 19:06

teda holky!
já byla dneska v lékárně, že mam suchý kašel, který mě dráždí, co mi na to daj :-( slítlo se jich tam asi pět těch lékarnic a nevěděly co mi dát, nejdřív mi nabídly kapky s alkoholem, to jim pak asi došlo že né :-x nakonec mi daly sirup pro diabetiky Sinecod, ale i tak se bojim ho použít, asi to přetrpim nebo co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
20.1.10 19:14

zuzi, navrhuji zavolat obvoďákovi, ať ti po telefonu něco nabídne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
20.1.10 19:22

Zuzko, mně Dr. doporučil Stodal…ono je to asi homeopatikum,mam takový pocit, tak se to prý může..ale nevim, jestli je to na suchý kašel…já měla pěkný chrchel…
a jinak, už nevím, kdo to tady má tu zánětlivou rýmu???…měla jsem ji asi tři týdny…fakt humus..na tu skoro nic není-jen roztoky soli a Vincentka…jooooo a pak Bioparox-je to sice antibiotikum,ale v těhotenství se může..já jsem zkoušela inhalovat a docela mi to pomohlo…ale se zánětem (při zelené rýmě)by se prý inhalovat nemělo..ale to jsem se dozvěděla až potom :lol: …já měla pocit, že mi to pomáhá..jinak takový ty voňavý kapky, co jsem si pamatovala z dětství, se prý už nedělají :-?

Příspěvek upraven 20.01.10 v 19:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.1.10 19:23

Ahoj holky,

koukam, ze do velikosti podprdy nekterych z vas mam hodne daleko :lol: Ja mam problem, ze mi je velikost 75 mala pres hrudnik, nektery i 80, ale kosicky mi pak odstavaji :roll: Ted se mi zase trochu zvetsily prsa, tak mam 80B a moc vic uz to asi nepujde :nevim:

Zuzko, nekdy je to s tema lekama pro tehotne naprd, vsichni se boji a nevi co dat. :nevim:

Jinak zverejnovani fotek v uzamcene diskusi schvaluji. Ono casem prijde i to, ze tam presune i plkani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí