Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
523
11.11.12 19:01

:)
díky za recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
11.11.12 21:42

Ahoj koceny, ja uz mam papiry vyplbneny, v praci mam pozadano o dovolenou ale jeste musime pockat na papiry ohledne zamestnani ze sme oba a mldej je cizinec tak ma jeste jeden papir vypsat,.no ale kdyz sme tam byli tak pani mela na stole stos zadosti co mely byt uz v rijnu, tkaze su zvedava ja na rd nastupiju 7.12 takize penize dostanu v lednu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
11.11.12 22:21

Sidinko, to nevím, jak to s tou platbou je, byla jsem se na to zeptat v naší mzdové účtárně, ale paní mi to vysvětlovala nějak málo polopaticky, takže z toho vím houbeles.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
12.11.12 08:14

Ahoj holky:Jadlo dělala si tiramisu, nebo něco jiného?

Chtěla jsem se poptat co na sociálku jak půjdu zařizovat rodičák?
občanku, rodný list malé a co ještě???
Mě končí MD 20.12.tento týden bych si to chtěla oběhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
12.11.12 08:23
@Dlaždička píše:
Ahoj holky:Jadlo dělala si tiramisu, nebo něco jiného?Chtěla jsem se poptat co na sociálku jak půjdu zařizovat rodičák?
občanku, rodný list malé a co ještě???
Mě končí MD 20.12.tento týden bych si to chtěla oběhat

Prvně teda rodičák se řeší n úřadu práce, ne na sociálce.

A potřebuješ ze socálky vyplněný papír, o denní výši PPM. Žádost o rp podepisuje i manžel, či přítel.

• Citovat
  • Upravit
533
12.11.12 08:40

Děkuji Kofolko :kytka:,takže stejnak prvně na sociálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
12.11.12 08:47
@Dlaždička píše:
Děkuji Kofolko :kytka:,takže stejnak prvně na sociálku.

jj, tam to stačí poslat meilem, oni vyplní a pošlou domů

• Citovat
  • Upravit
523
12.11.12 18:11

Já si dneska vyrazila na UP bez rodného listu, tak zas ve středu repete :) Nakonec jsem dělala nepečený dort z jogurtu a zakysané smetany (měla jsem na to doma ingredience), ale te(d jsem se zásobila pomazánkovým máslem a budu v pátek zkoušet tiramisu podle Dlaždičky :kytka: těším se, ráda kuchtím, když mám strávníky, pro sebe mě to nebaví. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
13.11.12 14:19

Tak holky zacala jsem vcera s mrkvi, totalni fiasko rvala jak tur, dneska trochu lepsi ale snedla tak jen maximalne jednu lzicku na trikrat a musela jsem delat divadlo jak neco (lzicka jako letadlo, mezitim hrkatko atd.) :mrgreen: no na to jakej ma apetit jsem si to cely predstavovala trochu jinak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
13.11.12 16:08
@vevericka12 píše:
Tak holky zacala jsem vcera s mrkvi, totalni fiasko rvala jak tur, dneska trochu lepsi ale snedla tak jen maximalne jednu lzicku na trikrat a musela jsem delat divadlo jak neco (lzicka jako letadlo, mezitim hrkatko atd.) :mrgreen: no na to jakej ma apetit jsem si to cely predstavovala trochu jinak :mrgreen:

se divíš???je to něco nového, nová chut a musí si na ni zvyknout. nehlede, že to z té lžičky neumí rty stáhnout a polknout

• Citovat
  • Upravit
2184
13.11.12 18:04

Bobo

Ahojky muj maly neji mrkev ani brambor se mraci :( pfuj co ta mama dava za h…takže končim s tym a nebudu se trapit…začnu od pul roku dat neco na vic..nebudu s nim bojovat :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.11.12 18:24

Silvi jenomže ono to ani v půl roce nebude lepší…chutové bunky se jim nezmění, když znají jen mlíko. On si na to musí zvyknout, takže bych dávala…po lžičce, ale at si na tu chut zvykne

• Citovat
  • Upravit
8698
13.11.12 18:28

My papame hezky s lžičky :pankac: a vše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
13.11.12 18:29
Ja už davam každy den po lžičku skoušela michat mrkev s bramborema nic…jak von plive na nas tak plive :cert: :cert: :cert:
@kofola3 píše:
Silvi jenomže ono to ani v půl roce nebude lepší…chutové bunky se jim nezmění, když znají jen mlíko. On si na to musí zvyknout, takže bych dávala…po lžičce, ale at si na tu chut zvykne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.11.12 18:44

Zkus mu do toho přimíchat mléko. Pak to bude třeba líp snášet

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat