Poradna duly
Jana Čurdová
Také tak 10 bodýček… Ale doteď než mi ségra půjčila nějaká navíc jsem měla 6, která jsem pořád točila. Ale ač mi malý téměř neblinká, přišlo mi to málo. Kolik máš ty, Vev? ![]()
No prave, mam tak8-9,atedka jakjsme cestovali toteda bylo skoro na knap, s tim ze jsem mela 3 na prevleceni, ona celkem ublinkava uz jsem.ji jednou prevlikala2× za sebou, pak ma3kalhoty s podsivkou a 4na domaplus teda 3 tricka s dliuhym ktery jsou teda celkem naprd ale celkove mi to neprijde nijak moc ![]()
Tak naše malá má 6 dupaček a asi 10 bodýček a triček s dlouhým rukávem (dohromady). Přes to nějaké svetříky a mikiny. Hodně používám látkové bryndáčky, aby si neproslintala to, co má na sobě. A spí v overálcích, ty máme čtyři. Myslím, že toho nemá nijak moc, ale stačí to. Kdyby všechno tak nestálo, nakupovala bych mnohem víc.
Holky nedivte se ze pisu casto jak hotentot, jsem ted spis pripojena z mobilu a desne me to zere
holt stara struktura to potrebuje po staru
tedka jsem normalne na pocitaci a je to fakt uleva psat normalne ![]()
s tema obleckama koukam mame vsechny tak stejne tak nevim co se tchyni nezda ![]()
jadla a jak oblikas ty tricka, mne prijde ze kdyz ji to dam treba ke kalhotum tak ji tahne na zada jak jsem zvykla ji mit v body ![]()
@vevericka12 píše:
Holky nedivte se ze pisu casto jak hotentot, jsem ted spis pripojena z mobilu a desne me to zere![]()
holt stara struktura to potrebuje po staru
tedka jsem normalne na pocitaci a je to fakt uleva psat normalne
![]()
s tema obleckama koukam mame vsechny tak stejne tak nevim co se tchyni nezda
jadla a jak oblikas ty tricka, mne prijde ze kdyz ji to dam treba ke kalhotum tak ji tahne na zada jak jsem zvykla ji mit v body
já pod tirko dávám body nátělník.
Holky a co kupujete nebo mate za vysokou zidlicku pak ke stolu?
Jinak poprve snedla tak pul lzicky mrkve, vcera 1 lzicku a dneska 1,5
![]()
@vevericka12 píše:
Holky a co kupujete nebo mate za vysokou zidlicku pak ke stolu?
chicco polly
@vevericka12 píše:
Hani myslela jsem bodycka jedne velikosti ktere zrovna oblikas
hani ty ses maximalista
tak to je jeste v poho to muzu tchyni rict ze jsou i horsi pripady
ale je to fakt ze bodycek neni nikdy dost
@vevericka12 píše:
a je to dost stabilni?
jasnéééé. nedám na ni dopustit
Holky čau, tak jsem konečně našeho křiklounka uspala, posledních několik dní si trénuje po večerech plíce.
Jadlo, my chodíme cvičit 14 dní už, dělal přesně to samé. Zatím 4×5 minut denně stláčíme nějaký reflexní bod a držím mu hlavičku a opravdu jsou vidět pokroky, bych ani neřekla. Celý je uvolněnější. Koncem ledna půjdem na kontrolu, jestli to už stačí. Hani, ty by sis rozuměla s mojí tchýní, ta by mi zas ráda nakoupila cokoliv. My těch aktuálních bodyn máme teďka taky cca 10 - 15, když spočítám i ty trošku knop co ještě nosí. Když se mi nechce denně prát a žehlit, je to akorát…
Jo, posledních pár dní se mi v noci i 3× budí na jídlo. Nemám mu dát na noc kašičku? Nechtěla jsem s tou jeho váhou, je ho kus. Ale ráda bych mu něco sytějšího.
Velikosti, kterou aktuálně obleče většinou tak 10 kusů.