Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj koceny, ja uz mam papiry vyplbneny, v praci mam pozadano o dovolenou ale jeste musime pockat na papiry ohledne zamestnani ze sme oba a mldej je cizinec tak ma jeste jeden papir vypsat,.no ale kdyz sme tam byli tak pani mela na stole stos zadosti co mely byt uz v rijnu, tkaze su zvedava ja na rd nastupiju 7.12 takize penize dostanu v lednu??
Sidinko, to nevím, jak to s tou platbou je, byla jsem se na to zeptat v naší mzdové účtárně, ale paní mi to vysvětlovala nějak málo polopaticky, takže z toho vím houbeles.
Ahoj holky:Jadlo dělala si tiramisu, nebo něco jiného?
Chtěla jsem se poptat co na sociálku jak půjdu zařizovat rodičák?
občanku, rodný list malé a co ještě???
Mě končí MD 20.12.tento týden bych si to chtěla oběhat
@Dlaždička píše:
Ahoj holky:Jadlo dělala si tiramisu, nebo něco jiného?Chtěla jsem se poptat co na sociálku jak půjdu zařizovat rodičák?
občanku, rodný list malé a co ještě???
Mě končí MD 20.12.tento týden bych si to chtěla oběhat
Prvně teda rodičák se řeší n úřadu práce, ne na sociálce.
A potřebuješ ze socálky vyplněný papír, o denní výši PPM. Žádost o rp podepisuje i manžel, či přítel.
@Dlaždička píše:
Děkuji Kofolko,takže stejnak prvně na sociálku.
jj, tam to stačí poslat meilem, oni vyplní a pošlou domů
Já si dneska vyrazila na UP bez rodného listu, tak zas ve středu repete
Nakonec jsem dělala nepečený dort z jogurtu a zakysané smetany (měla jsem na to doma ingredience), ale te(d jsem se zásobila pomazánkovým máslem a budu v pátek zkoušet tiramisu podle Dlaždičky
těším se, ráda kuchtím, když mám strávníky, pro sebe mě to nebaví. ![]()
Tak holky zacala jsem vcera s mrkvi, totalni fiasko rvala jak tur, dneska trochu lepsi ale snedla tak jen maximalne jednu lzicku na trikrat a musela jsem delat divadlo jak neco (lzicka jako letadlo, mezitim hrkatko atd.)
no na to jakej ma apetit jsem si to cely predstavovala trochu jinak ![]()
@vevericka12 píše:
Tak holky zacala jsem vcera s mrkvi, totalni fiasko rvala jak tur, dneska trochu lepsi ale snedla tak jen maximalne jednu lzicku na trikrat a musela jsem delat divadlo jak neco (lzicka jako letadlo, mezitim hrkatko atd.)no na to jakej ma apetit jsem si to cely predstavovala trochu jinak
se divíš???je to něco nového, nová chut a musí si na ni zvyknout. nehlede, že to z té lžičky neumí rty stáhnout a polknout
Ahojky muj maly neji mrkev ani brambor se mraci
pfuj co ta mama dava za h…takže končim s tym a nebudu se trapit…začnu od pul roku dat neco na vic..nebudu s nim bojovat
![]()
Silvi jenomže ono to ani v půl roce nebude lepší…chutové bunky se jim nezmění, když znají jen mlíko. On si na to musí zvyknout, takže bych dávala…po lžičce, ale at si na tu chut zvykne
@kofola3 píše:
Silvi jenomže ono to ani v půl roce nebude lepší…chutové bunky se jim nezmění, když znají jen mlíko. On si na to musí zvyknout, takže bych dávala…po lžičce, ale at si na tu chut zvykne
Zkus mu do toho přimíchat mléko. Pak to bude třeba líp snášet