Poradna duly
Jana Čurdová
@kofola3 no
kdyz si zmacnu prso tak strika, takze si jeste porad radsi odstrikavam tak 40ml z obouch prs.
Jadla ja jsemji napred dololohy paseni nastavovala porotlze delala to co popisujes ted uzse zveda sama tak ji zkus nastavit
Veveřičko, zkoušela jsem to, pokrčím jí ručičky a zkusím nadzvednout tělíčko, vůbec na to nereaguje a nezkouší se vzepřít.
Kofola, já napřed jdu na neurologii, tam mi prý řeknou přesněji co a jak, nejdu hned na cvičení, to prý obvodní ani nemůže nás tam rovnou poslat. Hrozně mě to dneska zneklidnilo, tak jsem se chtěla poradit s vámi.
@kofola3 píše:
Pokud budeš odsávat, pořád se bude tvořit
no ja jen se bojim aby sem neco nezanedbala malej prso uz vubec nechce a nerada bach mela nejakej zátvrd:)
Hm tak to nevim tovas tam mozna poslala kvulitomu ja zasnu jak samik od silvje krasne drzi hlavicku!
![]()
@Sidinka píše:
no ja jen se bojim aby sem neco nezanedbala malej prso uz vubec nechce a nerada bach mela nejakej zátvrd:)
tak ona nabídka reaguje na poptávku. pokud budeš odsávat, pořád se bude mlíko tvořit
@Sidinka Ahojky, ja kdyz odstavovala starsiho, nedelala jsem nic. A to jsem ho odstavovala proto, ze odmital jist normalni jidlo a crly den i noc dumlal jen mlicko (v jeho roce a 5 mes.). Ale rika se, ze mas prsa stahovat a tak. Odstavila jsem ze dne na den uplne, polusy o to to udelat postupne u nas nevysly. Asi tyden jsem mela prsa hodne nalita - take jsem se bala, ale nic pse s nimi nestalo a po tydnu se mlicko ztratilo. Tedy myslim pocitove, mackat a odsavat jsem nezkousela. A vse O. K. Jinak vcera jsem take dostala menstruaci a to plne kojim. Ale cekala jsem to, minule jsem ji dostala snad jeste driv. Dost me pobavila laktacni poradkyne na prednasce v porodnici ktera rikala, ze pri kojeni se to nemuze stat.
Kazdopadne to dost nastve. Akorat manzel - vtipalek povidal, jestli jdem teda rovnou do dalsiho ditka. ![]()
Holky kolik mate napriklad bodycek? tchyni se zda ze moc nakupuju,
mne se to teda nezda
@vevericka12 píše:
Holky kolik mate napriklad bodycek? tchyni se zda ze moc nakupuju,mne se to teda nezda
Hani myslela jsem bodycka jedne velikosti ktere zrovna oblikas
za mě vojtovku by měl ordinovat jen neurolog a ne že (jak je tady zvykem) jdeš za rehabkou a ta hned cvičit.