Poradna duly
Jana Čurdová
Já vodu také nekupuji balenou, mám větší důvěru v naši převařenou. Ale u nás je voda prý kvalitní, je chutná, třeba u babičky mají šíleně tvrdou a chlorovanou, tam bych vodu kupovala.
Zítra je pátek, jupíííí, nemůžu se dočkat!
Dobré ránko, vlásek je pryč juchuu
,děkuji za rady, vodu jsem převařila.
Holky spí vaše miminka s vámi v požnici nebo sami v pokojíku???
Jadlo přijede ti chlap, viď ![]()
Ono třeba obsah dusičnanu mže být a je nekontrolovaný i v kupované zelenině, když dětem vaříš příkrmy…a nemáš domácí zeleninu.
Ale dusičnany jsou důležité zhruba do 3 měsíců věku. Už jsem tu dřív psala proč. A pokud by ve vodě dusičnany byly, je to dost nebezpečné. Potom už nemá kojenecká voda význam a zelenina se zase dává později, takže to je OK.
@Eilaan píše:
Ale dusičnany jsou důležité zhruba do 3 měsíců věku. Už jsem tu dřív psala proč. A pokud by ve vodě dusičnany byly, je to dost nebezpečné. Potom už nemá kojenecká voda význam a zelenina se zase dává později, takže to je OK.
i u příkrmu ak upované zeleniny durazně varují před vysokým obsahen dusičnanu, takže i otom asi nějaký problém může být ![]()
Nj, ale na vyplaveni chlupu z oka.. to je asi jedno… kolikrat ji do oka kapla voda pri koupani a nic se ji nestalo ![]()
jinak, dneska se mala poprve v noci budila od sveho narozeni a ze spani celkem 6krat za noc nadavala se zavrenyma ocima az kdyz jsme ji dali dudlika tak prestala.. nevite? co se deje? pres den je taky nevrla dnes a spi po 20 minutach :-/
a jeste jeden problem, jestli to taky nahodou nemaj vaše mimča… z vnejsi strany jakoby loket má na obou stranách jaké si skvrny přes které kdyz prejedu tak jsou hrubé jakoby puchyrky, neví m co to je??? máte to taky u miminek?
@Teena21 píše:
Nj, ale na vyplaveni chlupu z oka.. to je asi jedno… kolikrat ji do oka kapla voda pri koupani a nic se ji nestalo
jinak, dneska se mala poprve v noci budila od sveho narozeni a ze spani celkem 6krat za noc nadavala se zavrenyma ocima az kdyz jsme ji dali dudlika tak prestala.. nevite? co se deje? pres den je taky nevrla dnes a spi po 20 minutach :-/
a jeste jeden problem, jestli to taky nahodou nemaj vaše mimča… z vnejsi strany jakoby loket má na obou stranách jaké si skvrny přes které kdyz prejedu tak jsou hrubé jakoby puchyrky, neví m co to je??? máte to taky u miminek?
normálně by to být nemělo..
nám se takto rozjel exém.
To buzeni mozna zuby? Nase mala zuby jeste nema ale prosvitaji tak mozna jak to roste tak go tlaci a boli, taky jsme to jeden den tak meli. Lokty nevim.
Zelenina je podle myho lepsi delat doma i s rizikem dusitanu, kupovana bude mit dusitany plus jeste navrch konzervanty, v oku jsou dusicnany jedno ale bala bychse infekce
Ha teda kupuju kojeneckou a manžel ríkal že mame taky dobrou v kohoutku ale ja si nelejznu
a zeleninu kupuju a male chutná ![]()
Vodu kupuju mame tu tvrdou, az tak ze kdyz ju piju dela se mi zubni kamen, takze sme nali studanku a jezdime cepovat, dokonce vodu neprevaruju ve varny konvici ale v kastrulku.
@Teena21 ahoj muj malej to ma na hlave takovej jako zlutej krust, vypada jako had. takze namazu a zmizi ale do druhyho dne je to tam zase a mam pocit ze se to zvetsuje. takze az budeme na KO tak se zminim. i ja mam pocit ze mu brzo vyrasi zuby, je strasne uslintanej a kdyz mu prejedu prstem po dasni tak je spokojenej:)
jinak se musim pochlubit otaci se pomalu uz i na druhou stranu. a vcera mal 5 mesicu.
@Sidinka píše:
Vodu kupuju mame tu tvrdou, az tak ze kdyz ju piju dela se mi zubni kamen, takze sme nali studanku a jezdime cepovat, dokonce vodu neprevaruju ve varny konvici ale v kastrulku.
@Teena21 ahoj muj malej to ma na hlave takovej jako zlutej krust, vypada jako had. takze namazu a zmizi ale do druhyho dne je to tam zase a mam pocit ze se to zvetsuje. takze az budeme na KO tak se zminim. i ja mam pocit ze mu brzo vyrasi zuby, je strasne uslintanej a kdyz mu prejedu prstem po dasni tak je spokojenej:)
jinak se musim pochlubit otaci se pomalu uz i na druhou stranu. a vcera mal 5 mesicu.
to je seboroická dermatitida…
na to holky moc chválí oilatum, tak zkus…
na to se nedá nic, než mazat a vyčesávat, časem to zmizí
@kofola3 dik,ja mu to mazu od Hippu tim olejickem.sama to pouzivam na suchy casti co se mi objevuji na obliceji. nosni dirky z venci, okolo vlasu po celem obvodu hlavy a usi okolo.
hele mamotazku ty si ta kofolka se 4ma detmama?? nebo si jina ![]()
@Sidinka píše:
@kofola3 dik,ja mu to mazu od Hippu tim olejickem.sama to pouzivam na suchy casti co se mi objevuji na obliceji. nosni dirky z venci, okolo vlasu po celem obvodu hlavy a usi okolo.
hele mamotazku ty si ta kofolka se 4ma detmama?? nebo si jina
já jsem kofolka se třema dětma
A si tu od zacatku a mela si fotku kofoly?? ja jen pro poradek:)
dyt píšu, že máme kvalitativně vodu dobrou a srovnatelnou s balenou