Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak naše spinká v postýlce, ještě minulý týden se budila až v 5, ted už se budí i dvakrát za noc, nevím čím to je
zkusím zavést kaše na večer, tak uvidím
Hani uplne jednoduchy,500g mrkve na platky1cm povarit do mekka cca25min v 200ml vody pak vse i s vodou rozmixovat s 40ml slunec oleje a zamrazit v te forme nz led donapoju po davkach
Děkuju za přivítání. =) Náš prcek je Kubíček. Dneska jsou mu 4 měsíce, má 64cm a 6300g. =) Doktorka nám napsala rehabilitace, protože upřednostňuje levou stranu a prý málo pase koníky. =( Když on jak má plínu, tak mu to nejde. Večer po koupání, když je nahatej, tak pase krásně.. Nevíte, co s náma budou na rehábkách dělat?
Jinak v noci spinká s náma v posteli. Už ani postýlku nemá v ložnici, protože tam byla zbytečná. Tak v ní spinká alespoň přes den v obýváku.
A dneska jsem mu koupila ve sklínce mrkvičku, dýni a mrkev s bramborem, tak jsem na něj zvědavá. Večer poprvé dostane na noc kašičku, tak snad mu sedne. =)
@Veryysek píše:
Děkuju za přivítání. =) Náš prcek je Kubíček. Dneska jsou mu 4 měsíce, má 64cm a 6300g. =) Doktorka nám napsala rehabilitace, protože upřednostňuje levou stranu a prý málo pase koníky. =( Když on jak má plínu, tak mu to nejde. Večer po koupání, když je nahatej, tak pase krásně.. Nevíte, co s náma budou na rehábkách dělat?Jinak v noci spinká s náma v posteli. Už ani postýlku nemá v ložnici, protože tam byla zbytečná. Tak v ní spinká alespoň přes den v obýváku.
A dneska jsem mu koupila ve sklínce mrkvičku, dýni a mrkev s bramborem, tak jsem na něj zvědavá. Večer poprvé dostane na noc kašičku, tak snad mu sedne. =)
cvičit vojtovku. ukážou co a jak a ty budeš scivičt doma
Aha, takže tam nebudu muset chodit třeba každý týden? Půjdeme tam jen jednou a potom nás zkontroluje dětská doktorka?
@Veryysek píše:
Aha, takže tam nebudu muset chodit třeba každý týden? Půjdeme tam jen jednou a potom nás zkontroluje dětská doktorka?
no to nejspíš budeš.
Klasické rehabky, cvičíš tam, hlavně tě to tam naučí a pak třeba za týden znova, aby ho omrkla.
Ostatně tohle plošné posílání na rhb mě uplně točí
@kofola3 píše:
no to nejspíš budeš.
Klasické rehabky, cvičíš tam, hlavně tě to tam naučí a pak třeba za týden znova, aby ho omrkla.Ostatně tohle plošné posílání na rhb mě uplně točí
Jééé a já jsem se těšila, že už budeme mít klid. Do nedávna jsem furt lítala na oční a teď tohle. =/ Taky mi to přijde zbytečný tam chodit.. nemyslím si, že jsme na tom až tak špatně. Kdyby nepásl vůbec nebo trošku až v půl roce třeba, tak bych to pochopila. Holt asi z toho má paní doktorka peníze. =/
@Veryysek píše:
Jééé a já jsem se těšila, že už budeme mít klid. Do nedávna jsem furt lítala na oční a teď tohle. =/ Taky mi to přijde zbytečný tam chodit.. nemyslím si, že jsme na tom až tak špatně. Kdyby nepásl vůbec nebo trošku až v půl roce třeba, tak bych to pochopila. Holt asi z toho má paní doktorka peníze. =/
tak pani doktorka z toho nemá nejspíš nic - to se jí až tak netýká…
jen vás měla prvně odeslat na neurologii a až tam, podle jejich vyšetření by měla být ordinována vojtovka.
@kofola3 @Veryysek
no my kdyz byli na neurologii na povinne prohlidce ve trechmesicich tak mi rekl jen at ho davam az 10× na brisko protoze nepasl vubec. sice nam to napsal do papiru ale nez sme sli na ko k detske tak to dohnal.
@kofola3 píše:
no to nejspíš budeš.
Klasické rehabky, cvičíš tam, hlavně tě to tam naučí a pak třeba za týden znova, aby ho omrkla.Ostatně tohle plošné posílání na rhb mě uplně točí
Ahojky, děkuju holky že jste napsaly ![]()
Kléris 2× za noc to není nic
,my vztáváme i 5×…
Jak to máme se sexem my:moc času na něj nebylo, ale chvilka se našla, teďka máme s manželem tichou domácnost, takže sex neřešim
@vevericka12 píše:
Eilaan aspon si mohla nzpsat jak se mas a tak,
Se omlouvam, 1 den jsem vynechala, no…
A ty na me hned hrozis, styd se!!!
Mame se celkem dobre, vcera jsem ale byla trochu na mrtvici. Byt doma s obema me mirne vycerpalo a vecer volal manzel, ze bude v praci do noci. A zrovna jsem mela asi nejak malo mleka, malej jecel jak na lesy a chtel porad sosat, jenze nebylo co. Tak jsem ve 20:45 nalozila obe deti do auta a vyrazili jsme do obchodaku koupit UM. Samozrejme po prijezdu domu uz mleko v prsou bylo, sice jsem mu rozdelala jeste po koju i UM, ale dudlik od lahvicky jen olizoval a smal se na me. Bud uz nemel hlad nebo nevedel co s tim.
Ale pozitri jdem na tu ryzovou kasi! ![]()
Jo a Vev, dobre, ze si nakoupis co chces, co ma do toho tchyne vubec mluvit???
To bych na just koupila 2 svetriky!!! ![]()