Poradna duly
Jana Čurdová
holky kde ty prsa berete??? ![]()
je fakt, že se mi teď taky trochu zvětšily, ale žádnej zázrak, jsem pořád na B. A u prvního to bylo stejný, po porodu se mi nalily mlíkem, ale kromě kojící podprdy jsem nosila dál ty svoje ![]()
Jsem na tom stejně jako ty Smeyo. Pořád se vejdu do 75B, sice už trošku těsněji, ale zatím se tam vejdou. Mno
mohly by ještě trošku přibrat a tak zůstat. Ale E,F, to neeeeee. Holky to vám nezávídím ani náhodou!! ![]()
Kvitka: objednávala jsem na tehotne.cz, černou rovnou i kojící a padne super
pošlu ti odkaz
už nevím, kdo sem tento odkaz dával.. myslím to tehotne.cz, ale byl to vážně dobrý počin, pač mi z tama dneska dorazilo krásnéééé pyžamo i s dárečkem ![]()
a terko podprda je bezva, na kojo taky tmavou budu muset časem pořídit, pač tenkrát se v takové velikosti snad ani jiná než bílá sehnat nedala ![]()
Elli: ten odkaz jsem sem předtím dávala já, na pyžamka jsem taky koukala, mně se hrozně líbily ty šedivý kojo s potiskem…
terka v tom případě
pro tebe
já si objednala toto není to bavlna, je to viskoza s elastanem, ale matroš je bomba příjemný ![]()
teda holky!
já byla dneska v lékárně, že mam suchý kašel, který mě dráždí, co mi na to daj
slítlo se jich tam asi pět těch lékarnic a nevěděly co mi dát, nejdřív mi nabídly kapky s alkoholem, to jim pak asi došlo že né
nakonec mi daly sirup pro diabetiky Sinecod, ale i tak se bojim ho použít, asi to přetrpim nebo co myslíte?
zuzi, navrhuji zavolat obvoďákovi, ať ti po telefonu něco nabídne…
Zuzko, mně Dr. doporučil Stodal…ono je to asi homeopatikum,mam takový pocit, tak se to prý může..ale nevim, jestli je to na suchý kašel…já měla pěkný chrchel…
a jinak, už nevím, kdo to tady má tu zánětlivou rýmu???…měla jsem ji asi tři týdny…fakt humus..na tu skoro nic není-jen roztoky soli a Vincentka…jooooo a pak Bioparox-je to sice antibiotikum,ale v těhotenství se může..já jsem zkoušela inhalovat a docela mi to pomohlo…ale se zánětem (při zelené rýmě)by se prý inhalovat nemělo..ale to jsem se dozvěděla až potom
…já měla pocit, že mi to pomáhá..jinak takový ty voňavý kapky, co jsem si pamatovala z dětství, se prý už nedělají ![]()
Příspěvek upraven 20.01.10 v 19:28
Ahoj holky,
koukam, ze do velikosti podprdy nekterych z vas mam hodne daleko
Ja mam problem, ze mi je velikost 75 mala pres hrudnik, nektery i 80, ale kosicky mi pak odstavaji
Ted se mi zase trochu zvetsily prsa, tak mam 80B a moc vic uz to asi nepujde ![]()
Zuzko, nekdy je to s tema lekama pro tehotne naprd, vsichni se boji a nevi co dat. ![]()
Jinak zverejnovani fotek v uzamcene diskusi schvaluji. Ono casem prijde i to, ze tam presune i plkani ![]()