Poradna duly
Jana Čurdová
@kofola3 píše:
Jéé to bych potřebovala taky.
Uspat a opravit všechny kazy
Ahoj holky dneska jsme byly Amálce nastřelovat naušničky…bylo mi ji moc líto asi bych do toho nešla znovu
teďka je nějaká neklidná ani usnou sama nemůže. námještě zoubky nerostou. krásný večer ![]()
@silvija píše:
Ano uspali všechno …jako jemu delala zubařka ze všem všjude vyšlo 2500tisice ale aspon je spokojny ted
No presne to potrebuju a kolik zubu mu delala ja mam tak 3-4 opravit a cena je nízka ![]()
My budem mít naušničky až v lednu, dr. rekla že je to na cely život a mala ma hodne tenulinke uška, tak počkame, Dlaždičko ale mate to za sebou ![]()
@Hana89 píše:
No presne to potrebuju a kolik zubu mu delala ja mam tak 3-4 opravit a cena je nízka
já ji mám asi víc, ale nenašla jsem ve Zlíně nikoho, kdo by zuby v celkovém uspání dělal
@kofola3 píše:
já ji mám asi víc, ale nenašla jsem ve Zlíně nikoho, kdo by zuby v celkovém uspání dělal
Brne to delají ale nevedela sem cenu a manžel moc nechce at jdu do toho uspaní ale ja nevydržím u zubare, vždy omdlím a su na kyslíku
A ta cena je prijatelná ![]()
@Hana89 píše:
My budem mít naušničky až v lednu, dr. rekla že je to na cely život a mala ma hodne tenulinke uška, tak počkame, Dlaždičko ale mate to za sebou
jojo za sebou ještě že tak
jen viděla doktora začla poplakávat.
Holky co kupujete na Vánoce prckům
@Dlaždička chudinka mala
le určo jí to sluší
No ja kupuju židličku jídelnu, chodítko, penove puzzle na zem, a neake hračky, jinak nic moc stejne to nebude vnímat a pujde brzo spát ![]()
@Hana89 píše:
@Dlaždička chudinka mala![]()
le určo jí to sluší
![]()
No ja kupuju židličku jídelnu, chodítko, penove puzzle na zem, a neake hračky, jinak nic moc stejne to nebude vnímat a pujde brzo spát
jojooo je kouzelná za 2 měsíce jí je vcyměním za ty co dostala od kmotříků. taky jsem koupila pěnové puzzle. židlička je super nápad. děkuji
,taky to nebudu nějak přehánět.
Holky tak mame yza sebou prvni let
jeste ale pak musime letet zpatky, teda moc nechapu jak teena kojila pri vzletu
kdyz byla mala pripasana tak by to podle me ani moc neslo
ale s vzletem ani pristatnim nemela problem dudlala dudlik
a dost se ji libil jeden steward
akorat plakala pri pripasani a pak skoro celou cestu prospala asi kvuli tomu monotonnimu zvuku, jo a kocarek to prezil taky ![]()
Dobré ráno, holčiny, dotáhli jsme to na stranu 500, to jsme dobré!
Jestlipak se na ni ještě vejdu? Jinak Vev, tak super, že jste to dobře zvládli. My letěli s malým až v jeho roce a 5 měsících. Ale předtím jsem lítala do Ameriky a letadlo bylo vždy plné miminek. Hodně jsem si toho všímala, byla jsem už těhotná. Většinou byla hodná a spala, tak 2 za let (řekla bych) řvala a řvala, ale celkově mě překvapilo že to vypadalo lépe, než bych si myslela… ![]()
Je pravda, že s naším prckem už v tom věku byly ty 2,5 hodiny (to jsme letěli jen po Evropě)tedy tak akorát. První hodinu byl nadšený, koukal z okýnka, ale pak už se nudil. S manželem jsme dělali oba vše pro to, aby to vydržel, což bylo tedy náročné. Byla jsem pak ráda, že byl konec. ![]()
Jinak jak kojila Teena při vzletu samo nevím, (Teeno, napiš nám to!):-) ale určitě jde ledasco. Já jsem se naučila malého kojit i když byl upoutaný v autě v autosedačce, netroufla bych si ho za jízdy vyndat, a šlo to. Sice to je trochu akrobatické číslo a nijak příjemná poloha, ale teď jsem si to obnovila, když jsme s malým přišli na návštěvu a já ho potřebovala v té sedačce uspat, aby tam neplakal.
A povedlo se.
Jo, v to holt má výhodu ta láhev…
Po kojení rok a půl 1. dítěte si troufám říct, že bych ho nakojila už asi i kdybychom byli vzhůru nohama. ![]()
To mi připomíná, že dnes se v noci nějak často budil.
Holky, já nechcí, já už jsem starší osoba a potřebuji klid. ![]()
Ahoj holky, jak se máte _?
My už taky máme nastřelené náušničky a asi se nám klube první zub ![]()
@silvija jo tak to potom, ale kdyby ho boleli normalne a ne pooperaci tak by to bylo jiny.
mladej by to potreboval taky pomalu mu zuby vypadavaji a nebo je ma tak dferavy ze nema ani cim kousat.
jenze on k zubarce nepujde.
@Hana89 no vcera se na me nastval kdyz sem po nem chtela aby malyho nakrmil.
sama sem sla minule do obchodu asi na pul hodiny. aspon neco