Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2184
5.11.12 16:18
Ale jemu delali 4zuby na jednou .ja povedala ža rači dat ty 2tisice než trpet u zubaře gdy von napicha od bolesti to je zbytečne a stejne jemu pročistili i kanaly což je fakt dobry…raci dat vic i bez bolesti…
@kofola3 píše:
Jéé to bych potřebovala taky.
Uspat a opravit všechny kazy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.11.12 19:42

Ahoj holky dneska jsme byly Amálce nastřelovat naušničky…bylo mi ji moc líto asi bych do toho nešla znovu :)teďka je nějaká neklidná ani usnou sama nemůže. námještě zoubky nerostou. krásný večer :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.11.12 19:50
@silvija píše:
Ano uspali všechno …jako jemu delala zubařka ze všem všjude vyšlo 2500tisice ale aspon je spokojny ted

No presne to potrebuju a kolik zubu mu delala ja mam tak 3-4 opravit a cena je nízka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.11.12 19:52

My budem mít naušničky až v lednu, dr. rekla že je to na cely život a mala ma hodne tenulinke uška, tak počkame, Dlaždičko ale mate to za sebou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
5.11.12 19:53
@Hana89 píše:
No presne to potrebuju a kolik zubu mu delala ja mam tak 3-4 opravit a cena je nízka :pankac:

já ji mám asi víc, ale nenašla jsem ve Zlíně nikoho, kdo by zuby v celkovém uspání dělal

• Citovat
  • Upravit
8698
5.11.12 19:55
@kofola3 píše:
já ji mám asi víc, ale nenašla jsem ve Zlíně nikoho, kdo by zuby v celkovém uspání dělal

Brne to delají ale nevedela sem cenu a manžel moc nechce at jdu do toho uspaní ale ja nevydržím u zubare, vždy omdlím a su na kyslíku :roll: :roll: :roll: A ta cena je prijatelná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.11.12 19:56
@Hana89 píše:
My budem mít naušničky až v lednu, dr. rekla že je to na cely život a mala ma hodne tenulinke uška, tak počkame, Dlaždičko ale mate to za sebou :pankac:

jojo za sebou ještě že tak :)jen viděla doktora začla poplakávat.

Holky co kupujete na Vánoce prckům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.11.12 20:01

@Dlaždička chudinka mala :hug: :hug: le určo jí to sluší :hug: :hug: No ja kupuju židličku jídelnu, chodítko, penove puzzle na zem, a neake hračky, jinak nic moc stejne to nebude vnímat a pujde brzo spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.11.12 20:05
@Hana89 píše:
@Dlaždička chudinka mala :hug: :hug: le určo jí to sluší :hug: :hug: No ja kupuju židličku jídelnu, chodítko, penove puzzle na zem, a neake hračky, jinak nic moc stejne to nebude vnímat a pujde brzo spát :mrgreen:

jojooo je kouzelná za 2 měsíce jí je vcyměním za ty co dostala od kmotříků. taky jsem koupila pěnové puzzle. židlička je super nápad. děkuji :*,taky to nebudu nějak přehánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.11.12 20:29

Holky tak mame yza sebou prvni let :pankac: jeste ale pak musime letet zpatky, teda moc nechapu jak teena kojila pri vzletu :think: kdyz byla mala pripasana tak by to podle me ani moc neslo :nevim: ale s vzletem ani pristatnim nemela problem dudlala dudlik :mrgreen: a dost se ji libil jeden steward :mrgreen: :pankac: akorat plakala pri pripasani a pak skoro celou cestu prospala asi kvuli tomu monotonnimu zvuku, jo a kocarek to prezil taky :pankac:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
5.11.12 20:31

Jqk to po sobe ctu tak pisu jak hotentot :mrgreen: ale jsem KO

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
6.11.12 07:54

Dobré ráno, holčiny, dotáhli jsme to na stranu 500, to jsme dobré! :lol: Jestlipak se na ni ještě vejdu? Jinak Vev, tak super, že jste to dobře zvládli. My letěli s malým až v jeho roce a 5 měsících. Ale předtím jsem lítala do Ameriky a letadlo bylo vždy plné miminek. Hodně jsem si toho všímala, byla jsem už těhotná. Většinou byla hodná a spala, tak 2 za let (řekla bych) řvala a řvala, ale celkově mě překvapilo že to vypadalo lépe, než bych si myslela… 8)

Je pravda, že s naším prckem už v tom věku byly ty 2,5 hodiny (to jsme letěli jen po Evropě)tedy tak akorát. První hodinu byl nadšený, koukal z okýnka, ale pak už se nudil. S manželem jsme dělali oba vše pro to, aby to vydržel, což bylo tedy náročné. Byla jsem pak ráda, že byl konec. ;-)

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
6.11.12 08:07

Jinak jak kojila Teena při vzletu samo nevím, (Teeno, napiš nám to!):-) ale určitě jde ledasco. Já jsem se naučila malého kojit i když byl upoutaný v autě v autosedačce, netroufla bych si ho za jízdy vyndat, a šlo to. Sice to je trochu akrobatické číslo a nijak příjemná poloha, ale teď jsem si to obnovila, když jsme s malým přišli na návštěvu a já ho potřebovala v té sedačce uspat, aby tam neplakal. :srdce: A povedlo se. :mrgreen: Jo, v to holt má výhodu ta láhev…

Po kojení rok a půl 1. dítěte si troufám říct, že bych ho nakojila už asi i kdybychom byli vzhůru nohama. :P

To mi připomíná, že dnes se v noci nějak často budil. :-( Holky, já nechcí, já už jsem starší osoba a potřebuji klid. :lol:

• Citovat
  • Upravit
528
6.11.12 08:40

Ahoj holky, jak se máte _? :) My už taky máme nastřelené náušničky a asi se nám klube první zub :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
6.11.12 12:41

@silvija jo tak to potom, ale kdyby ho boleli normalne a ne pooperaci tak by to bylo jiny.
mladej by to potreboval taky pomalu mu zuby vypadavaji a nebo je ma tak dferavy ze nema ani cim kousat.
jenze on k zubarce nepujde.
@Hana89 no vcera se na me nastval kdyz sem po nem chtela aby malyho nakrmil.
sama sem sla minule do obchodu asi na pul hodiny. aspon neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital