Poradna duly
Jana Čurdová
@vevericka12 píše:
Jo mala ma6250g prikrmuju nutrilonem podlepotreby, treba vcera zadny dokrmovani. Akorat nevim kolik se bere treba u te mrkve ze snedla celou porci? Jsem zvedava kolik sni dmes v poledne.Haha Hani
celá porce, kdy nedodáváš UM nebo nedokojuješ je ta sklenička, čili cca 120g
@kofola3 píše:
chicco polly
My také, krmí se v ní bezvadne, dala jsem tam malého i kdyz jeste nesedel, operadlo se dá polohovat. Oproti tomu, kdyz jsem s nim zacinala s prikrmy v lehatku byl tohle raj!!! Trochu hur se mi s ní manipuluje, je samozrejme siroká, vcelku tezka aby byla stabilni. Kolecka ma jen na zadnich „nohach“, ale hadam, ze to bude u vsech stejne z bezpecnostnich duvodu, nebot detatka se potom hrozne rada odstrkuji od stolu nozickama a takhle se zidlicka nepohne. Myslim, ze jsem kdysi cetla nejaky test zidlicek a vyslo tam, ze ma horsi stabilitu, ale to vazne nevim jak by to bylo mozne - nas triletak (skoro;-) v ni bezne stoji opreny zadkem o operadlo a zidlicka nema ani nahodou tendenci se nejak preklopit… Jak mam u spousty veci tendenci koupit treba priste jiny typ vyrobku, tuhle zidlicku planuji koupit i na chalupu. A to jsem mela moznost vyzkouset ruzne na navstevach leccos. Hlavne ne ty drevene, to se neda srovnat…
Haha tak do 120 g mame jeste daleko:D
Mala je dnes silene ukecana, od rana posloucham grrrrrrr krrrrr ma slinu v krku tak to zni srandovne ![]()
Diky za tip! Jsem myslela prave ze drevene jsou stabilnejsid
Jinak i nemozne je mozne, vcera si mala hraje s dudlikem a najednou rev-on ji zustal v puse zaklinenej napric! Ale na podobne akce si asi budu muset zvyknout ![]()
My mame nejmene kg?
No ja včera dala malou na hrací deku a sla sem varit a najednou stíchla( to je co ríct) a ja se sla podívat a na deke nik, a našla sem si díte pod postylkou a tam spala
no ja vylekana
No mrkvičku davame taky
ale budu radeji strouhat doma a dam ji i tu štavičku v sklinke je ta mrkev mala a draha ![]()
@vevericka12 píše:
Jinak i nemozne je mozne, vcera si mala hraje s dudlikem a najednou rev-on ji zustal v puse zaklinenej napric! Ale na podobne akce si asi budu muset zvyknout
Čauko, náš malý dostal do babičky na sezení Tatamiu z Peg Perega, nejdřív se mi to zdálo velké, ale je fajn, teďka se v ní houpe, a kouká, líbí se mu tam. Od příštího týdne plánuju první ochutnávku mrkve, jsem zvědavá. Mimochodem, jak jsem si na něj včera stěžovala, dneska v noci spinkal jak jezule.:D
@Dlaždička píše:
Holky čím vytáhnout vlásek z očička
ja když vidim že ma mala neco v oku, tak sem ji zavrene očko utrela uteráčkem a ono to vyleze samo ![]()
@Dlaždička píše:mě se nedaří…
skus jí pretret zavrete očko slabo prstem a nebo tenkým obrouskem.
@Hana89 píše:
skus jí pretret zavrete očko slabo prstem a nebo tenkým obrouskem.
zkoušela jsem kde co…chuděrka musí jí to být sakra nepříjemné
@Dlaždička píše:
zkoušela jsem kde co…chuděrka musí jí to být sakra nepříjemné
a jak to ma tam vtom očku?
nekde v koutku? je dlouhy ten vlas?
Má ho napříč očičkem přes celé očičko vždycky ho naženu do koutku, ale prostě nejde ven ![]()
Jo mala ma6250g prikrmuju nutrilonem podlepotreby, treba vcera zadny dokrmovani. Akorat nevim kolik se bere treba u te mrkve ze snedla celou porci? Jsem zvedava kolik sni dmes v poledne.
Haha Hani