Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
15.11.12 19:13
@vevericka12 píše:
To zavisi na tom jake ma voda na danem miste parametry, vetsinz ma ale hodne dusicnanu atd proto neni pro rak make deti vhodna, z vodovodu taky nedavam

dyt píšu, že máme kvalitativně vodu dobrou a srovnatelnou s balenou

• Citovat
  • Upravit
523
15.11.12 22:51

Já vodu také nekupuji balenou, mám větší důvěru v naši převařenou. Ale u nás je voda prý kvalitní, je chutná, třeba u babičky mají šíleně tvrdou a chlorovanou, tam bych vodu kupovala.
Zítra je pátek, jupíííí, nemůžu se dočkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
16.11.12 06:55

Dobré ránko, vlásek je pryč juchuu :potlesk:,děkuji za rady, vodu jsem převařila.
Holky spí vaše miminka s vámi v požnici nebo sami v pokojíku???
Jadlo přijede ti chlap, viď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.11.12 07:49

Ono třeba obsah dusičnanu mže být a je nekontrolovaný i v kupované zelenině, když dětem vaříš příkrmy…a nemáš domácí zeleninu.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
16.11.12 10:55

Ale dusičnany jsou důležité zhruba do 3 měsíců věku. Už jsem tu dřív psala proč. A pokud by ve vodě dusičnany byly, je to dost nebezpečné. Potom už nemá kojenecká voda význam a zelenina se zase dává později, takže to je OK.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
16.11.12 14:36
@Eilaan píše:
Ale dusičnany jsou důležité zhruba do 3 měsíců věku. Už jsem tu dřív psala proč. A pokud by ve vodě dusičnany byly, je to dost nebezpečné. Potom už nemá kojenecká voda význam a zelenina se zase dává později, takže to je OK.

i u příkrmu ak upované zeleniny durazně varují před vysokým obsahen dusičnanu, takže i otom asi nějaký problém může být :nevim:

• Citovat
  • Upravit
385
16.11.12 17:52

Nj, ale na vyplaveni chlupu z oka.. to je asi jedno… kolikrat ji do oka kapla voda pri koupani a nic se ji nestalo :-)
jinak, dneska se mala poprve v noci budila od sveho narozeni a ze spani celkem 6krat za noc nadavala se zavrenyma ocima az kdyz jsme ji dali dudlika tak prestala.. nevite? co se deje? pres den je taky nevrla dnes a spi po 20 minutach :-/
a jeste jeden problem, jestli to taky nahodou nemaj vaše mimča… z vnejsi strany jakoby loket má na obou stranách jaké si skvrny přes které kdyz prejedu tak jsou hrubé jakoby puchyrky, neví m co to je??? máte to taky u miminek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.11.12 18:10
@Teena21 píše:
Nj, ale na vyplaveni chlupu z oka.. to je asi jedno… kolikrat ji do oka kapla voda pri koupani a nic se ji nestalo :-)
jinak, dneska se mala poprve v noci budila od sveho narozeni a ze spani celkem 6krat za noc nadavala se zavrenyma ocima az kdyz jsme ji dali dudlika tak prestala.. nevite? co se deje? pres den je taky nevrla dnes a spi po 20 minutach :-/
a jeste jeden problem, jestli to taky nahodou nemaj vaše mimča… z vnejsi strany jakoby loket má na obou stranách jaké si skvrny přes které kdyz prejedu tak jsou hrubé jakoby puchyrky, neví m co to je??? máte to taky u miminek?

normálně by to být nemělo..
nám se takto rozjel exém.

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
16.11.12 20:27

To buzeni mozna zuby? Nase mala zuby jeste nema ale prosvitaji tak mozna jak to roste tak go tlaci a boli, taky jsme to jeden den tak meli. Lokty nevim.

Zelenina je podle myho lepsi delat doma i s rizikem dusitanu, kupovana bude mit dusitany plus jeste navrch konzervanty, v oku jsou dusicnany jedno ale bala bychse infekce

• Citovat
  • Upravit
8698
16.11.12 21:10

Ha teda kupuju kojeneckou a manžel ríkal že mame taky dobrou v kohoutku ale ja si nelejznu :roll: :roll: a zeleninu kupuju a male chutná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
16.11.12 21:22

Vodu kupuju mame tu tvrdou, az tak ze kdyz ju piju dela se mi zubni kamen, takze sme nali studanku a jezdime cepovat, dokonce vodu neprevaruju ve varny konvici ale v kastrulku.
@Teena21 ahoj muj malej to ma na hlave takovej jako zlutej krust, vypada jako had. takze namazu a zmizi ale do druhyho dne je to tam zase a mam pocit ze se to zvetsuje. takze az budeme na KO tak se zminim. i ja mam pocit ze mu brzo vyrasi zuby, je strasne uslintanej a kdyz mu prejedu prstem po dasni tak je spokojenej:)
jinak se musim pochlubit otaci se pomalu uz i na druhou stranu. a vcera mal 5 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.11.12 21:25
@Sidinka píše:
Vodu kupuju mame tu tvrdou, az tak ze kdyz ju piju dela se mi zubni kamen, takze sme nali studanku a jezdime cepovat, dokonce vodu neprevaruju ve varny konvici ale v kastrulku.
@Teena21 ahoj muj malej to ma na hlave takovej jako zlutej krust, vypada jako had. takze namazu a zmizi ale do druhyho dne je to tam zase a mam pocit ze se to zvetsuje. takze az budeme na KO tak se zminim. i ja mam pocit ze mu brzo vyrasi zuby, je strasne uslintanej a kdyz mu prejedu prstem po dasni tak je spokojenej:)
jinak se musim pochlubit otaci se pomalu uz i na druhou stranu. a vcera mal 5 mesicu.

to je seboroická dermatitida…

na to holky moc chválí oilatum, tak zkus…
na to se nedá nic, než mazat a vyčesávat, časem to zmizí

• Citovat
  • Upravit
1578
16.11.12 21:44

@kofola3 dik,ja mu to mazu od Hippu tim olejickem.sama to pouzivam na suchy casti co se mi objevuji na obliceji. nosni dirky z venci, okolo vlasu po celem obvodu hlavy a usi okolo.
hele mamotazku ty si ta kofolka se 4ma detmama?? nebo si jina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.11.12 21:49
@Sidinka píše:
@kofola3 dik,ja mu to mazu od Hippu tim olejickem.sama to pouzivam na suchy casti co se mi objevuji na obliceji. nosni dirky z venci, okolo vlasu po celem obvodu hlavy a usi okolo.
hele mamotazku ty si ta kofolka se 4ma detmama?? nebo si jina :mrgreen:

já jsem kofolka se třema dětma

• Citovat
  • Upravit
1578
16.11.12 21:50

A si tu od zacatku a mela si fotku kofoly?? ja jen pro poradek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí