Poradna duly
Jana Čurdová
Tak dnes sme byli na očkování a mame 63cm a 5612g
No holky my spíme hodne špatne
A sex? jo nekdy je čas ale to moc nejde ak mala ma postylku vedle nas,
a mne to príde blbe
a ješte nespí a budí se tak to neak nejde
Dnes sem se rozhodla že koupim neake darečky a kupila sem jen jedno triko pro bráchu a boxerky pro manžu
ja proste nevím co
No jo tak tchyne celejzivot makala jak sroubek takji to prijde jako rozhazovani, ale jasi stejne nemuzu pomoct
ja si myslim ze UM takove zlo neni, mala name akorat jednou zkusila ze nechtela prso ikdyz tam bylo, tak to jsem byla tvrda a flasku ji nedala, ale na dokrmeni ok, bez toho bych se ted uz neobesla a i tak se budi v noci hladem
ale zas ted kombi kupovat v poledne mrkev a vecer kasi kdyz jsme teprv zacli by asi bylo prekombinovane
Dnes bylo krasne, byli jsmr venku, mala v manduce a pes se vylital:)
@vevericka12 píše:
Kombikupovat=kombinovat, podelanej mobil
Holky sem vtom rodičáku ted uplní debil, Kamoška mne ted volala že byla vybavovat rodičák, a že ja ak sem si dala na 3roky 7100 tak mam si ubrat protože už materska mne jde stych 220 000 ja ji poberala asi 2mesíce pred porodem a dnes mne skončila, tak ted jak to mam brát?
omlouvam se že zas opruzuju ale ted už vubec nechápu ![]()
Hani tohle je pro me taky spanelska vesnice
Dnesjsme zacli s bramboram zda se zeji to jede lip ![]()
@Hana89 píše:Holky sem vtom rodičáku ted uplní debil, Kamoška mne ted volala že byla vybavovat rodičák, a že ja ak sem si dala na 3roky 7100 tak mam si ubrat protože už materska mne jde stych 220 000 ja ji poberala asi 2mesíce pred porodem a dnes mne skončila, tak ted jak to mam brát?
omlouvam se že zas opruzuju ale ted už vubec nechápu
no mateřská ti rozhodně nejde z 220 000
No tak necháme se prekvapit, jee veverko supr my ješte brambor ne e a jak si to delala normal kašičku?
ja se porád učím
![]()
Ppm je pojistná dávka, jde uplně z jiného úřadu, než rp, který je dávka nepojistná - tedy sociální
@Hana89 píše:Holky sem vtom rodičáku ted uplní debil, Kamoška mne ted volala že byla vybavovat rodičák, a že ja ak sem si dala na 3roky 7100 tak mam si ubrat protože už materska mne jde stych 220 000 ja ji poberala asi 2mesíce pred porodem a dnes mne skončila, tak ted jak to mam brát?
omlouvam se že zas opruzuju ale ted už vubec nechápu
já tomu taky moc nerozumím ale tohle mi přijde jako blbost. rodičák jsem si byla zařizovat minulej týden, teď mi bude končit mateřská. Ptali se mě na to jak dlouho ho chci mít, taky jsem chtěla do 3 let dítěte a ona mi to vypočítala nejdřív na 7100,– a pak si tam něčeho všimla a rodičák budu teda pobírat 7200,–
tak nevim podle čeho to dělaj.
@misamt píše:
já tomu taky moc nerozumím ale tohle mi přijde jako blbost. rodičák jsem si byla zařizovat minulej týden, teď mi bude končit mateřská. Ptali se mě na to jak dlouho ho chci mít, taky jsem chtěla do 3 let dítěte a ona mi to vypočítala nejdřív na 7100,– a pak si tam něčeho všimla a rodičák budu teda pobírat 7200,–tak nevim podle čeho to dělaj.
podle měsíce, kdy začínáš čerpat
Ahoj holky, berete antikoncepci nebo spoléháte na kojení (samozřejmě ti co kojí)? ![]()
@misamt píše:
já tomu taky moc nerozumím ale tohle mi přijde jako blbost. rodičák jsem si byla zařizovat minulej týden, teď mi bude končit mateřská. Ptali se mě na to jak dlouho ho chci mít, taky jsem chtěla do 3 let dítěte a ona mi to vypočítala nejdřív na 7100,– a pak si tam něčeho všimla a rodičák budu teda pobírat 7200,–tak nevim podle čeho to dělaj.
ja mám napsane 7100kč na 3roky a končí mne červnu 2015 takže mesíc pred dcerinímy narozeninamy ![]()
@kofola3 píše:
podle měsíce, kdy začínáš čerpat
Rodičák mi začíná další den, co mi končí mateřská. Myslela jsem, že to tak mají všichni, a proto by to mělo výcházet stejně… Jak říkám taky tomu moc nerozumim…
@Hana89 píše:
ja mám napsane 7100kč na 3roky a končí mne červnu 2015 takže mesíc pred dcerinímy narozeninamy
jestli dobře počítám, tak mi poslední den taky vychází na 30.červen - přesně měsíc před narozeninamy…