Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
13.11.12 20:07

Silvi malý je kouzelný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.11.12 20:08

Dorča třeba mrkev nechce, tu taky plive…ale dýni tu zblajzne

• Citovat
  • Upravit
533
13.11.12 20:11

Holky a vy nekojíte, že už dítkům dáváte papat něco jiného???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
13.11.12 20:14

Teča miluje mrkev, a dnes sme daly hruškovu kaši a supr zblajzla a chrní, ale ted se 7dní vkuse v noci budíme :zed: :zed: nevím proč nerveme jen vstaneme a povídame, :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
13.11.12 20:33

Dlazdicko kojim dal, alenechci kojitvecne, tak js. zacla sprikrmama, schvalila mi to i detska, podle tohotempa tostejne bude nadlouho :D taksnad senekam dohrabem dotech 6 mesicu

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
13.11.12 20:34

Dlazdicko kojim dal, alenechci kojitvecne, tak js. zacla sprikrmama, schvalila mi to i detska, podle tohotempa tostejne bude nadlouho :D taksnad senekam dohrabem dotech 6 mesicu

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
13.11.12 20:35

Prikrmdavam jen v poledne

• Citovat
  • Upravit
523
13.11.12 21:08

My dneska byly u dr na očkování, měření a vážení a dr říkala, že malá hezky přibírá, a tak ještě není třeba přikrmovat. Takže my zatím jen mléko :lol:

Ale potřebovala bych vám říct a poradit se, že podle dr. má Josefka špatnou pozici na bříšku. Když je na břiše, ruce, nohy a hlavu zvedne do vzduchu a na bříšku se houpe sem a tam. Vůbec nedá ruce pod sebe a nevzepře se na nich a to by prý už měla. Takhle prý jen tak nepoleze. Takže nás poslala na neurologii a odtamtud na nějaká cvičení. Co si myslíte vy? A vzpírají se vaše děti na ručičkách? Už dlouho? Cvičíte nějak s miminkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
13.11.12 21:13

Jo bzpira sena rukachale chvilito trvalo nezna to prisla, kdyzje alena brise prilis dlouho tak dela co popisujes pak ji obratim zpatky, krome toho ze se ji snazim casto davat na bricho necvicime nic

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
13.11.12 21:14

Jo bzpira sena rukachale chvilito trvalo nezna to prisla, kdyzje alena brise prilis dlouho tak dela co popisujes pak ji obratim zpatky, krome toho ze se ji snazim casto davat na bricho necvicime nic

• Citovat
  • Upravit
523
13.11.12 21:29

To Josefka se rovnou houpe a nevzepře se. A pak ji to rozzlobí, že se nemůže posunout, a začne brečet. Je jí za dva dny čtyři měsíce. Tak snad to cvičení pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.11.12 21:32
@Jadla píše:
My dneska byly u dr na očkování, měření a vážení a dr říkala, že malá hezky přibírá, a tak ještě není třeba přikrmovat. Takže my zatím jen mléko :lol:Ale potřebovala bych vám říct a poradit se, že podle dr. má Josefka špatnou pozici na bříšku. Když je na břiše, ruce, nohy a hlavu zvedne do vzduchu a na bříšku se houpe sem a tam. Vůbec nedá ruce pod sebe a nevzepře se na nich a to by prý už měla. Takhle prý jen tak nepoleze. Takže nás poslala na neurologii a odtamtud na nějaká cvičení. Co si myslíte vy? A vzpírají se vaše děti na ručičkách? Už dlouho? Cvičíte nějak s miminkama?

jestli myslíš druhé vzpřímení, nadlaních a propnuté ruce ano, asi 14 dnu…

Na neuro bych zašla, a řídila se jejich doporučením.

A prostředím dítkem jsem vojtovku cvičila půl roku

• Citovat
  • Upravit
1578
13.11.12 21:44

@Jadla dik.
jinak holky co uz nekojite porad se vam dela mliko??zmizi to samo nebo musim si necht predepsat neco na ukonceni laktace??
jinak kterauz mate mesicky ja uz podruhe:((,je to hnus nikdy sem to tak silny nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
13.11.12 21:52

Já pořád nic, nemenstruuju, a vůbec mi to nechybí :mrgreen:
Na neurologii zaručeně půjdu a budu se řídit tím, co řeknou, ale stejně jsem ráda, že to můžu probrat i tady s vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.11.12 21:53
@Sidinka píše:
@Jadla dik.
jinak holky co uz nekojite porad se vam dela mliko??zmizi to samo nebo musim si necht predepsat neco na ukonceni laktace??
jinak kterauz mate mesicky ja uz podruhe:((,je to hnus nikdy sem to tak silny nemela

co je pojem dělá mlíko???
já nekojím…vlivem stresu v srpnu při umrtí dědy jsem o mlíko přišla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital