Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
20.11.12 17:15

:mavam: :mavam: Tak dnes sme byli na očkování a mame 63cm a 5612g :dance: :dance: No holky my spíme hodne špatne :zed: :zed: A sex? jo nekdy je čas ale to moc nejde ak mala ma postylku vedle nas, :lol: :lol: a mne to príde blbe :lol: a ješte nespí a budí se tak to neak nejde :lol: :lol: Dnes sem se rozhodla že koupim neake darečky a kupila sem jen jedno triko pro bráchu a boxerky pro manžu :zed: ja proste nevím co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
20.11.12 18:16

No jo tak tchyne celejzivot makala jak sroubek takji to prijde jako rozhazovani, ale jasi stejne nemuzu pomoct :P ja si myslim ze UM takove zlo neni, mala name akorat jednou zkusila ze nechtela prso ikdyz tam bylo, tak to jsem byla tvrda a flasku ji nedala, ale na dokrmeni ok, bez toho bych se ted uz neobesla a i tak se budi v noci hladem :cert: ale zas ted kombi kupovat v poledne mrkev a vecer kasi kdyz jsme teprv zacli by asi bylo prekombinovane

Dnes bylo krasne, byli jsmr venku, mala v manduce a pes se vylital:)

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
20.11.12 18:19

Kombikupovat=kombinovat, podelanej mobil :cert:

• Citovat
  • Upravit
8698
20.11.12 21:06
@vevericka12 píše:
Kombikupovat=kombinovat, podelanej mobil :cert:
:lol: :lol: :lol: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
21.11.12 12:23

:mavam: Holky sem vtom rodičáku ted uplní debil, Kamoška mne ted volala že byla vybavovat rodičák, a že ja ak sem si dala na 3roky 7100 tak mam si ubrat protože už materska mne jde stych 220 000 ja ji poberala asi 2mesíce pred porodem a dnes mne skončila, tak ted jak to mam brát? :zed: omlouvam se že zas opruzuju ale ted už vubec nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
21.11.12 18:32

Hani tohle je pro me taky spanelska vesnice

Dnesjsme zacli s bramboram zda se zeji to jede lip :pankac:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.11.12 19:49
@Hana89 píše: :mavam: Holky sem vtom rodičáku ted uplní debil, Kamoška mne ted volala že byla vybavovat rodičák, a že ja ak sem si dala na 3roky 7100 tak mam si ubrat protože už materska mne jde stych 220 000 ja ji poberala asi 2mesíce pred porodem a dnes mne skončila, tak ted jak to mam brát? :zed: omlouvam se že zas opruzuju ale ted už vubec nechápu :nevim:

no mateřská ti rozhodně nejde z 220 000

• Citovat
  • Upravit
8698
21.11.12 20:02

No tak necháme se prekvapit, jee veverko supr my ješte brambor ne e a jak si to delala normal kašičku? :think: ja se porád učím :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.11.12 20:05

Ppm je pojistná dávka, jde uplně z jiného úřadu, než rp, který je dávka nepojistná - tedy sociální

• Citovat
  • Upravit
121
21.11.12 20:16
@Hana89 píše: :mavam: Holky sem vtom rodičáku ted uplní debil, Kamoška mne ted volala že byla vybavovat rodičák, a že ja ak sem si dala na 3roky 7100 tak mam si ubrat protože už materska mne jde stych 220 000 ja ji poberala asi 2mesíce pred porodem a dnes mne skončila, tak ted jak to mam brát? :zed: omlouvam se že zas opruzuju ale ted už vubec nechápu :nevim:

já tomu taky moc nerozumím ale tohle mi přijde jako blbost. rodičák jsem si byla zařizovat minulej týden, teď mi bude končit mateřská. Ptali se mě na to jak dlouho ho chci mít, taky jsem chtěla do 3 let dítěte a ona mi to vypočítala nejdřív na 7100,– a pak si tam něčeho všimla a rodičák budu teda pobírat 7200,– :nevim: tak nevim podle čeho to dělaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.11.12 20:19
@misamt píše:
já tomu taky moc nerozumím ale tohle mi přijde jako blbost. rodičák jsem si byla zařizovat minulej týden, teď mi bude končit mateřská. Ptali se mě na to jak dlouho ho chci mít, taky jsem chtěla do 3 let dítěte a ona mi to vypočítala nejdřív na 7100,– a pak si tam něčeho všimla a rodičák budu teda pobírat 7200,– :nevim: tak nevim podle čeho to dělaj.

podle měsíce, kdy začínáš čerpat

• Citovat
  • Upravit
21.11.12 20:20

Ahoj holky, berete antikoncepci nebo spoléháte na kojení (samozřejmě ti co kojí)? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
21.11.12 20:28
@misamt píše:
já tomu taky moc nerozumím ale tohle mi přijde jako blbost. rodičák jsem si byla zařizovat minulej týden, teď mi bude končit mateřská. Ptali se mě na to jak dlouho ho chci mít, taky jsem chtěla do 3 let dítěte a ona mi to vypočítala nejdřív na 7100,– a pak si tam něčeho všimla a rodičák budu teda pobírat 7200,– :nevim: tak nevim podle čeho to dělaj.

ja mám napsane 7100kč na 3roky a končí mne červnu 2015 takže mesíc pred dcerinímy narozeninamy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.11.12 20:29
@kofola3 píše:
podle měsíce, kdy začínáš čerpat

Rodičák mi začíná další den, co mi končí mateřská. Myslela jsem, že to tak mají všichni, a proto by to mělo výcházet stejně… Jak říkám taky tomu moc nerozumim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.11.12 20:34
@Hana89 píše:
ja mám napsane 7100kč na 3roky a končí mne červnu 2015 takže mesíc pred dcerinímy narozeninamy :nevim:

jestli dobře počítám, tak mi poslední den taky vychází na 30.červen - přesně měsíc před narozeninamy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí