Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
14.11.12 21:47

No prave peru max tak kazdej treti den, ale teda nezehlim, holky dalyjste mi silu asi pujdu nakupovat :mrgreen:
Nase se ted taky budi casteji ale s kasickou pockam azbude jist poradne zeleninu atd v poledne

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
14.11.12 21:56

No prave peru max tak kazdej treti den, ale teda nezehlim, holky dalyjste mi silu asi pujdu nakupovat :mrgreen:
Nase se ted taky budi casteji ale s kasickou pockam azbude jist poradne zeleninu atd v poledne

• Citovat
  • Upravit
523
14.11.12 23:33

Já malé dávám jen dupačky, takže se jí trika nevyhrnují. Je to moje posedlost, miluju dupačky, pořád bych kupovala dupačky všech barev, materiálů, vzorů, jsem jak praštěná. Strašně se mi líbí ty ťapičky, kšandičky, že netlačí přes bříško, no fakt jsem jak na hlavu. Ale musím se držet zkrátka.
A děkuji za povzbuzení, Binnusko, chvílema se na to cvičení těšim a chvílema mám hrozný strach, že se to malá nenaučí, že budu něco dělat špatně, že, že, že, prostě plašanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
15.11.12 06:50

Dobré ránko holky :kytka:,to byla noc :zed: malá se mi budila po 10min spánku. Pak hodinka uspávání a znovu. Včera jsme byli na očkování. Teďka má 38.5 teplotku v zadečku. Máme 4 měsíce,60 cm.4500g obvod hlavičky 40,5 :)
Bodyček mám asi 20 dupaček snad 30 :lol:,ale je to většina poděděné.
já dávám nejraději bodyčkové tílko, tričko s dl. rukávem, štrampličky, tepláky nebo kalhoty. Já jsem ulítlá na botičky :)
Neměla jsem ráda růžovou barvu, ale teď já i Amálka jsme nejčastěji v růžovém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
15.11.12 08:09

Ahoj holky, tak já byla včera se Štěpulou na 4měsíční, má 7,2kg, 65cm a obvod 42cm, jinak dostal druhou hexa a Sinflorix - nebo jak se to píše - to proti pneumokokovi, ale zadarmo, taky mu začínají růst zoubky, tak si pořád šahá do pusinky a dráždí si dásně, dr poradila CALGEL, ale podle mě to vydrží max pět minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
15.11.12 08:11
@Maarlen píše:
Ahoj holky, tak já byla včera se Štěpulou na 4měsíční, má 7,2kg, 65cm a obvod 42cm, jinak dostal druhou hexa a Sinflorix - nebo jak se to píše - to proti pneumokokovi, ale zadarmo, taky mu začínají růst zoubky, tak si pořád šahá do pusinky a dráždí si dásně, dr poradila CALGEL, ale podle mě to vydrží max pět minut

Štěpánek je kus chlapa!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
15.11.12 08:12

Bodýček mám asi tak 1O a pořád to točím, zatím má ty 3 měsíční a je mu to, i když je to cvalda :-), doktorka mi říkala, že už můžu dávat piškoty do přesnídávky, začít s obylnýma kašema a pomalu začít i jogurty - activie bílé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
15.11.12 08:12

Obilnýma :_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
15.11.12 09:06

Mne prijde ze se dupackyuz ani moc neprodavaji, mame jenjedny a kalhotyna doma se sirokym pasem z HM ty taky netlaci, alevidela jsemtakove laclace ty me taky zaujaly:)

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
15.11.12 09:51

Je fakt ze to co se prodava pro male deti je proste super, clovek by nejradsi koupil vsechnoy
:mrgreen:
Koukalajsem ty vahy ve,4 mesicich se teda dost lisi, nase je na holku teda peknej cvalda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
15.11.12 09:53
@vevericka12 píše:
Je fakt ze to co se prodava pro male deti je proste super, clovek by nejradsi koupil vsechnoy :mrgreen:
Koukalajsem ty vahy ve,4 mesicich se teda dost lisi, nase je na holku teda peknej cvalda :mrgreen:

no my na 4 měsících 8 kilo

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
15.11.12 10:00

Aha no tak to jednoznacne vedete :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8698
15.11.12 10:04
@vevericka12 píše: :lol: hani ty ses maximalista :mrgreen: tak to je jeste v poho to muzu tchyni rict ze jsou i horsi pripady :pankac: ale je to fakt ze bodycek neni nikdy dost
:lol: :lol: no my ted hodne slintame tak at mame i na doma víc a na ven taky, :lol: :lol: no jo neni nikdy dost ničeho a nakupuju dál :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.11.12 10:09

No my jako 4mesíčni mame 5350g :pankac: :pankac: sme tak akorat :pankac: :pankac: holky my na zuby dostaly v lekárni Kamistad senzitív je to to jiste jak CALGEL? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
15.11.12 10:15

Dupačky se opravdu moc nevidí, máme ve městě takový maličký obchůdek, mám tam od partnera vstup zakázán, ale občas se tam nenápadně vkradu, a tam mají dupačky jedna báseň, posledně jsem koupila dvoje.
Malé je dnes 4 měsíce a má 6100g a měří 62 cm. Hlavičku si nepamatuju jistě, ale myslím, že sestra říkala 40cm, průkazku nemám při ruce. Zatím jen kojíme. Jdu dneska do města, tak jsem zvědavá jestli to tentokrát vydržím bez návštěvy tabuizovaného obchůdku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí