Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
13.11.12 21:54
@Jadla píše:
Já pořád nic, nemenstruuju, a vůbec mi to nechybí :mrgreen:
Na neurologii zaručeně půjdu a budu se řídit tím, co řeknou, ale stejně jsem ráda, že to můžu probrat i tady s vámi.

za mě vojtovku by měl ordinovat jen neurolog a ne že (jak je tady zvykem) jdeš za rehabkou a ta hned cvičit.

• Citovat
  • Upravit
1578
13.11.12 21:56

@kofola3 no :)kdyz si zmacnu prso tak strika, takze si jeste porad radsi odstrikavam tak 40ml z obouch prs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
13.11.12 21:57

Jadla ja jsemji napred dololohy paseni nastavovala porotlze delala to co popisujes ted uzse zveda sama tak ji zkus nastavit

• Citovat
  • Upravit
kofola3
13.11.12 22:00
@Sidinka píše:
@kofola3 no :)kdyz si zmacnu prso tak strika, takze si jeste porad radsi odstrikavam tak 40ml z obouch prs.

nooo ono mně při zmáčknutí stříkalo pořád. i dva roky po ukončení kojení s dcerou

• Citovat
  • Upravit
kofola3
13.11.12 22:00

Pokud budeš odsávat, pořád se bude tvořit

• Citovat
  • Upravit
523
13.11.12 22:06

Veveřičko, zkoušela jsem to, pokrčím jí ručičky a zkusím nadzvednout tělíčko, vůbec na to nereaguje a nezkouší se vzepřít.
Kofola, já napřed jdu na neurologii, tam mi prý řeknou přesněji co a jak, nejdu hned na cvičení, to prý obvodní ani nemůže nás tam rovnou poslat. Hrozně mě to dneska zneklidnilo, tak jsem se chtěla poradit s vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
13.11.12 22:10
@kofola3 píše:
Pokud budeš odsávat, pořád se bude tvořit

no ja jen se bojim aby sem neco nezanedbala malej prso uz vubec nechce a nerada bach mela nejakej zátvrd:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
13.11.12 22:11

Hm tak to nevim tovas tam mozna poslala kvulitomu ja zasnu jak samik od silvje krasne drzi hlavicku!
 8o

• Citovat
  • Upravit
kofola3
13.11.12 22:16
@Sidinka píše:
no ja jen se bojim aby sem neco nezanedbala malej prso uz vubec nechce a nerada bach mela nejakej zátvrd:)

tak ona nabídka reaguje na poptávku. pokud budeš odsávat, pořád se bude mlíko tvořit

• Citovat
  • Upravit
1578
13.11.12 22:17

Ok chapu
dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
14.11.12 11:35

@Sidinka Ahojky, ja kdyz odstavovala starsiho, nedelala jsem nic. A to jsem ho odstavovala proto, ze odmital jist normalni jidlo a crly den i noc dumlal jen mlicko (v jeho roce a 5 mes.). Ale rika se, ze mas prsa stahovat a tak. Odstavila jsem ze dne na den uplne, polusy o to to udelat postupne u nas nevysly. Asi tyden jsem mela prsa hodne nalita - take jsem se bala, ale nic pse s nimi nestalo a po tydnu se mlicko ztratilo. Tedy myslim pocitove, mackat a odsavat jsem nezkousela. A vse O. K. Jinak vcera jsem take dostala menstruaci a to plne kojim. Ale cekala jsem to, minule jsem ji dostala snad jeste driv. Dost me pobavila laktacni poradkyne na prednasce v porodnici ktera rikala, ze pri kojeni se to nemuze stat. :nevim: Kazdopadne to dost nastve. Akorat manzel - vtipalek povidal, jestli jdem teda rovnou do dalsiho ditka. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
14.11.12 16:18

Holky kolik mate napriklad bodycek? tchyni se zda ze moc nakupuju, :think: mne se to teda nezda

• Citovat
  • Upravit
8698
14.11.12 16:27
@vevericka12 píše:
Holky kolik mate napriklad bodycek? tchyni se zda ze moc nakupuju, :think: mne se to teda nezda
:mavam: :mavam: :mavam: hooooodneeeee :lol: 30-50ks :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.11.12 16:28

Myslím tím ruzne velikosti :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
14.11.12 16:39