červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4748
21.1.10 17:30

Díky za přivítání, holčiny.

Dino - prý první dvě holčiny vyfasoval, hezky napsáno :-)

Natally - termální lázně se nedoporučují pro těhulky. Stejně jako sauna :-(

Medisku - mateřskou žádáš u zaměstnavatele (dostaneš papír pak od svého gyndr.), ten to pošle sociálce a ta to snad vyplácí a rodičák si žádáš na úřadu práce (tedy to je u nás) Musíš bohužel žádat, v dnešní době ti nikdo nic bez papíru bohužel nedá. Stejně jako s proplacením dovolené, jsem psala jak hlupka žádost své šéfové, že chci čerpat dovolenou (to ale až uplyne mateřská). No, třeba holky písnou něco jiného, přece jenom já jsem teď už 2 roky na rodičáku :-)

Uzavřená skupina - já bych jí klidně vytvořila, ale jsem tu krátce (ikdyž Vás šmíruji dlouho:-D) A musíte si adminům pak odůvodnit, proč chcete uzavřenou skupinu (Jako, že tu mluvíte hodně o soukromých věcech, chcete si dávat fotečky, které by nikdo jiný neviděl) ;-)

Holčiny a komu je ještě špatně. Mě je špatně přes celý den, dokonce třeba i v 10 večer. Tedy blinkám méně, ale to hulákání a škubání žaludku mě dostává. Je to horší než při Naty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
21.1.10 17:30

Když vedu tu tablku, tak jsem ochotná založit i tu skupinu. Teda pokud souhlasíte…

Dnes jsem celý den nějak mimo. Jak jsem unavená, tak mo to vůbec nemyslí a doma mi vše trvá jednou tak dlouho. Taky mě přepadají chuťě. Už pár dní mám šílenou chuť na palačinky a včera mi manžel donesl mouku a tak jsem je dnes udělala a snědla jsem jednu a další jsem nemohla ani vidět :-( Tak proč tu chuť na to jídlo dostávám když si to uvaříma pak to nejím… Snad to brzo přejde. Moc jídlu teď nedám. Jím jen to co uvaří manžel když nejsem doma a nebo sýry, sýry, sýry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
21.1.10 17:43

Ahoj holky,
vy jste toho zase napovídaly.
IvcoH - určitě, jsem pro, ještěže tě máme, konečně nějaký talent na PC. A ohledně toho jídla - to jsme na tom stejně, akorát, že já přibírám snad i ze vzduchu. Skoro nejím a kila letí závratně vzhůru - ach joo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
21.1.10 17:49

ivčo tak sem si právě na tebe myslela :lol: Tak to tam nakopni, ten admin psal, že to trvá nějakou tu hodinu, tak ať už to zitra startuje :palec:
Jinak s těma chutěma spíš nechutěma … ti to nezávidím … já můžu všechno, pač veškeré těhu příznaky jsou fuč … a co takhle čerstvá zelenina?? Když mi bývalo na začátku blbě a nemohla sem nic pozřít, tak jediné co, tak byla fakt zelenina a cokoliv co mi „chladilo“ žaludek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
21.1.10 17:55

Ahoj holky,
tak potom dejte vědět ohledně té naší nové diskuse.
Jinak pro marfušku,ohledně té smlouvy na dobu určitou,já ji mám taky,ale do konce června.A navíc pokud ty jim oznámíš,že jsi těhulka tak tě nesmí vyhodit to za 1. a za 2. být tebou tak půjdu na nemocenskou třeba už začátkem dubna a budeš krytá ještě lépe.Já jsem n neocenské od včerejška a vydržím až do mateřské a pokud by mi mateřskou neuznali,protože to mám kapku složitější než ty,tak budu na nemocenské až do porodu.Jinak jsme všechny těhulky i po propuštění z práce půl roku v ochranné lhůtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
21.1.10 17:58

A ještě jsem zapoměla přivítat novou mamku.VÍTEJ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
21.1.10 18:11

Skupina byla úspěšně založena. Nyní vyčkejte na schválení uživatelské skupiny administrátorem.

Po schválení uživatelské skupiny budete moci pozvat ostatní uživatele do skupiny.

Tak teď jen čekat až to administrátor schválí. Snad to bude brzo.
Mě ty chutě/nechutě už pěkně štvou. Vždy se těším na nějaké dobré jídlo a při vaření mě na to přejde chuť :-( Zelenina mi teď moc nechutná. Ale zatím jsem shodila 2kg a ty jsem nabrala zpět a držím si zatím svojí váhu před otěhotněním. Tak by to přibírání ještě nějako dobu mohlo vydžet na 0. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
21.1.10 18:22

A tu skupinu najdete kdyžtak ve Skupiny - Uzavřené skupiny - Červenec 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
21.1.10 19:13

Poslala jsem vám pozvánky do skupiny. Všem kdo diskutoval od strany 150. Pokud někomu nedošla, tak napište a pošlu znovu pozvánku.**** Kdo v poslední době nediskutoval, tak ho postupně jak se ozve přidám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
21.1.10 19:30

Ivuš díky za pozvání. Ohledně té maminky, která se nezžívá s námi, tak asi jí nezvat, když nestojí o diskuzi normální, tak proč utajenou…
Jinak pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
21.1.10 19:58

ahojky, jé, vy jste toho zas napovídaly a koukám, že už soukromničíme…supeeeer a vítám novou těhulku…

Ivco: super, že ses toho ujala a problém s jídlem mám stejný jak ty, vždy něco uvařim a pak mi to vůůůbec nechutná, jediný co můžu je mlíko…taky čekám kdy mě konečně doženou nějaký těhu chutě

jinak pupek mažu olejíčkem od Hippu, krásně voní…stejně mi pěkně popraskal, když jsem přenášela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
22.1.10 06:50

IvčaH - mě nic ne :-( :-( dorazilo. A co se týká toho jídla já to mám poslední dobou taky něco vařím a mám na to strašnou chuť jak to cítím pak to nandám na talíř a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
22.1.10 06:52

neboj určitě ti to příjde, taky jsem včera koukala , jak to holky rozjely :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
22.1.10 06:57

už jsem to nAŠLA TAK JSEM TAM :mrgreen: no letím k obvodačce na kontrolu pak se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14815
22.1.10 07:43

Ivuš, mně žádná pozvánka nepřišla… :think: Až budeš mít časík, zkus to prosím znovu. Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí